[Muğla - MT]

tamam. olmassa biz c.tesi geceden geliriz marmarise pansiyonda kalırız pazar sabahıda erkenden çıkarız ok? daha erken gerçi ama olsun.

alla alla olum tamam dedik ya tekrarlayıp durma :) gidicez naptın otomatiğemi bağladın klavyeyi? hem tamam mı dicek?

alper abi sizin yolunuz açık olsun.....
bana kırmızıya uyabilcek tank pad bulursan sevincem,burda hiç yok da....

kışın gezilerde görüşmek dileğiyle...

ok gözüm üstünde olacak. belli olmaz ben kendimede alabilirim bi kaç şey. ama istediğin aklımda emre.

Bella rumuzlu arkadaşımız Marmaristen bugün itibarıla sitemize kayıt olmuştur. Şimdiden Hoş geldin diyoruz. Hoşgeldin Bella:rendeer::rendeer::rendeer::bestmt:::tutkuy::

Alper Bİzİm İzmİr İŞİ Yatar Bu Hafta MÜsaİt OlduĞunda Ara BaŞka Bİr Plan Yapalim

olum ne adamsın sen ya? siz yapın bi plan beyler ben izmire gidiyorum.....................

Bella rumuzlu arkadaşımız Marmaristen bugün itibarıla sitemize kayıt olmuştur. Şimdiden Hoş geldin diyoruz. Hoşgeldin Bella:rendeer::rendeer::rendeer::bestmt:::tutkuy::

tessekkurler bu aralar nete fazla gıremıyorum arada gırdıgım zaman sıteyı karıstırıyorum

ben marmaris'den cem honda beatım var boyle

tessekkurler bu aralar nete fazla gıremıyorum arada gırdıgım zaman sıteyı karıstırıyorum

Cem bu senmisin yoksam bu ismailin arkadaşı hani varya bizim güvenlik eğer sen isen valla seni beatten tanıdım.

Aramıza hoş geldin görüşürüz.

evet muğla mt izmire başka gelen yokmu? iki motormu gitcez???

bora bugün gitcez bak sertaçın yanına

Son düzenleme:
Oha izmire gidip geliceksiniz öyle mi? 600+ km yol yapıcaksınız yani ?!?!?!?!?!

evet kardeş :) 600+ km yapacaz allah izin verirse :)

aramıza hoşgeldin kardeş. inşallah kalıcı katılımcı ve yararlı olursun :wiinkk:

evet muğla mt izmire başka gelen yokmu? iki motormu gitcez???

bora bugün gitcez bak sertaçın yanına

büyük bi ihtimalle 2 motor gidicez yiğit. kışa daha büyük geziler olur umarım :wiinkk:

selam millet uzun süre nete giremiyebilirim....
bu aralar durumum çok karışık,işide bıraktım.....(gezilere katılamıyabilirim,..)

tüm izmir yolculara yolunuz açık olsun diliyorum...

Cem bu senmisin yoksam bu ismailin arkadaşı hani varya bizim güvenlik eğer sen isen valla seni beatten tanıdım.

Aramıza hoş geldin görüşürüz.

evet bora benım cem ısmaılın arkadası guvenlıkcı :cherry:

sendemı buralardaydın

bol bol gorusuruz artık :wiinkk:

Bence izmir çok fazla bi yol ve sırf gezmek için yani ne bileyim.... daha yakın bi yere gitseniz daha iyi olmaz mı ? bizde sebeplenirdik o bakımdan yani...

evet bora benım cem ısmaılın arkadası guvenlıkcı :cherry:

sendemı buralardaydın

bol bol gorusuruz artık :wiinkk:

iyi iyi senin gelmen biraz geç oldu ama iyi olmuş geldigin dediğin gibi bolbol görüşürüz bizimkini görürsen selamımı söle hadi görüşürüz.

Son düzenleme:
Selamlar Muğla Mt.

Sadece bir şey sormak istiyorum Neler oluyor bize.:silent:

Son düzenleme:
bir muğla mt ci daha var aranızda fakat ben motosiklet.com girince pek uğramadım muğla mt ye biraz ihmal etim.yorgun 48 öyle düşünme muğla mt çok daha iyi olucak buna emin ol burası turistlik yer malum bak motorcu48 kardeşindir ve memleketlin heheheheh şimdilik görüşmek üzere ahhh şu muğla üni başlıyor bu sabah gelde delirme!!!!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar