Orkun Olgar neden Africa kullanıyor ?

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
ya ben yakışıklı yazacaktım.. ulan dedim şimdi @ACT gelir, ileri geri konusur adamı dövmek zorunda kalırım diye eli yuzgun olarak değiştirdim.

ulan mahalle baskısı yuzunden yakışıklı adama yakışıklı bile diyemiyoruz azizim.

lanet olsun..
Dövmeye kalkarsan çığlık atarım. Üstelik sesim bass baritone

Presentable diyebilirsin.

Ayrıca adamı olumlu ya da olumsuz eleştirdiğim hiç bir nokta yok olum. Bana neden hater gibi muamele ediyosun? Adamın arkasından neden konuşayım. Bir derdim olsa (neden olsun?) direk yazarım sosyal medyasından. Kısa zamanda ne kadar anlaşılır forum ortamında bilmem ama şu ana kadar sözümü sakındığımı gören mi olmuş?

Motosikleti
1190 ADV
Dövmeye kalkarsan çığlık atarım. Üstelik sesim bass baritone

Presentable diyebilirsin.

Ayrıca adamı olumlu ya da olumsuz eleştirdiğim hiç bir nokta yok olum. Bana neden hater gibi muamele ediyosun? Adamın arkasından neden konuşayım. Bir derdim olsa (neden olsun?) direk yazarım sosyal medyasından. Kısa zamanda ne kadar anlaşılır forum ortamında bilmem ama şu ana kadar sözümü sakındığımı gören mi olmuş?

3 - 5 sayfa önce ofansiv cevap verecekken sözünü sakınmıştın :)

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
3 - 5 sayfa önce ofansiv cevap verecekken sözünü sakınmıştın :)
O iş başka, küfürlü bir cevap verecektim. Çok yakın arkadaşına sin kaflı küfür edersinde o da sana eder ama güler geçersiniz. Öyle. Burada o kadar samimi olduğum kimse yok. Amacı dışında yanlış anlaşılır diye yazmadım.

Motosikleti
1190 ADV
O iş başka, küfürlü bir cevap verecektim. Çok yakın arkadaşına sin kaflı küfür edersinde o da sana eder ama güler geçersiniz. Öyle. Burada o kadar samimi olduğum kimse yok. Amacı dışında yanlış anlaşılır diye yazmadım.

Yani küfür de bir sözdür sonuçta :) Sakınmışsın işte kabul et. En nihayetinde ne demiş büyüklerimiz ?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yani küfür de bir sözdür sonuçta :) Sakınmışsın işte kabul et. En nihayetinde ne demiş büyüklerimiz ?

ya sodorlu illa adamı kufur ettireceksin bana hee.

@ACT, doğrusunu yaptın. seni bulup döverdim çunku.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Referans boy ne ? Afrika twinci çükü mü GS ci çükü mü ?
s-734c6e3e322b8934101dc5e6d0189744eea11305.jpg

Bilimsel konuşalım. İzmir

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
1050 şaşi ve blok hem eski teknoloji hemde zincirli motora 1 milyon vermem , yav bide çok tipsiz kullanıcıları kusura bakmasın , tipsizlikte 1300 gs le yarışır 🤣
1050 güzel yaa, Bizim ekipten Gökhan aldı ondan, denk gelebilsek göreceğiz bizim 2 vstrom 650'nin yanında nasıl duruyor diye. 1 milyon da vermedi, gayet güzel fiyata aldı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Boyunuz kısa galiba? Ben geçen sene crossover araç aldım, tamamen tavanı yüksek diye. Deve gibiyim, koltuğu da en aşağıda tutmuyorum, gene de yukarıda 20cm boşluk kalıyor. Aracı seçmemdeki en önemli kriterdi açıkçası. Kerizlik bunun neresinde? :D

Bende de SW araç var, boyum 1.80 olmasına rağmen kafam tavana çarpıyor bazen inip binerken. Sırf bu yüzden büyük SUV lazım bize diyorum. Tabi büyük suv olunca bagaj hacmi de büyüyecek, kamplara gittiğimizde tüh altını yine sürttük falan demeyeceğiz o artıları da var. Bizim arazide gezdiğimiz yok ama kampa gidince kamp yerinde orman içinde altı sürtmesin yeter, bu anlamda SUV sınıfı çakma arazi sınıfı olsa da bizim isteklerimizi karşılıyor, ne yapalım yani düzgün, çakma olmayan arazi aracı diye kocaman Toyota LC alıp şehir içinde onunla gezemeyeceğimize göre SUV sınıfı bize yeter. Para olsa da Corolla Cross alabilsem mesela tam o arabanın hedef kitlesindeyim.

