Ne oldu??? Sanırım düştüm... aaahh...

Offf Murat'cım çok geçmiş olsun. İnan çok üzüldüm... Acil şifalar dilerim:rendeer:

Parçalı kırık demişsin, ameliyat gerekti mi? Ne zaman ayağa kalkacaksın :pale:

Çok büyük geçmiş olsun. Tam korumalı olarak kullandığınızı söylemişsiniz bu durumda böyleyse korumasız çok kötü olurdu allah korumuş kardeş...

Çok çok geçmiş olsun.Kırık zor iş Allah cc şifa versin, umarım tez zamanda iyileşip ayaklanırsın...

abicim kaçla dönüodun öyle allah korumuş seni gercekten bayada kötü düşmüşsün belli geçmiş olsun tekrardan :cat:

Çok geçmiş olsun yaaa görülmez kaza dedıklerı bu olsa gerek :( Hakketten kacla dopnuyodun da bu kadar kırık cıkık aldın yawww ?? Tekrar gecmıs olsun..

ufff fena dagıtmışsın :pale: çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda toparlanırsın:rendeer:

geçmiş olsun dostum.nefret ediyorum yola dökülen cisimlerden inş bu son kazan olur.çabuk iyileşmen dileğiyle.

Geçmiş olsun. Korumalara rağmen sokak arasında bu kadar dağılabiliyorsak vah ki ne vah!.... Şaşırdım...!

geçmiş olsun.. biran önce iyileşmen dileklerimle:rendeer:

arkadaşlar hepinize çok teşekkürler.... inşallah kimsenin başına gelmez...

Offf Murat'cım çok geçmiş olsun. İnan çok üzüldüm... Acil şifalar dilerim:rendeer:

Parçalı kırık demişsin, ameliyat gerekti mi? Ne zaman ayağa kalkacaksın :pale:

evet malesef parçalı kırık... ameliyat şu an için düşünülmedi... atele alındı ve bu şekilde takip edilecek bi süre... eğer atelle olmayacaksa işte o zaman:pr::pr::pr:

bi iki haftaya ayaklanırım sanırım... zira ayakta büyük bir proplem yokmuş... küçük bi çatlak bide yumuşak doku travması...

tekrardan teşekkürler arkadaşlar...

işin kötüsü ve çok canımı sıkanda bu günkü geziyi kaçırmış olmam oldu...:salut::salut:... off ya ne zamandırda bekliyordum oysa:pale::pale:

hocam nası geziyi kacırdın sen ısttemısın kıprıstamısın yahu
kafam karıstı

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Çünkü'geldim artık oh2' dediğimiz zaman en çok kendimize güvediğimiz
ve rahatladığımız zaman...:pale:

Evet böyle bir yazı okumuştum trafik kazası istatistikleriyle ilgili. Evimize, çok iyi bildiğimiz herhangi bir yere gelirken rahatlıyor ve anormal durumlara karşı hazırlıksız yakalanabiliyoruz.

eskici geçmiş olsun, düşük hızda fakat bayağı hasarlı bir kaza geçirmişsin. Allah beterinden korusun, bir daha vermesin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar