Orkun Olgar neden Africa kullanıyor ?

Motosikleti
1190 ADV
Videoyu izledim, her insanın motorunu sevmesi çok güzel bir şey ama bu abi sevgiyi biraz abartmış. Sanki geceleri o motoru yatağına alıyormuş gibi bir hava sezdim ben.

Bir de bu arkadaşın AT ile karda kaza yapma videosu vardı ama sanırım kaldırmış ya da ben bulamadım. Geçmiş olsun, fukara sümüğü gibi yapışmıştı yere.
Lütfen yanıltıcı benzetme yapma, olsa olsa burjuva sümüğü gibi yapışır öyle biri.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaa adam zengin, elit, eli yuzu duzgun, maceracı sırf bu yuzden adamı eleştiritosununuzzz ya..

motorcu kardesliği bu mu ??

tüm bu vasıfların olgar da toplanması adamın sucu mu ?

adam yolda kalsa "nolduuuuuu olgar motorun mu bozuldu hahsgs" diyip basıp gidersiniz.

yazık, çok yazık.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
11. sayfa yazılmış, çizilmiş acaba bahsi geçen elemanın bundan haberi var mıdır? Varsa da umurunda mıdır?

11. sayfa yazılmış, çizilmiş acaba bahsi geçen elemanın bundan haberi var mıdır? Varsa da umurunda mıdır?

haberi var. linki kendisine ilettim.
ikinci videoyu atarken "kudurtma modunu açtım burakçım " diyerek takıldı.

kendisine ezik denmesine biraz alınmış, oyle hissetım.

Adamın yüzünde Ajda Pekkan kadar olmasada baya bi estetik var sanki , ulen konuyu Nişantaşında dedikodu yapan hatunların seviyesine indirdik ya aferim bize 🤣
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Adamın yüzünde Ajda Pekkan kadar olmasada baya bi estetik var sanki , ulen konuyu Nişantaşında dedikodu yapan hatunların seviyesine indirdik ya aferim bize 🤣

ya ben yakışıklı yazacaktım.. ulan dedim şimdi @ACT gelir, ileri geri konusur adamı dövmek zorunda kalırım diye eli yuzgun olarak değiştirdim.

ulan mahalle baskısı yuzunden yakışıklı adama yakışıklı bile diyemiyoruz azizim.

lanet olsun..

ya ben yakışıklı yazacaktım.. ulan dedim şimdi @ACT gelir, ileri geri konusur adamı dövmek zorunda kalırım diye eli yuzgun olarak değiştirdim.

ulan mahalle baskısı yuzunden yakışıklı adama yakışıklı bile diyemiyoruz azizim.

lanet olsun..
Yaşına göre fiziği iyi yani bunca sene sporu bırakmamış belli oluyor ama yakışıklı mı bilemem , yakışıklılık biraz karizma ister bence Tommygun bu adamdan daha karizmatik 😉

Motosikleti
Ducati Multistrada 1200 Enduro - Kawasaki Z900 RS
Kamyoncu hayabusalı fotoyu beğendi.

Aynı dertten bende muzdaribim. Ya o kadar güzel motorlarım oldu en güzel fotom 100k'lık sym scooterın üstünde asdafad Lanet olsun.
😅 sahiden de öyle oluyor, çin malı scooter üzerinde benim videom var düşün artık. Gerçi onu da artçı olarak eşim çekmişti :)
Hayabusayı benden başka beğenmeyen var mı valla merak ediyorum, tamamen zevk meselesi. Anlamı, insandan insana bu kadar çok değişen başka bir icat var mıdır ki 🤔

Hayabusayı benden başka beğenmeyen var mı valla merak ediyorum....
Bütün motorları beğeniyoruz mesela Hayabusa yı Kuzey Marmara Otoyolun da beğenirim ben , Pcx i şehir içinde , GS i İstanbul'dan çıkıp Urfa'ya giderken beğenirim , böyle düşünürsek tek amacı otoyola çıkıp 300+ görmek olan adam Hayabusa yı çok beğenir..

Motosikleti
Hocam güle güle kullan, kazasız belasız inşallah. Motorda güzel sizde güzel foto çekmişsiniz. Araştırdoğım kadarı ile biraz hızlı gitmeyi seven bir motor. Orta üst devirler daha dolu, 2 silindir Triumph gibi değil biraz daha hız seviyor sizin yorumunuz nedir?

Daha iyileri herkese nasip olsun.
Teknik konuları hiç bilmem, ama alt devirleri de çok iyi. Çok çok düşük süratlerde 3. ve 4. viteste şehir içinde gezersin.
Şöyle ki; 1. vitesi kısa, 2. vites ve sonrasında orta devirlerde çekiş gücü çok güzel, öyle ikide bir vites at ihtiyacı kesinlikle yok. Üstelik bu seçeceğin viteste de uzun bir vites aralığı var yani yüksek devirlere kadar sürüşü uzatmayı mümkün kılıyor.
5 bin devire kadar ekonomik sürüş modunda gidiyorsun.
6. vites 130 km hız ile eko modunda ilerleyebiliyorsun örneğin.
Egzoz sesi muazzam...yani gazı açtığında verdiği ses ile bıraktığındaki devir düşerken verdiği ses bambaşka. Motor, sahibi ile konuşuyor.
Mükemmel bir dengesi var ve yanılmıyorsam 215 kg kuru ağırlığı var.
Fabrikasyon lastikler Dunlop Suport...gibi bir şeydi, asla ısınmayan, viraja yatamayacağınız, ıslakta kabus bir lastikti. Hemen değiştirilmesi gerekiyordu. Buradan Dunlop lastik almak isteyenlere de bir önerim olsun, kesinlikle almayın, özellikle yurt dışı sitelerinde zaten bu lastikten hiç mi hiç memnun değiller.

Özetle;
Ben motorumu hız yapmak için almamıştım. @tommygun abimizin en sevdiği motorcu tayfasındanım mesela. O çok sever büyük cc motorlar ile sağdan tın tın giden tayfayı :ROFLMAO:
Canım sıkılınca güzel havalarda binmek için almıştım ve öyle yapıyorum.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Çok yaşa :)))
Ben motorumun orda burda fotoğrafını çekmeyi de paylaşmayı da pek sevmem dostum.
Çok az fotoğrafı var, olanlar da biraz estetik dursun mantığı ile çekilmiş.
Motorumun üzerinde hiç fotoğrafım yok desem muhtemelen buna da pek inanan olmaz.

Sürüşe çıktığımızda bi kare var, bi de parkta "dur ulan şu aslanın bi fotosunu çekeyim de hatıra olsun" diye çektiğim bir kare var paylaşayım buradan. Ama ben nerden bileyim bu motorun kız motoru olduğunu, allah kahretsin ya :ROFLMAO:

[url=https://hizliresim.com/dlpxnnj][/URL]

[url=https://hizliresim.com/pelwshc][/URL]

[url=https://hizliresim.com/pu1zdev][/URL]
Şu cafenin içinden çekilmiş son fotoğraf çok güzelmiş. Motorumun zibilyon tane fotoğrafını çekiyorum, böylesi yok. Demek ki işi bilmek daha önemli.

Motosikleti
Valla yüzü ile dişlerini açıkçası ben de hiç beğenmiyorum, baya yapay duruyor.
Ama hayattan keyif almayı bilen/seven insanları oldum olası takdir etmişimdir.
Konunun başında da değindiğim gibi, tek eleştirdiğim yanı bu son dönemde ülkede yaşanan olaylara TEPKİ VERMEMESİ olmuştur.

Aramızda Gibi dizisi izleyenler vardır.
5. sezonda 10. bölümde ( Geleceğin Habercisi Genç Yetişkinler ) dedikodu konusu işleniyor, baya da iyi işleniyor üstelik.
Orada aslında dedikodunun doğru yapıldığında son derece faydalı bir eylem/düşünce olduğunu savunuyor Yılmaz karakteri :)
İzlemeyen varsa tavsiye ederim.
Orkun Olgar gibi adamların dedikodusu yapılır ya, pek çoğumuz tarafından imrenilerek bakılıyor adama. Tam olarak ne iş yaptığını bilmiyorum ama Milanoda bir restoran/cafe işletmesi veya işletmeleri olduğunu duymuştum kendi ağzından.

Motosikleti
cbf 150
Bende botoks yaptırcam, saçda ektiricem. Dişlerimide porselen yaptırcam ama gene ne yaparsam yapim içimdeki ezikliği nasıl atıcagım nasıl??

Valla yüzü ile dişlerini açıkçası ben de hiç beğenmiyorum, baya yapay duruyor.
Ama hayattan keyif almayı bilen/seven insanları oldum olası takdir etmişimdir.
Konunun başında da değindiğim gibi, tek eleştirdiğim yanı bu son dönemde ülkede yaşanan olaylara TEPKİ VERMEMESİ olmuştur.
Adam dolu dolu yaşıyor , hobisi mesleği olmuş ne işi olur ülkede yaşanan olaylara kafa patlatmaz böyle tipler , zaten yarı ömrü Amerika da geçmiş , ortalık toz duman olursa bokunuzda boğulun deyip kirişi kırar 😅

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar