haftasonu izmir mt nin kuşadası kampı var.:queen: :queen: :queen:
mes,sen şu ağzındaki baklayı çıkar bakayım abi:cat::cat::cherry::cherry:
19-20 myıs izmir mt kuşadasında kamp yapacak.Hani diodum bi atlayıp gitsek mi:queen:ama şu an olası görünmüyor yarın teslim etmem işler var.daha hiç başlamadım....:rendeer:
pazar bende gelip bakmak istiyorum orda görüşürüz...izmir mt kuşadasına katılım olmayacak sanırım zaten bodrumda mes ve ben varız bildiğim kadarıyla :cat:
pazar bende gelip bakmak istiyorum orda görüşürüz...izmir mt kuşadasına katılım olmayacak sanırım zaten bodrumda mes ve ben varız bildiğim kadarıyla :cat:
mes,sen ve diger Bodrum daki diger arkadaslar dilerse, yarin gunduz bi yerlerde bulusalim... benim tel: 544 665 69 50
yarislar sabah 10 dan aksam 4 e kadar surecek...zaten yagmur da olacagı icin ayri bi tat olacak... hep birlikte izleriz...
ben yarın boşum ve derim ki;Yarın saat 13.30-15.00 arası iskele meydanında denizciler kahvesinda küçük bir buluşma gerçekleştirelim.Ne dersiniz?:rendeer:
selam arkadaslar,
ben de ufak bi seyahatten sonra gece surusuyle nihayet vardim Bodrum'a...
sagolsun motorize trafik memuru Bircan abi 50 metrelik ters yon ihlalinden cezamizi kesti... kendime geldim...
Pazar gunu Turgut reis te olucam, kimler geliyor 4. ayagi izlemeye... hic olmadi orada bulusup tanisalim ve izlerken muhabbet yapalim...
bundan sonra ekim e kadar Bodrum dayim her yerden cikabilirim ama artik ters yonden aslabu arada ilk trafik cezamdi bu...
gorusmek uzere...
mes,sen ve diger Bodrum daki diger arkadaslar dilerse, yarin gunduz bi yerlerde bulusalim... benim tel: 544 665 69 50
yarislar sabah 10 dan aksam 4 e kadar surecek...zaten yagmur da olacagı icin ayri bi tat olacak... hep birlikte izleriz...