Teşekkür ederiz BBRR...:cat:
BBRR :cat: :cat: :cat:BBRR' Alıntı:arkadaşlar bu tip resimleri lütfen bize bildirin her an her forumu takip edemeyebiliriz ...bu ne rezilliktir ya yuh diyorum ....ayıp, ayıptan öte ahlaksız ...resimler silinmiş yayınlayan üye uyarılmıştır....İşin garibi bu başlığı açan üye yayınlamış bu resimleri...
Yok artık...Demin baktım bir dostumuzun pascal'ı andırır bir hareketi varBBRR' Alıntı:![]()
sansürledim sizin için
okan4037' Alıntı:bende katılıyorum boyle topıc lerde nıye tartısıyoruz bırbırmıze saygılı olmalıyız yapmayın arkadaslar LÜTFEN
- Aynı bölgelere ait birden fazla başlık açılamaz. Bu tarz açılan başlıklar kilitlenerek daha önce açılmış konuya yönlendirilir. Bölgeye ait aktif bir grub var ise başka bir grup oluşturulamaz. Tüm motorcular kardeştir
abı senı benden sanmıstım pardon yavledo' Alıntı:Kime katılıyorsun ? :cherry:
Ben tartışmayalım demedim ki...
Bilakis madem ortada bir mesele var, tartışılsın !
Ancak tartışmanın sonunda da, ortaya bir netice çıksın! Bunun gibi birçok önemli başlık böyle yarım kalıyor.
Örneğin, bu başlıkta tartışılan olay, MT nin kuralı ile çatışıyormuş gibi gözüküyor.
Ancak buna rağmen BBRR gruplaşmanın normal olduğunu ifade eden bir mesaj attı ( ki yazdıklarının tümüne katılıyorum ), diğer Mod lar da karşı görüş bildirmediler.
Peki şimdi ne olacak ? Söz konusu kuralda bir takım açıklayıcı değişiklikler yapılacak mı ?