Nedir bu ayrımcılık ?

serkan79' Alıntı:
yaw hersey konusuldu işte karıştırmayın ortalıgı alalalaaa :)

okan4037' Alıntı:
yaw hersey konusuldu işte karıştırmayın ortalıgı alalalaaa :)

Beyler, iyi okuyun nolursunuz :cherry:

Madem ortalık o kadar karıştı ( o kadar da bişey olmadı zaten :mrgreen: ) bari bir sonuç çıksın diyorum !

Süper Moderatör (BBRR)
o alıntı yapılan kural mt il gruplarından yapılmıştı nedenine gelince her il için tek başlık olsun istedik bazı arkadaşlar bu il başlığı bize ait siz burdan gidin şeklinde yazılar yazdılar il başlığına diğerleride aynı il için 2. bi başlık açınca bunun önünü almak için her ile tek başlık yapalım kararı aldık...yani aynı ilde ikamet edenler aynı başlıkta toplansın istedik ha bu insanlar kendi aralarında farklı gruplar kurarlar o ayrı mesele ...erken kalkanlar ...keyif adamları ...piknikçiler...tatlı sumotorcuları...uzun yolun yarısını tekne ile yapan motorcular :) ... gibi ayrı gruplaşmalar olacaktır...bu grupları insanları sosyal statüsü, dünya görüşü,alışkanlıkları şekillendirecek buna engel olmak mümkün değil ..herşeyden önce akıl karı değil...ama her grup kendine bi başlık açarsa ki açıyorlar...bu ister istemez elektiriklenmelere sebep olacaktır buna çare bulmamız lazım...yani RR ciler buraya ...cbr cılar buraya...jinlancılar buraya türü başlıklar çok problem yaratan başlıklar... biri giriyo cbr başlığına bu motor 5 para etmez diyo haydeeeeee ortalık karışıyo ...Forumda hiç bir başlık hiç bir üyeye veya gruba ait değildir her üye her istediği yere kurallara uyarak yazar fikrini beyan eder...ama malesef bu gruba üye arkadaşlarımız bunu kaldıramıyolar iş hemen karşılıklı atışmaya dönüyo hemen ardından tehdit ve küfürler bunu izliyo ...gruplaşma olmaması için en mantıklısı ....lar buraya türünden tüm yazıları kaldırmak ...buyrun fikirlerinizi alayim

007

"Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz..."

Mustafa Kemal Atatürk

Ulu önder noktayı koymuş arkadaşlar. MT gitgide büyüyor 200-300 kişiyi bir arada toplamak ve organizasyon yapmak çok zor bir mesele. Bu yüzden sanırım ki değişik toplanma yerleri mevcut. Ben elimden geldiği kadar her toplantıya şahsım adıma gitmeye çalışıyorum... Bu konunda burda tartışılması gerektiğine inanmıyorum. Ben maviyi seviyorum, öbürkü kırmızıyı, sen niye moru seviyosun, yok yok ona yeşil sevdirelim...:)

Kardeş, sevgi ve saygılarımla...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sonuc slwer ( topiği açan ) ortada kalmış nereye gidecegini şaşırmış ve keyifli adam olmuş :) herkez kendini mutlu hissettigi arkadaslarıyla olmaya devam edecek yani sonuç bu

BBRR' Alıntı:
o alıntı yapılan kural mt il gruplarından yapılmıştı nedenine gelince her il için tek başlık olsun istedik bazı arkadaşlar bu il başlığı bize ait siz burdan gidin şeklinde yazılar yazdılar il başlığına diğerleride aynı il için 2. bi başlık açınca bunun önünü almak için her ile tek başlık yapalım kararı aldık...yani aynı ilde ikamet edenler aynı başlıkta toplansın istedik

O zamanlar durumlar farklıydı ( İzmir ) Artık üstünden zaman geçti...
Tabii ki, kurallar da gelişmelere ayak uydurmalıdır. Burada da öyle oluyor zaten.
Ben de kurallara uyulması gerektiğini savunan bir insan olarak, kuralların açıklığa kavuşması için çaba veriyorum.

uzun yolun yarısını tekne ile yapan motorcular :)

Bu güzel espri araya sıkışmış. Dayanamadım etrafını boşaltıp, gösteriyorum. :cherry:

Forumda hiç bir başlık hiç bir üyeye veya gruba ait değildir her üye her istediği yere kurallara uyarak yazar fikrini beyan eder...ama malesef bu gruba üye arkadaşlarımız bunu kaldıramıyolar iş hemen karşılıklı atışmaya dönüyo hemen ardından tehdit ve küfürler bunu izliyo ...gruplaşma olmaması için en mantıklısı ....lar buraya türünden tüm yazıları kaldırmak ...buyrun fikirlerinizi alayim

Çözüm bence belli : Kurallar ! Kurallar ne söylüyorsa o uygulanır. Giden gider, çizilen çizilir.

Ancak, bunun içinde kuralların gerçekten "net" olması lazım. Burada birçok kural son derece net. Mevcut gelişim içersinde, yeni açılımlar kazanan bazı konular üzerinde biraz çalışılırsa, ortaya yoruma açık olmayan yada uygulanabilirliği kesin olan kurallar çıkar.

serkan79' Alıntı:
topiği açan keyif adamı oldu
oldu bitti :mrgreen:

"Nedir kardeşim bu gruplaşma ?" diye topik açarkende imzasında "KEYİF ADAMLARI" yazıyordu !!!!

"Keyif Adamları" diye imzasına yazan arkadaşlarımız yanlış anlamasın diye ben bunu dile getirmemiştim ama maden sen söyledin bende ekleyeyim dedim.

Yani demek istediğim "Nedir kardeşim bu gruplaşma ?" diye topik açıyorsan imzanda belli bir grup ismi olmamalı değil mi ???? :p:)

Gerçi grup ismi yazzsa ne olur ki ? Benimde imzamda grup ismi var. Ama Galata DerSaadet 1 e gittim ve bayağıda eğlendim, teşekkür ederim düzenleyenlere de. Ama dayanamayıp 2-3 tane bira götürdüm. Alışık olmadığım içinde hafifden dokundu. Ben tın tın tın eve dönmek zorunda kaldım.. Bana da kimse kardeşim sen onlardansın, yok bunlardansın, yok içki içmeyen, içki muhabbeti yapmayan (bazıları anlamıştır ne demek istediğimi) gruptansın demedi... Aksine çok sıcak davrandılar, güle oynaya akşam geçirdik.

Ya içimizde tabiki gruplaşma olacak, regalciler, hyosungcular, cbr600fciler vs.vs.vs. Ne zararı var..

Ben CBR600F kullanıyorum, bu yüzden enduro kullanan arkadaşların gezilerinide takip etmiyorum doğal olarak. Sebep belli. Yoksa sen kimsin, bizden değilsin, hadi naş... durumu falan yok ortada zaten.

Ben asfalt seviyorum adamlar toprak seviyor ne yapabilirim !!!! :cat:
Ama bu onlarla bir çay içemem anlamıda GELMEZ !!!

BU KADAR BÜYÜTMEYİN ARKADAŞLAR.. :rendeer:

BENCE BU TOPİĞİ KİTLEMEK LAZIM... BBRR'nin dediği gibi ona çok ekmek çıkar burdan, zorlamamak ta lazım di mi :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
serdark' Alıntı:
"Nedir kardeşim bu gruplaşma ?" diye topik açarkende imzasında "KEYİF ADAMLARI" yazıyordu !!!!

hayır yazmıyodu tanıyorum cünkü onu imzanı değiştirdigin zaman 1 sene önceki yazdıgın mesaja bakarsan bile yeni imzanı görürsün :)

serkan79' Alıntı:
hayır yazmıyodu tanıyorum cünkü onu
Arkadaşım ben konuyu farkedip okumaya başladığımda 3. veya 4. sayfaya gelinmişti. Bende konuyu açanın imzasını o zaman gördüm... Demek ki gruplaşma o kadar absürd bi durum değilmiş... Konuyu açıp sonra gruba katılmak OLAYI BİTİRİYOR ZATEN .... DEĞİL Mİ !!!

serkan79' Alıntı:
imzanı değiştirdigin zaman 1 sene önceki yazdıgın mesaja bakarsan bile yeni imzanı görürsün :)
Merak etme ilk defa forum kullanıyor değilim. :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
yok işin içinde iş var gibi geliyo bana :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
okan zıplama olm sende herşeye yaw git misket falan oyna bisiklet sür hadi :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bu ara benim kayıp mesaj ne oldu ? Gören var mı?:silent:

Haydi Arkadaslar,

Bu Konuya gösterdigimiz ilginin Onda birini iste su 23 Temmuz Darülaceze Topigine gösterseydik o Topic devamli düsmezdi, birakin Grubu mrubu yok öyle bir Olay Kapimiz herkeze aciktir gelmek isteyene asla Hayir denmez ve gelenlerde Samimiyetimize sasirirlar herzaman ben Sahsima diger Arkadaslar ile de bulusuyorum ve kimsede bana birsey demedi simdilik haydiyin hep Beraber Darülacezeye gidelim ve gösterelim MT yi tüm Türkiyeye.....lütfen biraz ilgi ve sagduyu...Tiklayalim Please Topcler Düsmesin.....

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=16928

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar