krank keçelerin gördüğüm kadarı ile viton malzemeden yapılmış . bu iyiye işaret .ama toz dudaklı değil ,bu da kötüye işaret .alternatör tarafındaki bir sorun çıkarmaz .ama debriyaj balatası tarafındaki , rampa aşağıya yüksek viteste giderken ve gaz kapalı iken şanzuman yağının kartere az miktardada olsa emilmesine maruz bırakır . keçe şimdi yeni olduğu için bu hemen olmaz .ama bir süre sonra mutlaka olacaktır. bu makinanı orjinal keçelerinin bir tanesi(şanzuman tarafındaki) çift dudaklı dır.. . ben de senin gibi makinayı komple dağıttım . tamirci olduğun için sende pek zorlanmadın galiba . yanlız piston beni biraz zorladı. parmaklarım bayaa uyuştu sekman çemberini sıkana kadar. blok contası olarak ne kullandın merak ettim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:41 ----------
forumda şanzuman yağı olarak 90 no denilmiş .fakat ben castrol hp 80 yağ kullnadım. bunu kullnamamın sebebi şanzumanın daha az döndürülme direnci il karşılaşmasını istemem nedeni ile koydum .çünkü 80 no şanzuman yağı daha ince..
krank keçelerini kuralkandan aldım yani orjinal parça.çif dudaklı dediğini hiç görmedim. zaten krank keçe ve sacını ilk kez değiştiriyom.
ben motorcu değilim.96 dan beri mz kullanıyom ilk zamanlar serviste çok kazıklar yediğim için
kendim tamir etmeye başladım böyle böyle öğrendim.
her hangi bir sıkıntı yaşamıyom.
silindir alt ve üst contasını orjinal kullandım.
şanzımanınkisini ise sıvı conta
çünkü kapak kenarlarında aşınmalar olduğu için normal conta kaçırıyo.
sıvı contada sıkıntı yok.alman malı siyah sıvı conta kullanıyom 10 tl fiyatı çok sağlam.sökerken zorlanıyom o derece yağışıyo.
önceden ben açık yağ alıyordum yazın 90 numara kışın 10 numara kullanıyordum.
artık bende 80 no hazır yağ alıyok gayet sağlıklı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:21 ----------
selam arkadaşlar bu mz leri 6 vites yapabilirmiyiz komple sanzımanı mı değiştirmek gerekir yoksa dişlileri birbirine biraz yaklaştırıp tornadan çıkma dişliyi taksan olurmu
şimdiden teşekkürler
hiç sanmıyom.komple şanzıman değişsen içine sığdıramazsın
dişlileri inceltsen dayanıklıkları azalır.ayrıca mühendislik işi o
tamburu nasıl ayarlıyacan hilalleri falan
ayrıca 6.vites gereksiz olur sadece belki motoru rahatlatır
bunun yerine belki 5.vites dişlisini ufaltsan olabilir.
oda 4 le 5 tek dişli aynısını hangi tornacı yapar bilemem