Nedir bu ayrımcılık ?

??? forum hele istanbul MT icin, bir sürü bulusma, gezi etkinliklerle dolu..... ayibi sen katilmamakla ediyorsun :p

FASTBOY3' Alıntı:
ya millet naptınız gezileri kopuk kopuk olmaya başladı millet koptu herkes kafasına göre düzenliyo birlik sağlanmıyo ya buluşma dediğin toplu olur yok 20si orda 30u burda olmazz lütfen biraz eski forum ruhuna geri dönelim böyle olursa gitgide dağılıcağız

20.000 den fazla üyesi olan bir gruptan bahsediyoruz.
bütün toplantıların 300-500 kişilik olması beklenemez herhalde.
yaz döneminde geziler arttığından aynı güne birkaç gezi birden olabiliyor. bu da normal. sen hangi gezi veya toplantı hoşuna giderse ona katıl.
bütün MT yi ilgilendiren (darülaceze ziyareti gibi) toplantılara katılabilen herkes katılıyor zaten.
Yani bütün MT ye yapılan gezi/toplantı duyurularından başka farklı insanların yaptığı ayrı ayrı gezi/toplantı duyuruları normaldir, olması gerekendir.
20.000 kişiye tek gezi/toplantı duyurusu yapılmayacak herhalde.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar iki gündür topic takip edemiyorum. Bu geyik bitti sanmıştım ama görüyorumki bazı arkadaşlarımız hala devam ediyor. Arkadaşlar ister beni aforoz edin isterseniz selam vermeyin. Benim bu sitedeki kimseden rahatsızlığım yok. Ama sohbet etmeyi beraber takılmayı çok sevdiğim bir kaç arkadaş var ve elimden geldiği kadar o arkadaşlarla daha çok zaman geçiririm. Ve son kez yazıyorum. İsteyen istediğiyle sohbet eder, istediğiyle etmez. İstediğiyle gezer istemediğiyle gezmez istediği, gruba gider istemediği gruba gitmez. Bu bu kadar açık ve nettir.
Sevgi ve saygılarımla

bu polimiği artık bitirin konu sapıtmaya kişisel polimiğe donmeye başlamış. Geçenlerde bi topicte bi modaretör arkadaşımız vardı atarız kovarız gerekirse herkesi kovarız diyen ismini hatırlamıyorum. Şu an o arkadaş uyuyomu acaba gördüğüm kadarıyla sitede iç savaş var. Alo Modoratör kardeşlerim bu topiği kitlermisiniz kapatırmısınız, bilemem ama benden tavsiye konuyu bitirin

ya ben dıyorumkı kımse kımseye kın gudmesın gorus ve fıkırlere saygı duyulsun cokmu kotu sey ıstıyorum hadı bu topıcle daha ılgılenmıyelım ve unutalım olup bıtenı bı dahada kımse kımseye kın gudmesın bir elın bes parmagıda bır degıl hepınızı cok sevıyorum
saygılar...

Slwer' Alıntı:
Siteyi işim dolayısıyla bı suredır tam anlamıyla takıp edemıyorum arada bır gırebılıyorum ama gırdıgımde sureklı huzur bozucu seylerle karsılasıyorum

Üyeler büyük bı cabayla gruplasmaya calısıyo..!

Ne kadar gruplasmaya calışsanızda sıte tek kendı ıcınızde ayrılsanızda aynı yerdesınız farkına varın bunun yok şu çetesi yok bu adamları yok bilmem ne grubu amaç ne ne yapmaya calısıyosunuz anlıyamadım ama ben acıkcası sunu solıyımkı benı bayıyo bu muhabbet ben motosıklet.net grubundanım baska bı grup tanımıyorum
sızlerde bılıyosunuzkı bunun sonu pek hayırlı olmıcak gecmıste yasandı buna benzer bı olay sonucunda kayıplar yasandı ama ortada guzellık yerıne cırkınlık vardı
markalasmaya calısmak ılgı, cekmeye calısmak, bellı bı kıtleden daha populer olayım cabası bunlar dogru olan seyler degıl acıkcası bana ıtıcı gelıyo
ve sonuda pek hayırlı gozukmuyo...
Bir tane MT var bölmeyelim LÜTFEN...

Saygılar....

NicemaN' Alıntı:
doğru söze ne denirki :salut:

:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: ...................

dogrusunu isterseniz benim burda bulunmamın sebebi guruplaşmak ve arkasdaşlıktan zziyade değişik deneyim sahiplerinin tecrüberlerinde faydanmak. naçizane kendi tecrübelerimi başkaları ile dilimin döndüğğünce paylaşmak.tabii bunu yaparken insancıllığımızı elimizden bırakmamamız gerektiğine inanıyorum.

Arkadaşlar topici şişirmek adına konuşutorum şy dakika itibarı ile bir GRUP kuruyorum ' TOPİC ŞİŞİRİNLER GURUBU'
Katılmak için şartlarımız
1.Noterden tastikli ikametgah
2.Nüfus cüzdan sureti
3.Diploma fotokopisi
4 resim mayolu oalacak
bide adamı görüp kıl olmayacağız
mesela şu sağda duran ve arkası dönük arkadaşlar kafadan kaybetti asla bizim guruba giremezler :p :mrgreen: :) :cherry: :queen: :bounce: :rendeer:
affınıza sığınarak saygılarımla

Forumdan Uzaklaştırıldı
Maksadı polemik olanları takmayın olsun bitsin

Süper Moderatör (BBRR)
@Luxor

bu topiği açan arkadaş topicte hala tartışmayı sürdürürken "keyif adamları" grubunu imzasına katarak bir ikilem yaratmıştır zaten.yani ne konuştuğunu kendisi de bilmez bir duruma düşmüştür.
ayrıca daha sonradan yukarıdaki ve üzerinden zaman geçmiş ama farkedilememiş marifeti ortaya çıktıktan sonra bu arkadaş neden hiç ortalarda görünmemiştir."uyarı verdiler o yüzden cevap yazamadım" demesin boşuna, çünkü uzaklaştırmada yada atılma durumunda mesaj yazamazsın, uyarılmada adabını koruman koşulu ile eskisi gibi mesaj yazabilirsin.
ayrıca işin gruplaşma faslı senin yaptığın bu terbiyesizlikten dolayı olmuş olmasın.yani normalde kimse sana "biz bir grubuz, senin ne işin var burda" demez ama senin yukarıdaki gibi davranışlar yaptığını fark eden ve bundan rahatsız olan bir kesim sana doğal olarak soğuk davranmış ve sen olayı istediğin tarafa çekip "gruplaşma var" diye veryansın etmiş olabilirmisin?
yani kendini temize çıkarmaya ve insanların düşüncelerini başka yöne çekmeye çalışıyor olabilir misin?
ben kendim adına her 2 konu içinde senden bir savunma bekliyorum.zaten buna cevap vermezsen niyetin iyice belli olur.
shamyl'in dediğine bende katılıyorum.zaten beni tanıyanlar iyi bilir.benim bulunduğum ortama nifak sokmak isteyenleri hemen anlarım.
ve bu topictede burnuma nifak sokma kokuları buram buram geliyor.
sadece bu gayrette olan kişiler stillerini değiştirmiş ve adablı üye sıfatı ile zekilik yapmaya çalışıyorlar çünkü önceden denedikleri yöntemlerin hiç biri bir işe yaramamıştı.MT de bu dostluk varken de yaramayacak zaten, sizin gücünüz buna yetmez.siz kendinize başka kapı bulun, hadiiiiii...
MT kardeşliğini kimse bozamadı, bozamayacak...
bizim dünyamız sizin küçücük dünyanızın aksine kocaman ve adam gibi adam olanlara bu dünyanın kapıları her zaman açıktır.

Aklı selim bir yaklaşım tarzı....aralarda kaybolup gitmesin ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Benim heç gurubum neyin yok tek başıma tek tabancayım...Niyeki acaba ?..Çünkü benim etrafımda hiç motorcu yok..Motora öcü gibi bakıyorlar..Burada motosiklete ...motorbiskılet diyler...:queen: :queen: bu pısıkleti kaça aldın diyler..((Suzuki GS 500 )) için...6.000 lira deyince la get bi taksi alırsın sen kafayı yemişsin..diyler..Yani sizin anlayacağınız burada gurup murup yok ohhh be kafamız ne rahat...Tek tabanca geziyik...Karakaya Barajının dağlarında...

ozaktasi' Alıntı:
Benim heç gurubum neyin yok tek başıma tek tabancayım...Niyeki acaba ?..Çünkü benim etrafımda hiç motorcu yok..Motora öcü gibi bakıyorlar..Burada motosiklete ...motorbiskılet diyler...:queen: :queen: bu pısıkleti kaça aldın diyler..((Suzuki GS 500 )) için...6.000 lira deyince la get bi taksi alırsın sen kafayı yemişsin..diyler..Yani sizin anlayacağınız burada gurup murup yok ohhh be kafamız ne rahat...Tek tabanca geziyik...Karakaya Barajının dağlarında...

Abi sen Kilistemisin yoksam genelde Diyarbakırdamısın Kilis'i eskiden motosiklet cenneti olarak hatırlıyorumda o yüzden soruyorum Antepte o yıllarda hiçbiryerde görmediğim motosikletleri görürdüm

abı yoktur oyle bısey mt kardestır ayrımcılık falan yok ama ıllakı aynı marka motosıklet kullananlar bırbırlerıne sorular sorarak (benımkı soyle senınkı nasıl, benım soyle bı sorunum var sende oldu mu nasıl hallederim) seklınde muhabbetler yaparak daha cok muhabbet etmıs oluyo ve halıyle boyle gruplar oluyo abı edırneden ardahana farklı sehırlerde yasasak bıle hepımız TC vatandasıyız oyle degıl mı ... eee farklı gruplarda takılıyosak bıle hepımız mt cıyız bosuna tartısmaya gerek yok tek puf noktası saygı sevgı ve dayanısmadır bence ... saygılar

jakobien' Alıntı:
Bir gruba ait olma psikolojisi insanın yapısında vardır.

Hepimiz sosyal bir çevrede yaşıyoruz ve belli eğitim ve kültür seviyelerimiz var bu site sayesinde bir sürü arkadaşım oldu ortak noktası motosiklet olan ama motosikletle sınırlı kalmadı.

Motosiklet tek aktivemiz değildi.

Erkenci grubu keyif adamları zart lar zurtlar grubu hiç farketmez kime yakınsanız onlarla görüşürsünüz.

bu görüşlere +1 yapayım topikte benimde bir fikrim olsun...:p

birde dikkat ettiğim şey slwere nıceman'ında destek vermesi...Kanunicileri kimse sevmiyor yav...:queen:

ya arkadaşlar yanlış anlamayın ama benimde bazı gerçeklerim var...bu ortamdaki dostluklar sanal değildir...sanal olduğunu zannedenler yanılır...ama zamanla anlayacaksınızki en güzel şey yalnızlık...bir gezi kaçırınca hayıflanan arkadaşlar tanıyorum...yani geziyi kaçırdık diye değil...ortamdaki konumum karizmam azalacak diye yanıyor biliyorum...

kimi dostlarımda şan ve şöhrete öylesine alıştıki hep kendisi konuşulsun ister...bu bir zayıflık değildir bence...bu bir eksikliktir...bu bir hastalık...şöhret hastalığı...zamanında göremediği ilgi ve alakayı bu ortamda görünce geç gelen kendince hakettiği şöhretin peşinde bu arkadaşlarım...yani bir dönem bende çok popüler ve meşhurdum...şimdi beni yaratan var eden kitlem dağıldı ve böyle dımdızlak kalakaldık ortada...:p maymunda olsak kimse bakmaz artık...hangimiz dikkat çekmeyi ilgi çekmeyi istemezki...güzel bişey...popülarite hoş bir ambians...

ama sizlerin yanında kendimi bir Müzeyyen Senar gibi çınar bir Bülent Ersoy gibi diva hissediyorum kendimi...ben bu yollardan geçtim...zir zaman zirvedeydim...o duyguları tatdım....bizden geçti...ben artık mihenk taşı olmuşum...yerim yurdum tarzım belli...artık elimi ayağımı çektim..önemli olan dostluklardır....gerisi boş...

slwer kardeşim soz sözüm sana...boşver gruplaşmaları...herkes istediği insanlarla birlikte olsun...bak benim gezilerde yapmadığım şebeklik yoktur...ama bu soytarılığı ortamı kaynaştırmak ve hemen fokurdaşmak adına yapmışımdır...isteyen isteyenle gezsin dolaşsın muhabbetini yapsın...1 tane dostun olsun tam olsun...yani gezilerdeki amaç 50 motorda aynı anda gezebilmek...o havayı hissetmek...:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar