Müjde Gaziantep'deki Motor Yasagi Kalkti

Gaziantep İl Temsilcisi
Evet arkadaşlar şükürler olsun ki 7 seneden beri süren sehrin yüzde otuzuna motosiklet giremez tebelaları pazartesınden intıbaren sökülmuştur bu seviçli haberi sizinle paylaşmak istedim 7 senedir motorcuların cektını az cok tahmın ediyorsunuzdur ehliyet var ruhsat var vergiler veriliyor kask takılı ama motora binemiyorum şehir merkezine çok şükür baskılar sonuç verdı ve yasak kalktı ve artık trafık polisleri antep de sıkı denetime başladi burdan antepli arkadaşlara söyluyorum kask sız ehliyetsız daha dogrusu her şeyınız tam olmadan motora binmeyınız.......

bu mantık dişi çagdişi olan uygulamanın kalkmasında emegi gecen herkese teşekür ederim.......:rendeer::rendeer:

Verdiğiniz mücadele için tebrikler. Geldiğimizde herhalde bizde rahat rahat gezeriz.

abi dediğin gibi ehliyetsiz kasksız gezip de tekrar koz vermeyin,hadi hayırlı olsun bol gezmeler:cat:

abi ben hala inanamıyorum. o gün bana gitme şehir içinden dediler daha var dediler ama bilmiyom kafam çok karışık tamam tabela yok ama ya yenisini takacakları için kaldırmışlarsa:silent: Hakkımıza hayırlısı olur inş. Ben inanmıyorum veya inanasım gelmiyor.

Moderatör (forrap)
Hele şükür:cat:Çok güzel bir haber bu...
Çok sevindim gerçekten:)
Hadi bakalım,geçmiş olsun diyelim:)Tadını çıkartın...

Umarım bu tarz çağ dışı ve anlamsız bir uygulama ile tekrar karşılaşmazsınız ve umarım bu kararın doğruluğunu gösteren işler yapılır bu zaman içinde.

çok şükür allaha ki bu sevimli haberi duyurdu bizlere.yaw tam koruma geziyoruz zaten herşeyimizde tam vergi ödüyoruz.artık rahat rahat gezeriz inşallah

Antep'li kardeşlerimize hayırlı olsun.Hernekadar bize uzakmış gibi görünsede örnek teşkil etmesi sebebiyle çok absürt bir uygulamaydı.Çağdaş mücadeleniz için sizleri tebrik ederim.Çağdışı uygulamayı kaldıran emniyet teşkilatınada teşekkür ediyorum.Ha! bundan sonra denetimlerde yakalanıp ağlayanlarada bişey demiycem ama ehliyet alsınlar,ekipmanlarını tamamlasınlar.Hadi hayırlı olsun.

böyle bir uygulama olamaz yaw...nese gözünüz aydın diyelim...:)

geçmiş olsun :)
o saçmalığı buralardan duyup çok kızıyoduk, sizin adınıza üzülüyoduk,
şimdi sevindik.

gözünüz aydın sevindim ama ben nasıl böyle bir uygulama yapabildiklerini hala anlamış değilim.bu nasıl yasal olabilir ki pek aklım ermiyo , ne yani motosikletle şehre girdiğimde bana ceza mı kesecekler , çok ilginç...

gözünüz aydın keşke adana dada o tabelalar kalksa ne güzel olur sinir bozucu bir uygulama

Haydi camianın gözü aydın olsun,hukuk dışı bir uygulamadan kurtuldunuz sonunda.

arkadaş lar ben şok oldum. ne demek yasak ya vergisini alır ken iyi ama. tamam arabanın girmediği yerlere alınmayabilir. çok acayıp ya. neyse çağdışı uygulamanın kalkmasına biz de sevinelim bari>!!!!!!

Uygulamanın yasal hiç bir dayanağının olduğunu sanmıyorum Em.Md'nün gittiği illerdeki keyfi uygulaması diye duymuştum. Önce Kahramanmaraş,sonra Gaziantep ve sırada aydın varmış (adamın tayini aydına çıkmış)
neyse verdiğiniz hukuk mücadelesinden başarıyla çıktınız motora binmek anayasal hakkımız.
tebrikler.

gözünüz aydın çektiğiniz sıkıntılara çok şahit olmuştuk.

Gözünüz aydın. Son günlerde iyi bir habere hasret kalmıştık. Bu iyi oldu:)

Gözünüz aydın da, Aydın'ın gözü aydın olacak mı merak ediyorum.:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar