Ne oldu??? Sanırım düştüm... aaahh...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
murat geçmişolsun seninde elini bırakmaya hiç gelmiyo heeee,kıbrıslarda kendine iyi bak,çabuk iyileş.

Çok geçmiş olsun Muratcım, çok üzüldüm gerçekten. En kısa zamanda iyileşmeni dilerim

Geçmiş olsun kardeşim:rendeer:
Bir çok sürücünün umursamadığı sinsi bir tuzağa düşmüşsün!
Kum değilde ıslaklık da olabilirdi.Dikkatli olmak lazım......

Gaziantep İl Temsilcisi
eskici kardeşim geçmiş olsun inan cok üzüldüm allah bundan kötüsünu göstermesın

tekrar gecmiş olsun :rendeer::rendeer:

çok geçmiş olsun arkadaşım allah başka kaza bela göztermesin... hızlı da degilmişsin ama ne yaparsak yapalım olacaksa oluyor işte....

topiği görünce 'eyvahhh !!!!!' dedim... sadece düşme olsa biliyorum yazmazsın.. neyse tabi ki ucuz atlatılmış bir kaza, çok şükür diye dua ettim yazdıklarını okuyunca...umarım herşey en kısa zamanda iyileşir... ÇOKKK ÇOKKK geçmiş olsunnn...:rendeer::rendeer::rendeer:::stretche

Pozitif insan:) Tekerlekli sandalyede gulumseyen insan:) Iyi gordugume sevindim ben de.

Umarim en kisa zamanda iilesirsin.

arkadaslar tekrardan hepinize ayrı ayrı teşekkürler... inanılmaz moral oldu doğrusu... en büyük mt başka büyük yohh...:p

murat geçmişolsun seninde elini bırakmaya hiç gelmiyo heeee,kıbrıslarda kendine iyi bak,çabuk iyileş.

valla ne desen haklısın ümmet abi...:)

topiği görünce 'eyvahhh !!!!!' dedim... sadece düşme olsa biliyorum yazmazsın.. neyse tabi ki ucuz atlatılmış bir kaza, çok şükür diye dua ettim yazdıklarını okuyunca...umarım herşey en kısa zamanda iyileşir... ÇOKKK ÇOKKK geçmiş olsunnn...:rendeer::rendeer::rendeer:::stretche

teşekkürler delipayraz abiiii:p:p bu arada 4 mayısta aranızdayım... öle kaza falan yıldıramaz beniii...

Pozitif insan:) Tekerlekli sandalyede gulumseyen insan:) Iyi gordugume sevindim ben de.

Umarim en kisa zamanda iilesirsin.

ne yapalım bir kazadır oldu işte... pozitif bakmak lzım her şekilde.. azcık polyanadan zarar gelmez dimi yaaa:mrgreen::mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar