"Necdet" abimiz kaza geçirmiş:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sabah kalkar kalmaz siteye attım kendimi. Hemen bu topiği açtım. Her mesajı büyük bir heyecanla açıyor ve okuyorum.
Az önce de Vedat arkadaşımızın kullanıcı adı ile bize bilgi veren Mücahit isimli abimize ulaştım.
Rica minnet Necdet abinin trafik kazasına dair bir kaç fotoğraf çekmiş.
Göndermesini rica ettim. Kırmadı vakit ayırdı sağolsun.
Biliyorum görmek çok zor bu tür fotoğrafları ama paylaşmak istedim sizlerle de.
Kaldır görmeyelim derseniz kaldırırım. Merak etmeyin.

yunus0062bd9.jpg

yunus0063by7.jpg

yunus0066yy5.jpg

yunus0067ru1.jpg

yunus0068ym5.jpg

yunus0070jb0.jpg

yunus0071gd9.jpg

Necdet abi şuan yoğun bakım ünitesine bağlıymış. Pazartesiye kadar uyutacaklarmış.
Haydi arkadaşlar Necdet abi için dua etmeye devam. Necdet abi sen de hisset dualarımızı n'olur.

yaaa burası bizim Oto Sanayi Oyak sitesinin yanındaki Trafik Vakfı Otoparkı...bizim seyrantepe polis lojmanlarının yakınında...beyaz binaları görünce farkettim...dibimdeymiş abimin moturu...:pale:

150 kişi değil mete abi bütün üyeler toplanıp gidelim inşAllah, hele bi hayırlısıyla ayağa kalksın sapasağlam olsun da, beykoz'a bağlı öğümce köyünden kendisi, onların köyüne gezi bile düzenleriz.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
inşallah iyleşir allah onu sevdiklerine bagışlar duydugumdan beri haber bekleyip du ediyorum

büyük geçmiş olsun,geçirdiği ameliyat çok ağır uzun bir süre kendini toparlaması sürecektir. çok yakından tanımasamda bir kaç gezide tanışma fırsatımız oldu kendisi full koruma gezen bir abimizdi. ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum.

şuanda yapabileceğimiz en iyişey dua etmek rabbim yardımcısı olsun.

hepimizin başına gelebilir.

http://www.motosiklet.net/forum/gezi-yazilari/29025-18-mart-canakkale-gezisi-ve-tum-fotograflar.html

Necdet abinin Çanakkale fotoları burada....bakmak isteyen olursa buyrun...

buradan beni yanlız bırakmayan en başta çanakkale mt ye erhan (skullhunter)kardeşe ve gelişimden ibrahime çok tşk ediyorum :rendeer: :rendeer:
kaza yapan rahmi kardeşede çok geçmiş olsun diyorum umarım en kötü kazan bu olur:pale: gezi nasıl geçti diye sorarsanız giderkene çok iyi geçti uykumu alarak çıkabildim saat 10.00 çıktım saat 14.00 çanakkaledeydim yollar motor kaynıyordu dönüşüm bu sabah saat 11.00de oldu uykumu alamadım yan odada sanki biri ağaç kesiyordu:queen: neyse dikkatli ve yavaş gelerek saat 16.00da evdeydim :rendeer:

herşey için tşkler çanakkale mt:rendeer:

donni kardeş işbaşında :queen:

çanakkalede piza bekliyorum :queen:

uamrım sizi fazla sıkmadım saygılar sevgiler:rendeer:

yine kameranın tarihini ayarlamaya unutmuşum:pr: :p

.................................

Son düzenleme:
abiii gerçekten geçmiş olsun inşallahı maşallahı yok bilesin seni en yakın zamanda aramızd gormek istiyoruz.... bilesin sen çıkınca buralara gelince tekrarr bizimle konusunca bakacagız bunlara ve sadece gülümseyecegiz çünkü sen aramızda olacaksım...:):)

Mete abi sana pm attım ??

ok dostum...Necdet abinin kaskı ne diye sormuştun cevap attım...bilmiyom işin aslı...dikkat etmedim nedense...eğitimli çok nizami biriydi...darbe şiddetli olunca kaskda fayda etmiyor dostum...öyle bir ters düşme yaşarsın ki kafana bişey olmaz boynun kırılır...bizden uzak olsun öle şeyler...

bakırkoyde otururkn kaza haberı geldi bütün vucudum titredi damarım kurudu bir an sanki.
tanımasamda görmesemde oda bizden biri ve arkadaşımın abi dediği bir insan.
yakınlarına sabır onada yaşama gücü diliyorum.
ve lütfen daha daha daha dikkat.

evet ozancığım herkes dikkatli olmalı dimi ?

Çok büyük geçmiş olsun.
Umarım yoğun bakımdan çıkar, acil şifalar diliyorum.

Öncelikle bugün onun için dua ettim umarım allahım bizleri duyar :( Umarım bir an önce geçmiş olur :( Bu arada Vay bee suomy ile böyle olursa diğerleriyle kimbilir ne :( :(

necdet abi.... MT sayesinde tanıdığın en kral insanlardan birisi. olumsuz bir şey düşünmek istemiyorum. lütfen abi lütfen...

Bugün Etfal'e gittim.13:00 sıralarında,baktıö tanıdığım arkadaşların motorunu göremedim.MOtoru parkedip içeri girdim,danışmada uyuyan temizlik görevlisi abyi uyandırıp,"Abi dün gece bi abimiz motosiklet kazası geçirdi,kendisini nasıl görebilirim?" diye sordum,"Sağdan gir ilerde sor" dedi.Sordum;yanına gidemezsin dediler,"ailesini nasıl bulabilirim?"dedim,"sorman lazım." dediler.Çıktım,mototruma bindim,hastanenin etrafında 3 tur attım,bizden kimseye rasylayamadım.Çok üzüldüm,çok üzgünüm,umutluyum.

inanamıyorum yaa İçimden bi parça koptu sanki... İst da en Tanıdıgım en cok sevdigim tek insandı kendisi.. İçi kıpır kıpır Bol sohbet bi insan işte... Geçen sene Gezime Katılmıstı Bu Senede Görüşmütük daha 1 ay bile olmadı... Allah'tan ümit kesilmez diyerek Güzel ve mutlu haberlerini Bekliyoruz Necdet abiciğim...:pale:

Yine Geleceksin Buralara Yine Güzel Vakitler Geçireceğiz Seninle...

boğuldum sıkıldım daraldım nefes alamıyorum evde ya ben...saat şu an 00.00 galiba...00.30 da yarımda Şişli Etfalde acil önünde olucam...

cbf 150 siyah...537 335 22 33...son gelişmeleri anlatırım...gelmek isteyende gelsin ...

Allah ailesine sevenlerine baışlasın acil şifalar versin :salut:iyi haberini bekliyoruzzz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar