[Muğla - MT]

Yorgun 48 anlaşıldı,yine Muğla MT dökdürdü. Uzaktan gelen bir dostumuzun ricasını kıramadık ve Dalyan'a kısa bir gezi yaptık. Önümüzdeki gezilerde görüşmek üzere.

eminim guzel gezi olmştur..

can abi nerelerdeydin sende benim gibi gece nöbetindemisin
arada sırada gorun ozletme kendini ...

Yorgun 48 anlaşıldı,yine Muğla MT dökdürdü. Uzaktan gelen bir dostumuzun ricasını kıramadık ve Dalyan'a kısa bir gezi yaptık. Önümüzdeki gezilerde görüşmek üzere.
Can seni telefonla çok aradık ama telefonun hep kapsama alanı dışında çıktı. Bizde seni uyuyor sandık :silent: Herneyse diğer gezilerde görüşelim. Bu hafta sonu hepinizi Marmarise bekliyoruz festival var. :queen: hafta sonuna gelmeye çalışın. Selamlar.

mes

Selam arkadaşlar.4 gündür gezi nedeniyle offlayndım.Bi ara Ahmet Mordağ buradan benim kullanıcı adımla sizlere program değişikliğini duyurdu:queen:
Bugün Bodrum'a döndük.Çok güzel bir gezi oldu diyebilirim.2 güne çok yer sığdırdık.Gündüzleri çok yorulduk ancak akşam yemeklerinde bütün yorgunluğumuzu unuttuk.
Katılan can dostlara kendi adıma çoook teşekkürler ediyorum.Gülmekten hala çenem ağrıyo...Kulaklarınız çınlasın. Bizleri güldüren Vatanoğlu kardeşim ve Omurcalı abim:cat: :rendeer:

Selam arkadaşlar.4 gündür gezi nedeniyle offlayndım.Bi ara Ahmet Mordağ buradan benim kullanıcı adımla sizlere program değişikliğini duyurdu:queen:
Bugün Bodrum'a döndük.Çok güzel bir gezi oldu diyebilirim.2 güne çok yer sığdırdık.Gündüzleri çok yorulduk ancak akşam yemeklerinde bütün yorgunluğumuzu unuttuk.
Katılan can dostlara kendi adıma çoook teşekkürler ediyorum.Gülmekten hala çenem ağrıyo...Kulaklarınız çınlasın. Bizleri güldüren Vatanoğlu kardeşim ve Omurcalı abim:cat: :rendeer:

selam mt ahalisi...
inşallah bundan sonrakı gezılere ben de katılacagım ve inşallah guzel ortamlarınıza ben de girecegım artık...
illegal kardes kusura bakma gecen gun randevuna gelemedım senı cagırdım sen de gelmedın ama neyse önemlı degıl ben haftasonu il dışına cıktım geldım artık serbestım senınle de guzeeeelce gezıye cıkarız...
senı tanımak cok guzeldi inşallah daha iyi bi ortamda dahaaa guzel bi şekilde tanınmak dileğiyle kardeşşş...
Allah'a Emanet Olun...

öncelikle arkadaşlar pazar günü size katılamadığım için özür dilerim... tek başıma gelmek istemedi canım bende denize yüzmeye gittim:queen:

arkadaşla deniz mangal zamanı geldii haberiniz olsun ve hepinizi hafta sonundaki dalaman festivaline bekliyoruz...:queen: :queen:

hadi bakalım arkadaşlar,cumartesi _pazar marmaris teyiz.bi ses verin yaaa.kim var kim yok

Arkadaşlar baktım kimsecikler yok. Biz yarın yola çıkıyoruz Marmaris de görüşmek üzre. Vatanoğlu hazırlık tamammı eller havaya :queen: :queen: :queen:

Barış Marmariste görüşebiliriz artık. Yakın çevredeki arkadaşlar sizleride aramızda görmek isteriz.:rendeer:

::plus1:: ::hosgeldi ::tutkuy:: ::sapka:: ::coool:: ::fool:: ::cheeeeer ::shake2:: ::stretche
Arkadaşlar baktım kimsecikler yok. Biz yarın yola çıkıyoruz Marmaris de görüşmek üzre. Vatanoğlu hazırlık tamammı eller havaya :queen: :queen: :queen:
Şimdiden Hoş Geldiniz.:queen: :queen: :queen:

Ya arkadaşlar, abiler ablalar ben de geldim Marmaris'e, bir haftadır patlıyorum burada sıkıntıdan. Biri sahip çıksın, şaurdayım gel desin, siz İzmir'e gelseniz böyle mi yaparlar size? :)

Şaka bir yana, uygun olan arkadaşlar varsa görüşmek isterim. Hafta sonu için kiminle irtibata geçebilirim?

Telefonum 0 555 432 58 98

Ali ben...

mes

Bizim evde arıza çıktı hidroforun motoru tekledi. DL'nin motorunu hidrofora taktım. O yüzden hafta sonu Ahmet'in Twinsport ile geleceğiz:queen: :queen: :queen:

mesut,abi geçenlerde bizim hidrofor bozuldu:pr: :salut: .neyapayım neyapayım diye düşünürken kalktım hidraforun parçalarından bir motorpisiklet yaptım:thumleft: ::haapppy: ::haapppy: üstünede hyosung gv 250 yazdım.:cherry: her ne kadar senin raptor un yerini tutmasada gel sen bu hafta bunla idare et ::friends: ::sefereee

Vatanoğlu Mehmet abimizin dediğine göre Raptoru gazoz kapaklarından yapıyorlarmış. evde sürekli gazoz içip kapaklarını biriktiriyoruz. merak ettiğim;
1. kaç gazoz kapağından bir adet raptor yapılıyor.
2. ne marka gazoz içmemiz gerekir.

yalnız bize sepetli bir motor lazım. bademi sepete yerleştireceğiz.

bodrum tayfası saat 15,00 gibi yola çıkıyor. festivalde muğla mt olarak bir boy gösterisi yapalım.

burasıda çok sıcak kapının önüne çıkamıyoruz. Artık badem gibi dilimiz dışarıda Marmariste oluruz.:queen: :queen: :queen: Kaptanda geliyor.

arkadaşlar herkesin t-shırt ları ve bandanaları hazır:flower:
ilgilenenler için bu akşam hande yener konseri saat 21.00 de::haapppy:
konaklamalı gelmek isteyenler için kişi başı 15 ytl ye oda var.
cumartesi-pazar ayrıntılı programı buakşam saatlerinde yazılacak.
haydi muğla mt toparlaşın bakalım::biggrinn ::cheeeeer

marmaris programı

arkadaşlar etkinlik nedir tam yazarsanız katılmaya çalışıcaz katılamazsakta iyi eğlenceler dilerim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar