Nedir bu ayrımcılık ?

BBRR' Alıntı:
arkadaşlar bu tip resimleri lütfen bize bildirin her an her forumu takip edemeyebiliriz ...bu ne rezilliktir ya yuh diyorum ....ayıp, ayıptan öte ahlaksız ...resimler silinmiş yayınlayan üye uyarılmıştır....İşin garibi bu başlığı açan üye yayınlamış bu resimleri...
BBRR :cat: :cat: :cat:

TRADER ne kadar güzel ve AÇIK dile getirmiş olayı :cat: :cat: :cat:

Süper Moderatör (BBRR)
16m7tyw.jpg

sansürledim sizin için

BBRR' Alıntı:
16m7tyw.jpg

sansürledim sizin için
Yok artık...Demin baktım bir dostumuzun pascal'ı andırır bir hareketi var:p ama herhangi bir terslik göremedim,sansürlendi galiba.Eğer dediğin gibi birşeyse...ohannesşaşkınbakkal

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Benim entry ne oldu ? gören var mı ?:cyclopsan

Entry kaybettim hükümsüzdür. Bulanların insaniyet namına özel mesajdan göndermeleri rica olunur.:salut:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Senin alıntı yapıp puhaha yazdığın şeydi o (tam türkçesi ne acaba giriş mi. yoksa bu kelime de tehlikeli mi ? Silinir mi desiniz:silent: )

Netice ?

Bu başlığın ilk açıldığı saatlerde (dün) konuyu okuyanlar 30 un altına düşmedi.

Bir ara, gelen mesajların süratine yetişmek mümkün olmadı.

Ama şu anda ortalık duruldu.

Ortaya çıkan bir sonuç varmı ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
topiği açan keyif adamı oldu
oldu bitti :mrgreen:

bende katılıyorum boyle topıc lerde nıye tartısıyoruz bırbırmıze saygılı olmalıyız yapmayın arkadaslar LÜTFEN

okan4037' Alıntı:
bende katılıyorum boyle topıc lerde nıye tartısıyoruz bırbırmıze saygılı olmalıyız yapmayın arkadaslar LÜTFEN

Kime katılıyorsun ? :cherry:

Ben tartışmayalım demedim ki...

Bilakis madem ortada bir mesele var, tartışılsın !

Ancak tartışmanın sonunda da, ortaya bir netice çıksın! Bunun gibi birçok önemli başlık böyle yarım kalıyor.

Örneğin, bu başlıkta tartışılan olay, MT nin kuralı ile çatışıyormuş gibi gözüküyor.

Ancak buna rağmen BBRR gruplaşmanın normal olduğunu ifade eden bir mesaj attı ( ki yazdıklarının tümüne katılıyorum ), diğer Mod lar da karşı görüş bildirmediler.

Peki şimdi ne olacak ? Söz konusu kuralda bir takım açıklayıcı değişiklikler yapılacak mı ?

Ekleme

Söz konusu kural :

- Aynı bölgelere ait birden fazla başlık açılamaz. Bu tarz açılan başlıklar kilitlenerek daha önce açılmış konuya yönlendirilir. Bölgeye ait aktif bir grub var ise başka bir grup oluşturulamaz. Tüm motorcular kardeştir

ledo' Alıntı:
Kime katılıyorsun ? :cherry:

Ben tartışmayalım demedim ki...

Bilakis madem ortada bir mesele var, tartışılsın !

Ancak tartışmanın sonunda da, ortaya bir netice çıksın! Bunun gibi birçok önemli başlık böyle yarım kalıyor.

Örneğin, bu başlıkta tartışılan olay, MT nin kuralı ile çatışıyormuş gibi gözüküyor.

Ancak buna rağmen BBRR gruplaşmanın normal olduğunu ifade eden bir mesaj attı ( ki yazdıklarının tümüne katılıyorum ), diğer Mod lar da karşı görüş bildirmediler.

Peki şimdi ne olacak ? Söz konusu kuralda bir takım açıklayıcı değişiklikler yapılacak mı ?
abı senı benden sanmıstım pardon yav:p

bakma sen ledo ya dünkü tartışma kesmemiş onu devamını bekliyo:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaw hersey konusuldu işte karıştırmayın ortalıgı alalalaaa :)

beyler arada sırda bu topic hep boyle karısıyo karıstırmayın ortalıgı sonra duzenlenmıyor:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar