Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben bunları bir kaç defa izlemiştim. Bunlar motor siparişi olmadan üretim yapmıyorlardı bildiğim kadarıyla. Buda peşin para+kar demek oluyor. Belgesel ilede eminim gelirleri ve popülerlikleri artıyordur. Yani kısaca batmaları biraz zor gibi. Dikkat çekme veya vergi nedeniyle böyle bir durum gösteriyor olabilirler.
şımarık insanlar.
tamam güzel üretim yapıyorlar,çok izlemişimdir bölümlerini ama iş disiplini yok klasik abd mantığı.
ayağını yorganına göre sallayacaksın,yoksa yorgan kısa gelir açıkta kalırsın.
bunların biz Türkler'den daha çok öğrenecekleri var başta ATA sözlerimiz
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bence yiğidi öldürelim ama hakkını yemeyelim..bu adamlar işlerini bilen adamlar..evet her ne kadar bir çok şeyi gösteriş amaçlı yapsalarda her ne kadar şımarsalarda ya da her ne kadar disiplinden yoksun olsalar da adamlar güzel işler yapıyorlar..burada amaç o motorları üretmekse eğer (ki tüm motorlar kendi tasarımları) öyle de böyle de bunu başarıyorlar..şımarıklar mı evet. bazen sırf şhow için saçmalıyorlar mı? evet. peki işlerini iyi yapıyorlar mı...?
bence evet..
ama gerçekten batıyorlar mı yoksa bu bir politika mı..orasını bilemeyiz..