iste size yeni bir kullanici/uye vede yeni sorular/sorunlar bas agritma durumlaribende bodrumdan katiliyorum herkeze selamlar
burası yavaş yavaş çoşmaya başlamışmazahtürk ulutürk sizleride burda görmek çok güzel
![]()
abi ben sanırım cumartesiye kadar söğüt civarında olacağım.haberleşiriz seninle.benimde motorun eli kulağında satılığa koydum ilgilene bir kaç kişi oldu.araba güz<el oldu be abi gel sanada bi alfa alalım tadından yenmiyor benden söylemesi.bu arada marmaris tayfası klimalı ucuz bir pansiyon tanıdıkları varmı söğüt yada o civarlardaki sakin bir yer arıyorum:silent:
aleyküm selam hoşgeldin kardeşim. Bizim Bodrum da Mes ağbimiz var Harley Davidson Dyna ile gezerken görürsen bizdende selam söyle...:cat:
soylemesine soylerimde harleyi gorunce aazımı kapatabilirsem tabii
simdilik 151rs ile geziyorum da (daha doorusu gezmeye çalışıyorum)
:cherry:
levo yorgun abi aradı mı kaçta toplanıyoruz. ve nerede?:queen:
Günaydınnnnn.........Yorgun abiii bende gelmek istiyorummmm...
Kimse de numaram yok burdan bilgi verirseniz sevinirim....
soner abiye söledim geliyooo![]()
Ok abi mazahturk ve ben oradayız belki canuluturk de gelir... İnşallah gsnin maçını da verirler![]()
Sevgili Leventciğim bizler geldik te sen yalnız Mazahtürk ve Can ulutürk ile beraber değil Mesai arkadaşlarınla oturuyordun. Mazahtürk ve Ben kapının önünde maçın ilk yarısını seyrettik. Gelen ve gelmeyen tüm arkadaşlara teşekkürler...
Soner abicim ben seninle konuştuğumuz saatte oradaydım sizi aradım aradım bulamadım, telefonum olmadığı için de irtibat kuramadım sizinle, masaya oturmak durumunda kaldım ve içkimi bile sipari etmiştim siz geldiğinizde. Bunların hiç birisi mazeret değil ama ayrıntıları söylemek istedim ve affınıza sığınıyorum.ale::salut:
Sanırım yanlış mekan ve yanlış saatte karar kılmamız stratejik bir hatamız oldu.Şimdiye kadar hiçbir toplantıya gelmemeyi bırak geç bile kalmadığımı belirtir ve tekrar affınızı rica ederim.r:
:queen::queen::queen:
Kardeşim Levent napalım bu toplantı maçlara kurban gitti. Biliyorum moralinde çok bozuk napalım Allah tan umut kesilmez inşallah UEFA da başarılı olursunuz... Daha çok gençsin gel istersen Sana doğru yolu göstereyim Fenerbahçe li ol tüm sıkıntılardan kurtul...:cat::queen::rendeer::wiinkk: