2 zamanlı bir motorun egzosunda aşırı olmamak kaydıyle yağlanma oluyorsa bu sistemin doğru çalıştığı anlamına gelebilir.Tabi depodan yağ koyuyor ve buda fazla miktarda ise sürücünün pantolunu dahil yaplama tam olarak yerine getirilir.

Demekki depodan konmalarda oranı iyi ayarlamak gerekiyor.Buda MZ in teknik bilgisinde 50:1 olarak geçmektedir.Bu arada Husqvarna vb aletlerin yapını kullanmakta olabilir.Akraba sayılırlar en azından.Lakin bilinen markaların bu iş için üretilmiş yağlarını kullanmak en iyisi sanırım.
Concord787 km gösterge olayı bende de aynı.Solla solla en çok 80 km

Seninkindede aynı sorun var muhtemelen 93 modellerde(elekt-kare gösterge) km tahrik dişlisi arka tekerde.Aşınmadan dolayı görevini yapamadığından eksik gösteriyor.Dişliden ziyade dişliye bağlantı yapan adını bilmediğim bir uç var ondan veya dişlisinden kaynaklanıyor.Burada bulamadım.Ayar olayı yok.Sistem sabit.Bulursan banada haber ver.Ha iyi tarafı 100 km yol yapıyorsun 60-70 km yazıyor

Ben bundan dolayı km telini çıkardım o halde kullanıyorum.Birde gösterge altında telin girdiği yuvada gevşeklikten dolayı yalama olabiliyor.Tel in ucuda tabiki bunlardan da olabilir.Ben bir şey sorayım yine bu konuda: Elekronik gösterge yapmak zor ve pahalı bir işmidir?Olabilirmi?