jakobien' Alıntı:
Bir gruba ait olma psikolojisi insanın yapısında vardır.
Hepimiz sosyal bir çevrede yaşıyoruz ve belli eğitim ve kültür seviyelerimiz var bu site sayesinde bir sürü arkadaşım oldu ortak noktası motosiklet olan ama motosikletle sınırlı kalmadı.
Motosiklet tek aktivemiz değildi.
Erkenci grubu keyif adamları zart lar zurtlar grubu hiç farketmez kime yakınsanız onlarla görüşürsünüz.
bu görüşlere +1 yapayım topikte benimde bir fikrim olsun...
birde dikkat ettiğim şey slwere nıceman'ında destek vermesi...Kanunicileri kimse sevmiyor yav...:queen:
ya arkadaşlar yanlış anlamayın ama benimde bazı gerçeklerim var...bu ortamdaki dostluklar sanal değildir...sanal olduğunu zannedenler yanılır...ama zamanla anlayacaksınızki en güzel şey yalnızlık...bir gezi kaçırınca hayıflanan arkadaşlar tanıyorum...yani geziyi kaçırdık diye değil...ortamdaki konumum karizmam azalacak diye yanıyor biliyorum...
kimi dostlarımda şan ve şöhrete öylesine alıştıki hep kendisi konuşulsun ister...bu bir zayıflık değildir bence...bu bir eksikliktir...bu bir hastalık...şöhret hastalığı...zamanında göremediği ilgi ve alakayı bu ortamda görünce geç gelen kendince hakettiği şöhretin peşinde bu arkadaşlarım...yani bir dönem bende çok popüler ve meşhurdum...şimdi beni yaratan var eden kitlem dağıldı ve böyle dımdızlak kalakaldık ortada...

maymunda olsak kimse bakmaz artık...hangimiz dikkat çekmeyi ilgi çekmeyi istemezki...güzel bişey...popülarite hoş bir ambians...
ama sizlerin yanında kendimi bir Müzeyyen Senar gibi çınar bir Bülent Ersoy gibi diva hissediyorum kendimi...ben bu yollardan geçtim...zir zaman zirvedeydim...o duyguları tatdım....bizden geçti...ben artık mihenk taşı olmuşum...yerim yurdum tarzım belli...artık elimi ayağımı çektim..önemli olan dostluklardır....gerisi boş...
slwer kardeşim soz sözüm sana...boşver gruplaşmaları...herkes istediği insanlarla birlikte olsun...bak benim gezilerde yapmadığım şebeklik yoktur...ama bu soytarılığı ortamı kaynaştırmak ve hemen fokurdaşmak adına yapmışımdır...isteyen isteyenle gezsin dolaşsın muhabbetini yapsın...1 tane dostun olsun tam olsun...yani gezilerdeki amaç 50 motorda aynı anda gezebilmek...o havayı hissetmek...:rendeer: