MZ Mz Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

geçmiş olsun:rendeer:

arkadaslar mz im için bir tane yağ pompası buldum onu takdırdıktan sonra buji yağlama sorunundan kurtulurmuyum??

Son düzenleme:
al bir mz dünyayı gez

evet kurtulursun

arkadaşlar 251 mz saatte kaç km hız yapıyor

Son düzenleme:
Çok çok geçmiş olsun:pale: kaza olayı çok kötü birşey Allah kimsenin başına vermesn, sizin bişeyiniz yoksa malın önemi olmuyor o zamanla yerine geliyor :)

tekrar geçmş olsun:rendeer:

Çok büyük geçmiş olsun.... Ucuz atlatmışsın... Allah daha beterinden korusun.... :cat::cat:

Çok çok geçmiş olsun:pale: kaza olayı çok kötü birşey Allah kimsenin başına vermesn, sizin bişeyiniz yoksa malın önemi olmuyor o zamanla yerine geliyor :)

tekrar geçmş olsun:rendeer:

tekrar sagolun ucuz atlattıkta olan panzere oldu arıyorum şimdi mz istanbuldan haberiniz olsun..

nerede kalmıştık tam gaz devamm :cat:

1975 Model, MZ RZ 250/2 Race Machine
Bu motosiklet 250cc 62Hp ve saatte 240km/h sürate çıkarabilen bir makineye sahipti zamanın çok ötesinde..

yeni

arkadaşlar yeni bi site açtım.

hepinizin katkılarınızı bekliyorum.
www.kayamz.com

dikkat...

beyler geçende karbüratör iğnem kırıldı. küçükçekmecede bir tamirciden bir liraya aldım kendim taktım. ama iki hafta sonra yeniden kırılınca tekrar o ustanın yanına gittim. beni enayi sandı ya... bu sefer iğneye beş lira çekti... ben de sinirlendim al bu iğneyi........ dedim. daha sonra gittim bir balık ızgarası, bir zımpara kağıdı ve bir tane de eğe aldım. inanmayacaksınız ama kendi iğnemi kendim yapıp taktım karbüratörüme... arkadaşlar böyle dolandırıcılara prim vermeyin lütfen...

iyi iş çıkarmıssın usta. her tamirciye lafımız yok ama malesef bazı tamirciler bu işi dolandırıcılığa çevirmiş durumda sen zamanında farkına varmışsın ama çoğumuz iş işten geçtikten sonra farkına varıyoruz..

şimdi burdan ne dolandırıcı isimleri verirdimde çok gidip gelmişliğimiz var ayıp olur. eski ustalar biraz bokunu cıkarmaya basladı malesef..

bokunu çıkarmak dedinde aklıma geldi adam sağlam motoru tamir ediyormuş gibi yapıp bozuyor üstüne birde para alıyor

arkadaslar mars kolunununa bagli icindeki yay kirildi galiba mars koluna basiyorum ama geri atmiyor acaba kendim degistirebilirmiyim selamlar

ARKADAŞLAR elinizde satılık mz varsa ben değerlendirebilirim.yürüründe bişey olmasın yeter. her türlü teklif değerlendirilir. edirne 92 alman etz 301

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar