serkan79' Alıntı:
topiği açan keyif adamı oldu
oldu bitti :mrgreen:
"Nedir kardeşim bu gruplaşma ?" diye topik açarkende imzasında "KEYİF ADAMLARI" yazıyordu !!!!
"Keyif Adamları" diye imzasına yazan arkadaşlarımız yanlış anlamasın diye ben bunu dile getirmemiştim ama maden sen söyledin bende ekleyeyim dedim.
Yani demek istediğim "Nedir kardeşim bu gruplaşma ?" diye topik açıyorsan imzanda belli bir grup ismi olmamalı değil mi ????

Gerçi grup ismi yazzsa ne olur ki ? Benimde imzamda grup ismi var. Ama Galata DerSaadet 1 e gittim ve bayağıda eğlendim, teşekkür ederim düzenleyenlere de. Ama dayanamayıp 2-3 tane bira götürdüm. Alışık olmadığım içinde hafifden dokundu. Ben tın tın tın eve dönmek zorunda kaldım.. Bana da kimse kardeşim sen onlardansın, yok bunlardansın, yok içki içmeyen, içki muhabbeti yapmayan (bazıları anlamıştır ne demek istediğimi) gruptansın demedi... Aksine çok sıcak davrandılar, güle oynaya akşam geçirdik.
Ya içimizde tabiki gruplaşma olacak, regalciler, hyosungcular, cbr600fciler vs.vs.vs. Ne zararı var..
Ben CBR600F kullanıyorum, bu yüzden enduro kullanan arkadaşların gezilerinide takip etmiyorum doğal olarak. Sebep belli. Yoksa sen kimsin, bizden değilsin, hadi naş... durumu falan yok ortada zaten.
Ben asfalt seviyorum adamlar toprak seviyor ne yapabilirim !!!! :cat:
Ama bu onlarla bir çay içemem anlamıda GELMEZ !!!
BU KADAR BÜYÜTMEYİN ARKADAŞLAR.. :rendeer:
BENCE BU TOPİĞİ KİTLEMEK LAZIM... BBRR'nin dediği gibi ona çok ekmek çıkar burdan, zorlamamak ta lazım di mi