Orkun Olgar neden Africa kullanıyor ?

Motosikleti
cbf 150
Benim olmak istediğim ama olamadığım şahıs. Bugün özgübçvrnimi kaybettim

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sonunda gündem oldun be Orkun, helal =)
Burton'la olmaz bu iş diye dendiydi.

Arkadaşlar kiling burda ne anlatmak istedi, aranızda anlayabilien var mı ?

Yav biraz halkın anlayabileceği şekilde konussan ölür müüsn ?

Motosikleti
K 1600 GTL
Arkadaşlar kiling burda ne anlatmak istedi, aranızda anlayabilien var mı ?

Yav biraz halkın anlayabileceği şekilde konussan ölür müüsn ?
Burton ne diye baktım snowboard, kayak ile ilgili ürünleri olan markaymış. Muhtemelen orkun distribütörü filan galiba... Yalnız forum her geçen gün biraz daha elitleşiyor.....

Burton ne diye baktım snowboard, kayak ile ilgili ürünleri olan markaymış. Muhtemelen orkun distribütörü filan galiba... Yalnız forum her geçen gün biraz daha elitleşiyor.....

hem sana hem de @sodurlu88 e,

"Burton la olmaz bu iş dendiydi"

ne demek ya bu ? Burton denen kayak ekipmanı üreticisinin distributorlugu ile Orkun un çektiği video ne alaka ben hala anlamadım ?

Biri ticari bir iş,burdan para kazanıyor....motor videosu çekmek ?

bence sizde alamadınız. Kiling yine çok ust duzey bir gonderme yaptı...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Burağın dediği gibi biz adamı kıskanamıyoruz bile artık ne kadar fakirsek....:)
Alpcim yapma :)

Senin kullandığın motoru Nuri sınıfsal bir motor olarak tanımlıyor. çok doğru :d

Son düzenleme:
Motosikleti
1190 ADV

ne demek ya bu ? Burton denen kayak ekipmanı üreticisinin distributorlugu ile Orkun un çektiği video ne alaka ben hala anlamadım ?

Halk adamı kamyoncu bile anlamıştır... bence sen afrika kullandığından ötürü çok elit burjuvamsı bir seviyede olduğundan anlaşılır gelmiyor muhabbetler. Zamanında burton la olmaz dendiğinde de bir diğer elit spor defans oyuncusu orkunoviç boşkonuşanovus da anlamışmış.

Motosikleti
K 1600 GTL

Benim anladığım bir dost meclisinde orkun ve elit zengin arkadaşları konuşurlarken orkun arkadaşlarına bir markanın ( Burton ) distribütörlüğünü aldığını ve bu markayla gündem olacağını söylüyor bunun üzerine meclisteki diğer zengin arkadaşları da Burton la bu iş olmaz orkun diyorlar ve gerçekten de arkadaşları haklı çıkıyor ve orkun gündem olamıyor. valla gerisini yazmaya da üşendim......

Benim anladığım bir dost meclisinde orkun ve elit zengin arkadaşları konuşurlarken orkun arkadaşlarına bir markanın ( Burton ) distribütörlüğünü aldığını ve bu markayla gündem olacağını söylüyor bunun üzerine meclisteki diğer zengin arkadaşları da Burton la bu iş olmaz orkun diyorlar ve gerçekten de arkadaşları haklı çıkıyor ve orkun gündem olamıyor. valla gerisini yazmaya da üşendim......
vay anam vay neler dönmüşşş yaa.Valla dünyadan bi haber yaşıyorum.
Eyvv,guzel bilgilendirme oldu.

Motosikleti
cbf 150
Tamam africa twin alınır kolumdaki saat 5 tanesinş alır ama ya saçlar?? Ya boy?? Ya diksiyon??? Gardaşlar ben neden real zaragozayım?

Burak Kara dobra cevap ver 950.000 tl verip Africa Twin alırmısın birader 🤣
niki şimdi cumlenin sonunda kahkaha atarak beni ve işi bilen insanları etkileyemezsin.

Africa ADV DCT italya da 20.600 euro ya satılıyor, istersen gir bak bi ;) Yani GS1300 le arada minnicık bir fark var.

Satış rakamlarına bakarsak ikinci sırada.İnsanlar gayet alıyor.1300GS in birinci sırada olması tamamen iş bilmez tiplerden kaynaklı.

Sorduğun soruya yanıt: evet alırım tabikiiiii ne alacam 1.5 milyona gs mi alayım.
2020 ikinci el 1250 GS mi alayımm...

hahha gülerimmmm

Motosikleti
Ducati Multistrada 1200 Enduro - Kawasaki Z900 RS
Ustacım sende bir resim koyacaksın, arkasından koymuşun artistik olmuş iyi tamamda birde profilden alabilir miyiz? Gözüm güzel görsün. Ricamdır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Abi sende bi ib..lik düşünüyon ama dur bakalim ne olacak?
Çok yaşa :)))
Ben motorumun orda burda fotoğrafını çekmeyi de paylaşmayı da pek sevmem dostum.
Çok az fotoğrafı var, olanlar da biraz estetik dursun mantığı ile çekilmiş.
Motorumun üzerinde hiç fotoğrafım yok desem muhtemelen buna da pek inanan olmaz.

Sürüşe çıktığımızda bi kare var, bi de parkta "dur ulan şu aslanın bi fotosunu çekeyim de hatıra olsun" diye çektiğim bir kare var paylaşayım buradan. Ama ben nerden bileyim bu motorun kız motoru olduğunu, allah kahretsin ya :ROFLMAO:

[url=https://hizliresim.com/dlpxnnj][/URL]

[url=https://hizliresim.com/pelwshc][/URL]

[url=https://hizliresim.com/pu1zdev][/URL]

niki şimdi cumlenin sonunda kahkaha atarak beni ve işi bilen insanları etkileyemezsin.

Africa ADV DCT italya da 20.600 euro ya satılıyor, istersen gir bak bi ;) Yani GS1300 le arada minnicık bir fark var.

Satış rakamlarına bakarsak ikinci sırada.İnsanlar gayet alıyor.1300GS in birinci sırada olması tamamen iş bilmez tiplerden kaynaklı.

Sorduğun soruya yanıt: evet alırım tabikiiiii ne alacam 1.5 milyona gs mi alayım.
2020 ikinci el 1250 GS mi alayımm...

hahha gülerimmmm
Africa ile GS in fiyatını tokuşturma biri fuldur biri çıplakdır , Avrupada GS in ucuz versiyonları var , buraya gelenler TR paket , TR paketde ne var : opsiyon listesinde ne varsa hepsi , son olarak 950.000 i Africa ya amatörler verir ama sen amatör değilsin 😉

Ağzına sağlık Orkun, kesinlikle en iyi tercihi yapmışın.Aklın yolu bir yemin ediyorum
Boş iş. Enduronun mantığını hiç anlamadım. Kullandım sahibi olmasam da. Arazi kabiliyeti sıfır. Çok ağır. Arka teker hafif çamur, kar, çim görse bir yanlamada yerde. Kaldıramazsın da.
Mevcut crosslara all train hatta yol tipi lastik takıp kullanabilirsin. Alım, yakıt, sürüş, bakım her bakımdan avantajlı.
Sadece konforsuz. Yani endurodaki amaç offroad değil boş hava.
Aynı SUV, crossover araçlar gibi keriz sirkeleme. Çok pahalılar, çok heybetliler ama ne arazi aracı, ne asfalt aracı, ne şehir içi aracı. Sadece benzin, bakım, lastik konusunda lüzumsuz daha fazla tüketim.
20 küsür yıllık motorculuk hayatımda tanıdığım ne kadar endurocu varsa toring, cruiser, chopperin gittiği yollarda gezebildiler sadece. Ama crossçular yol tipi lastiklerle hem turcularla hem racingçilerle yollara da çıkabildikleri gibi offroad da yaptılar, arazi kabiliyetleriyle şehiriçinde refujlardan geçerek avantaj da sağladılar üstelik yakıt tüketimleri de az.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar