[Muğla - MT]

Hoşgeldin selly...

Marmaris Turgutta Büyük Organizasyon 23 24 Ağustosta Turguttayız...

Kamp ve Eğlence...
Eğlenceye gelirken lütfen çadırlarınızı getirmeyi unutmayın...

Gerekli açıklamaları bu sayfadan takip edebilirsiniz...

Son düzenleme:
Hoşbuldum.....

yorgun 48 gelmeyi çok isterdim çok ters bi hafta sonu ...

Marmaris te olmama ihtimalim çok yüksek bir daha ki buluşmalara umarımm...:cat:

Aaa hareket gelmiş.Hafta sonu birşeyler yapalım.Tekliflere açığız. Lord artçı olarak alırım seni.

abi ben müsait olursam haber veririm 2 haftadır araba peşinde koşuyorum....baktın hafta sonu araba almaya gideceğim

Şahinim Birincim sana hoşgeldin diyemedim kusura bakma...
Tekrar aramıza hoş geldin...
Diğer arkadaşlardan haberlerini alıyordum. Toplantılara katılmışsın sevindim.

Sevgili Lordum seni de görünce sevindim sizlerle tekrar bir araya geldiğimiz için çok mutluyum.

Sevgili Banro Barış bebek nasil daha büyümedimi o ? Hadi yeni resimlerni atta biraz yeğenimizi daha yakından tanıyalım...

Biliyorsunuz Hastam vardı siteden baya bi uzakta kaldım. Bundan böyle daha aktif olmaya çalışacam şimdilik hoşçakalın... Ama 23/24 Ağustosta kendinize iş çıkarmamaya bakın hep birlikte olalım...Selamlar...

abi seninde başın sağolsun...kusura bakma daha yeni duydum..:...(en yakın zamanda görüşmnek dileklerimle

sağol can ağabey
sizleri görmek güzel
birsüreliğine yine muğla dışındayım :pale:
umarım bu sefer hayalimdeki motorla dönebilirim :wiinkk:

sağol can ağabey
sizleri görmek güzel
birsüreliğine yine muğla dışındayım :pale:
umarım bu sefer hayalimdeki motorla dönebilirim :wiinkk:

:queen::queen::queen: Uçan teneke :queen::queen::queen:

Teknoali hoşgeldin.Umuyorum yakında yine gezilere başlayacağız.Seni de bekleriz.

Son düzenleme:
Muğla merkezden selamlar.
foruma pek katılamıyorum. daha doğrusu sizlerle yolda da pek karşılaşıp beraber rüzgar yemedik. ancak bizler de muğla merkezden birkaç arkadaş birlikte organizasyonlar düzenlemekteyiz.

geçen gün yolda sahinbirinci ye rastladım:) ilk intiba çok efendi ve sohbeti hoş bi arkadaşa benziyor. bi motorcu bi motorcuyu her haliyle sever korur:)
umarım beraber yol da yaparız.

sevgili hemşehrilerim bu arada muğla merkezdeki motosiklet sevdalıları olarak bir web sitesi yapma hazırlığındayız.
ziyaretinizi ve katılımlarınızı da hatta olumlu veya olumsuz eleştirilerinizi bekliyoruz.
bu sitede web adresi wermek doğrumu bilemiyorum. ancak yanlışsa sanırım site yöneticileri mutlaka uyaracaktır.

www.moto48.com
henüz hazırlık aşamasında ve sizlerin de katılımlarınızı bekliyoruz.
herkese selamlar ve birgün yollarda karşılaşabilmek dileğiyle.

48000 çok teşekkürler umarım karşılaşırız bende tam bodruma geçiyordum...yolda bildik birileriyle karşılaşmak çok menun edici.umarım bir gün birlikte rüzgar yeriz:)

sahinbirinci biladerim.
inanırmısın karşılaştığımız zaman ben de arabayla bodruma gitmekteydim fazla konuşamadık o trafikte naapalım demi. bidahaki sefere inşallah:cherry:

vay vay vayyy soner abim bizden habersiz buluşmaca eğlenmece haa:) öle olsun bakalım bak bhiç sölüyomu :mrgreen:

sahinbirinci biladerim.
inanırmısın karşılaştığımız zaman ben de arabayla bodruma gitmekteydim fazla konuşamadık o trafikte naapalım demi. bidahaki sefere inşallah:cherry:

o gün pazarlığını yaptığım aracı teslim almaya gidiyordum...sıcak bitirdi beni:)belki bir gezi olursa gelirsin bol bol konuşuruz

vay vay vayyy soner abim bizden habersiz buluşmaca eğlenmece haa:) öle olsun bakalım bak bhiç sölüyomu :mrgreen:

Taner klardeşim formumuza hoşgeldin diyelim. İzmirden senide aramızda görmek bize mutluluk verdi. Evet ufak çaplı bir organizasyon düzenlemiştik ama daha kimseden ses soluk yok. Büyük bir ihtimalle bu haftada pas geçecez. DJ Antalyada Ulutürk Denizlide Yogunum48 im bu akşam Bodruma geçiyor Turgutta sadece Vatanoğlu ve ailesi kaldı.
Ne yapalım inşallah bir başka hafta sonu buluşmak dileğiyle...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar