yazdığım topic başıa 1 ytl aldıgım için seviyorum ((((((((((![]()
hahahah seni yemişler ben 2 ytl alıom , topic açarsam 5 ytl bi topice 10 msjdan fazla yazarsam kampanya kapsamında toptan 20 ytl :queen:
benim 300 kağıt hala yatmadı hesabıma,olmuyo ama.Modlar uyuyo mu?hahahah seni yemişler ben 2 ytl alıom , topic açarsam 5 ytl bi topice 10 msjdan fazla yazarsam kampanya kapsamında toptan 20 ytl :queen:
neden mi? vakit geçiyor![]()
arkadaşlar iyi akşamlar kymco125 CK aldım
.kullanan arkadaşlardan tecrübe sahibi olanlardan bilgi edinmek istiyorum.herkese kazasız belasız sürüşler dilerim
cevap vericek bi arkadaş yokmu bu sitede
herkes geyik yapıyo
herkes sizin kadar tecrübeli değil tecrübelerinizi paylaşırsanız motorsiklet kullanmaya yeni başlayanlarada önbilgi olur
arkadaşlar iyi akşamlar kymco125 CK aldım
.kullanan arkadaşlardan tecrübe sahibi olanlardan bilgi edinmek istiyorum.herkese kazasız belasız sürüşler dilerim
cevap vericek bi arkadaş yokmu bu sitede
herkes geyik yapıyo
herkes sizin kadar tecrübeli değil tecrübelerinizi paylaşırsanız motorsiklet kullanmaya yeni başlayanlarada önbilgi olur
seviyorum işte varmı diyeceğim...
açıkçası ilk ve son sitem olacak başka herhangi bir siteye kayıt olma gibi bir düşüncem yok. bunun nedeni ise insan samimiyeti arkadaşlığı dostluğu bir yerde buldu ise yeni arayışlara ihtiyaco yoktur herkesi ve sitemi çok seviyorum saygılarımla :rendeer: