orjinal egzozamı döneyim yoksa başka bir motorun egzozundanmı alayım_?

mondial 150zc motosikletime abartı egzoz yapmıstım ama piston sekmanlarına zararlı olacağından değiştirmeyi düşünüyorum...yarın büyük ihtimalle eminönüne egzoz aramaya gideceğim size sorum=acaba herhangi bi 150cc lik çin motorunun egzozunumu alsam yoksa orjinal olanınımı_???fiyatlar nedir_?

Bunun egzozu sı kıvrık kıvrık olan (Güya) Performans egzozu değilmi.Valla aynı tıptekı butun cınlılerden alabılrısın bunun hepsı aynı yok tipi hosuma gıtmıyor dersen herhangı bır sılındır seklındekı cın malı motorun egzozundan da alabılırsın.Ama oda curuyecektır zamanla.Benımde curumustu ben fıyatını duyunca Krom-Paslanmaz Celık almaya karar vermıstım karar senın.

orjinal demişsiniz ama çok iyi olsaydı ss ci abiler egzos değiştirmezlerdi.bence araştır.cevap gelir zaten birazdan.kolay gelsin.

orjinal demişsiniz ama çok iyi olsaydı ss ci abiler egzos değiştirmezlerdi.bence araştır.cevap gelir zaten birazdan.kolay gelsin.

SS ci abilerin öncelikle ses sonra da permonmans için değiştiriyorlar ama sonra da motor ayarlarını yaptırıyorlar.DYNO testine sokuyorlar.

bizde nerde dyno testi..!:)basit bişi olucak beyler sonucta 150cc lik mondial ama genede cook tessekurler..!!

Arkadaşım performans tipi egsozun sekmana pistona normal kullanımda zararı olmaz. ha sen ses duyacam diye basarsan motor ömrü azalır ama egsoz olsun olmasın mantık aynıdır... bu sebeple sekmana pistona zararı olmaz madem orjinalini takacaksın. orjinal parçadn şaşma çünki fabrikası tüm motor hesaplarını o egsoa göre yapmıştır...

benım 150cc mondiale scooter 6 matkapla delık ettım ıcten vurmalı mıllet yamaha motor var sanıyor sanayıde bıle nasıl yaptın dıye şaşırıyorlar halbuki 16 yaşında motor hastası cocuk yaptı :queen:

en iyisi sanayiden egzoz yaptır orjinal egzozu çok tipsiz :cat:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar