baghira içimi yiyor benm yaaa. 1ooo SF de ayrı bi vukuat ama ne yapalım bizde bunların ataları var 
meraba kardes fotograftaki resimde debriyaj vidasinin etrafindaki yuvarlak 3 delikli cemberi cikartip motoru calistirmistim zarar vermis olabilirmi birde kapak vidalarinin oldugu yerden yag akitiyor neden acaba bilgin varmi selam
selam o kapak takılı değilken debriaj çalışmaz sadece motora hiç bişey olmaz.Yağ damlatmasıda ordaki sacın etradını kaplayan lastik oring var belki o sende yoktur ondan olabilir yada yağını fazla koyduysanda taşma yapıyor olabilir ordan.
brinci fotodaki mz fiyati 2004 model 1000 cc fiyati 9000 euro hollandadaee birazda konuya resimler eklemek lazım devamı gelecek :cherry:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
killing_machine cevap için teşekkür ederim ben mersideyim burda ben de ufak bi araştırma yaptım fiyatlar hemen hemen aynı durumda
![]()
kendisi geçen gece 01.30 sularında köprü çıkışında yaptıgım kaza sonucu aramızdan ayrılmıştır. (pert) malesef artık yalnızım![]()
cok ğeçmiş olsun sergeant dostum umarım sende bir şey yoktur cok cok geçmiş olsun
geçmiş olsun:rendeer:sana birşey olmamış Allah'tan...motorunda grenajlar filan gitmiştir mz'lere kolay kolay bişey olmaz.
usta çok geçmis olsun hakikaten üzüldüm sana acil şifalar dilerim kendine çok iyi bak...