Burton denince benim aklıma sadece Cliff Burton geliyor. Ruhu şad olsun. Şunu koyayım da tüylerimiz diken diken olsun:

Bu alemde kaybına çok üzüldüğüm kişilerden biridir. Diğeri Helloween grubunun Ping bubbles go ape albümünde çalan davulcu. 29 yaşında intihar etti.
Bir diğeri white lion grubunun gitaristi Vito ( müziği bıraktı ) diğeride , Overkillin davulcusu sid falck.( oda müziği bıraktı).
Ross the boss da manovardan ayrılmamalıydı. :)

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Daha iyileri herkese nasip olsun.
Teknik konuları hiç bilmem, ama alt devirleri de çok iyi. Çok çok düşük süratlerde 3. ve 4. viteste şehir içinde gezersin.
Şöyle ki; 1. vitesi kısa, 2. vites ve sonrasında orta devirlerde çekiş gücü çok güzel, öyle ikide bir vites at ihtiyacı kesinlikle yok. Üstelik bu seçeceğin viteste de uzun bir vites aralığı var yani yüksek devirlere kadar sürüşü uzatmayı mümkün kılıyor.
5 bin devire kadar ekonomik sürüş modunda gidiyorsun.
6. vites 130 km hız ile eko modunda ilerleyebiliyorsun örneğin.
Egzoz sesi muazzam...yani gazı açtığında verdiği ses ile bıraktığındaki devir düşerken verdiği ses bambaşka. Motor, sahibi ile konuşuyor.
Mükemmel bir dengesi var ve yanılmıyorsam 215 kg kuru ağırlığı var.
Fabrikasyon lastikler Dunlop Suport...gibi bir şeydi, asla ısınmayan, viraja yatamayacağınız, ıslakta kabus bir lastikti. Hemen değiştirilmesi gerekiyordu. Buradan Dunlop lastik almak isteyenlere de bir önerim olsun, kesinlikle almayın, özellikle yurt dışı sitelerinde zaten bu lastikten hiç mi hiç memnun değiller.

Özetle;
Ben motorumu hız yapmak için almamıştım. @tommygun abimizin en sevdiği motorcu tayfasındanım mesela. O çok sever büyük cc motorlar ile sağdan tın tın giden tayfayı :ROFLMAO:
Canım sıkılınca güzel havalarda binmek için almıştım ve öyle yapıyorum.
Motor güzel. cıncık gibi denir ya öyle bir güzel.
Tam bizim köfteci rotalarında gezmelik. :)

Motosikleti
1190 ADV
Az önce Instgramda videosu denk geldi, adama zorla GS'i çok seviyorum dedirtmişler :D

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu alemde kaybına çok üzüldüğüm kişilerden biridir. Diğeri Helloween grubunun Ping bubbles go ape albümünde çalan davulcu. 29 yaşında intihar etti.
Bir diğeri white lion grubunun gitaristi Vito ( müziği bıraktı ) diğeride , Overkillin davulcusu sid falck.( oda müziği bıraktı).
Ross the boss da manovardan ayrılmamalıydı. :)

ya kardes. ölüm üzücüdür, genc olum daha da uzucu ama bu alemde metallica nın fii tarihinde olen davulcusuna üzüldüğüne zerre inanmıyorum..

bırakın bu işleri ya. kimler kimler gidiyor cliff e sıra gelmez.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
ya kardes. ölüm üzücüdür, genc olum daha da uzucu ama bu alemde metallica nın fii tarihinde olen davulcusuna üzüldüğüne zerre inanmıyorum..

bırakın bu işleri ya. kimler kimler gidiyor cliff e sıra gelmez.
Lars pzevngi ölmüyor, ölmez de o gamsız adam. Basçı Cliff Burton ölmüştü turne sırasında kaza yapılmış, bu da camdan uçup ölmüştü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar