[Muğla - MT]

mes

bugün Bluevind ile tanıştım.artık Bodrum'dan iki vstrom,bir astra twinsportgelicez:queen::rendeer:

mes

mes,sen şu ağzındaki baklayı çıkar bakayım abi:cat::cat::cherry::cherry:

19-20 myıs izmir mt kuşadasında kamp yapacak.Hani diodum bi atlayıp gitsek mi:queen:ama şu an olası görünmüyor yarın teslim etmem işler var.daha hiç başlamadım....:rendeer:

mes

evt sonunda tanıştık :).bu arada bodrumun içinde kasktan ceza aldım genelde takıyorum ama denk geldi işte aman dikkat :cat:

19-20 myıs izmir mt kuşadasında kamp yapacak.Hani diodum bi atlayıp gitsek mi:queen:ama şu an olası görünmüyor yarın teslim etmem işler var.daha hiç başlamadım....:rendeer:

aslında fena fikir gibi görünmüyor gerçi ben yine ayrınrıları bilmiyorum :).işler yetişirse bende gaza gelebilirim gibi görünüyor :)

Son düzenleme:
illegal kardeş biz seni siteden ayrıldı zannediyorduk şükür kavuşturana:queen::queen::queen: yorumlarını bekliyoruz:rendeer:

selam arkadaşlar uzun zamandır gözükmüodum çünkü fuardaydım gezileriniz mükemmel olmuş

arkadaşlar fuara gelmediğiniz için çok üzüldüm saolsun can abi geldi bide ilegal kardeşimizlde geldi tişörten tanıdım tanıçtık az çok sizlerede bu fatadan sonra aranıza döneceğim... hepinize iyi geceler :)

selam arkadaslar,
ben de ufak bi seyahatten sonra gece surusuyle nihayet vardim Bodrum'a...
sagolsun motorize trafik memuru Bircan abi 50 metrelik ters yon ihlalinden cezamizi kesti... kendime geldim...

Pazar gunu Turgut reis te olucam, kimler geliyor 4. ayagi izlemeye... hic olmadi orada bulusup tanisalim ve izlerken muhabbet yapalim...

bundan sonra ekim e kadar Bodrum dayim her yerden cikabilirim ama artik ters yonden asla:) bu arada ilk trafik cezamdi bu...
gorusmek uzere...

hoşgeldin

pazar bende gelip bakmak istiyorum orda görüşürüz...izmir mt kuşadasına katılım olmayacak sanırım zaten bodrumda mes ve ben varız bildiğim kadarıyla :cat:

mes

pazar bende gelip bakmak istiyorum orda görüşürüz...izmir mt kuşadasına katılım olmayacak sanırım zaten bodrumda mes ve ben varız bildiğim kadarıyla :cat:

hocam pazar günü Turgutreis'te enduro yarışları mı var,yoksa ben mi yanlış algıladım?Eğer öyle bişey varsa aynen oradayız derim...Sevgiler:rendeer::queen:

evet yarışş var

mes üstad pazar günü telefonlaşalım 10 da başlıyomuş bildiğim kadarıyla gidelim şu diğer v stromlarıda yakalarız :)..

Selam Arkadaşlar. Resimler videolar ve sizler harikasınız.:bounce: Ben sokkan balıklarını tutmaya devam ediyorum. Özellikle Barış Kardeşim senin balıklarını ayırıyorum.:rendeer: Tüm Muğla Mt yi yine bekliyorum.Ben bu balıklarla tek başıma başaçıkamayacam:queen: Adresibiliyorsunuz tekrar görüşmek üzere. Selamlar. NOT: Bu arada bulunduğum yerde internet yok. tel numaramı tekrar veriyorum gelmek isteyen arkadaşlar haber versin 0.533.5006035:queen:::sos::::haapppy:::tutkuy::

oooooo arkadaşlar hoş geldiniz ya bizde millet toptan kayboldu zannediyorduk arama falan başlatalım diye düşünmüştük.:queen::queen::queen:
Turgutreis de buluşmak dileğiyle Mes ve Ayçe ile bizde varız. Arkadaşlar ne yapıyorsak MT için katılımlarınızı bekliyoruz burayı boş bırakmayın. Nerde millet nerde motorcu ruhu taşıyan arkadaşlar. Sadece bizlermi kaldık.:salut:

Badem bile daha sıkı motorcu çıktı:queen::queen::queen:

Yorgun kardeş sen sepetleri at biz toplamaya geliriz:queen:

çalışan arkadaşlarada kolay gelsin ilk nefes molasında bekliyoruz:rendeer::rendeer:

Son düzenleme:

mes,sen ve diger Bodrum daki diger arkadaslar dilerse, yarin gunduz bi yerlerde bulusalim... benim tel: 544 665 69 50

yarislar sabah 10 dan aksam 4 e kadar surecek...zaten yagmur da olacagı icin ayri bi tat olacak... hep birlikte izleriz...

Son düzenleme:

mes

mes,sen ve diger Bodrum daki diger arkadaslar dilerse, yarin gunduz bi yerlerde bulusalim... benim tel: 544 665 69 50

yarislar sabah 10 dan aksam 4 e kadar surecek...zaten yagmur da olacagı icin ayri bi tat olacak... hep birlikte izleriz...

ben yarın boşum ve derim ki;Yarın saat 13.30-15.00 arası iskele meydanında denizciler kahvesinda küçük bir buluşma gerçekleştirelim.Ne dersiniz?:rendeer:

Salı günü İzmir'e gittim,az önce döndüm.4 gündür motor üzerinde hoşaf gibi oldum.Büyük şehirde motor kullanma tecrübemizi bayağı artırdık.Pazar günü "yağmur olmazsa " Yuvarlakçay'da balık mı yesek ne??

ben yarın boşum ve derim ki;Yarın saat 13.30-15.00 arası iskele meydanında denizciler kahvesinda küçük bir buluşma gerçekleştirelim.Ne dersiniz?:rendeer:

valla cok iyi olur, ben daha yeni halikarnastan ciktim, murat dalkılıc performansini izledik bayagı bi eglendik... birazdan yatsam anca 14:00 gibi kalkarim... telefonlasalim ve bulusalim derim...

yarin gorusmek uzere...

selam arkadaslar,
ben de ufak bi seyahatten sonra gece surusuyle nihayet vardim Bodrum'a...
sagolsun motorize trafik memuru Bircan abi 50 metrelik ters yon ihlalinden cezamizi kesti... kendime geldim...

Pazar gunu Turgut reis te olucam, kimler geliyor 4. ayagi izlemeye... hic olmadi orada bulusup tanisalim ve izlerken muhabbet yapalim...

bundan sonra ekim e kadar Bodrum dayim her yerden cikabilirim ama artik ters yonden asla:) bu arada ilk trafik cezamdi bu...
gorusmek uzere...

sercannnn. ulen bodrum u da karıştırdın desene. canım kardeşim özlettin kendini yaaa.

mes

değerli kardeşim biz bu sabah denizciler kahvesnden seni verdiğin no dan aradık,ancak bu no kullanılmıyormuş:(...yarn Bluewind ile enduro yarışlarında olacağız bekleriz.Muğla mt tişörtlerinden tanırsın artık:):queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar