[Muğla - MT]

burası yavaş yavaş çoşmaya başlamış :) mazahtürk ulutürk sizleride burda görmek çok güzel:p

iste size yeni bir kullanici/uye vede yeni sorular/sorunlar bas agritma durumlari :p bende bodrumdan katiliyorum herkeze selamlar

aleyküm selam hoşgeldin kardeşim. Bizim Bodrum da Mes ağbimiz var Harley Davidson Dyna ile gezerken görürsen bizdende selam söyle...:cat:

burası yavaş yavaş çoşmaya başlamış :) mazahtürk ulutürk sizleride burda görmek çok güzel:p

MT MT Hey Hey Hey...:cat::cat::cat:

Son düzenleme:
abi ben sanırım cumartesiye kadar söğüt civarında olacağım.haberleşiriz seninle.benimde motorun eli kulağında satılığa koydum ilgilene bir kaç kişi oldu.araba güz<el oldu be abi gel sanada bi alfa alalım tadından yenmiyor benden söylemesi.bu arada marmaris tayfası klimalı ucuz bir pansiyon tanıdıkları varmı söğüt yada o civarlardaki sakin bir yer arıyorum:silent:

şahinbirinci kardeşim söğütte sakin ve yemekleri güzel klimalı bir pansiyon biliyorum.tanışmışlığım yok ama annem gitti kaldı bi süre ve çok memnun kaldılar.gün batımı şahane ben sadece fotoğrafları gördüm.35 ytl oda kahvaltı kalmışlardı.eylülde biraz daha düşeceği kanısındayım.internetten bulmuştuk sen de bulabilirsin.Yakamoz Pansiyon Söğüt diye ulaşabilirsin.

ben yarın için arıyorum....öğlene kadar bir yerler bakıyorum şimdilik.fiyatları çok söyledier banada:salut:

Muğla MT. Marmaris Tayfasi Toplantısı

Günaydın sevgili dostlar...

Muğla MT Marmaris Tayfası olarak bu akşam toplantımız vardır. Herkese cep telefonlarını açık tutsun yerini ve saatini tekrar bildircez...:cat:

Günaydınnnnn.........Yorgun abiii bende gelmek istiyorummmm...
Kimse de numaram yok burdan bilgi verirseniz sevinirim....

Son düzenleme:
Benim cep telefonum yok, bana toplantı saatini ve yerini buradan veya 2524139780 nolu iş telefonumdan veya 2524132640 nolu ev telefonumdan bildirirseniz sevinirim... Bir de bu akşam maçlar var ona göre saat belirlersek daha rahat oluruz... :)

Son düzenleme:
aleyküm selam hoşgeldin kardeşim. Bizim Bodrum da Mes ağbimiz var Harley Davidson Dyna ile gezerken görürsen bizdende selam söyle...:cat:

soylemesine soylerimde harleyi gorunce aazımı kapatabilirsem tabii
simdilik 151rs ile geziyorum da (daha doorusu gezmeye çalışıyorum)
:cherry:

Millet selam ben geldim
arkadaşlar toplantıyı aynı yerde yapalım diyorum maçlarıda orda izleriz diye düşünüyorum.Fikir üretenler ortaya çıksın
Friends cafe 9.30 ne dersiniz ?
Hemen cvp verin

Ok abi mazahturk ve ben oradayız belki canuluturk de gelir... İnşallah gsnin maçını da verirler :)

Günaydınnnnn.........Yorgun abiii bende gelmek istiyorummmm...
Kimse de numaram yok burdan bilgi verirseniz sevinirim....

Selly cep numaram 0.532.2512175 burdan ulaşabilirsin
:cat:

soner abiye söledim geliyooo:)

İzmir Marmaris arası 3 saat hadi sende gel Taner...:queen:

Ok abi mazahturk ve ben oradayız belki canuluturk de gelir... İnşallah gsnin maçını da verirler :)

Sevgili Leventciğim bizler geldik te sen yalnız Mazahtürk ve Can ulutürk ile beraber değil Mesai arkadaşlarınla oturuyordun. Mazahtürk ve Ben kapının önünde maçın ilk yarısını seyrettik. Gelen ve gelmeyen tüm arkadaşlara teşekkürler...:rendeer:

Son düzenleme:
başka bir gün daha geniş bir katılımla tekrar buluşuruz inşallah.bugün kısmet değilmiş.çok mu kaderci oldu:):)

Sevgili Leventciğim bizler geldik te sen yalnız Mazahtürk ve Can ulutürk ile beraber değil Mesai arkadaşlarınla oturuyordun. Mazahtürk ve Ben kapının önünde maçın ilk yarısını seyrettik. Gelen ve gelmeyen tüm arkadaşlara teşekkürler...

Soner abicim ben seninle konuştuğumuz saatte oradaydım sizi aradım aradım bulamadım, telefonum olmadığı için de irtibat kuramadım sizinle, masaya oturmak durumunda kaldım ve içkimi bile sipari etmiştim siz geldiğinizde. Bunların hiç birisi mazeret değil ama ayrıntıları söylemek istedim ve affınıza sığınıyorum.:pale::salut:
Sanırım yanlış mekan ve yanlış saatte karar kılmamız stratejik bir hatamız oldu.Şimdiye kadar hiçbir toplantıya gelmemeyi bırak geç bile kalmadığımı belirtir ve tekrar affınızı rica ederim.:pr:

Sevgili Leventciğim bizler geldik te sen yalnız Mazahtürk ve Can ulutürk ile beraber değil Mesai arkadaşlarınla oturuyordun. Mazahtürk ve Ben kapının önünde maçın ilk yarısını seyrettik. Gelen ve gelmeyen tüm arkadaşlara teşekkürler...

Soner abicim ben seninle konuştuğumuz saatte oradaydım sizi aradım aradım bulamadım, telefonum olmadığı için de irtibat kuramadım sizinle, masaya oturmak durumunda kaldım ve içkimi bile sipari etmiştim siz geldiğinizde. Bunların hiç birisi mazeret değil ama ayrıntıları söylemek istedim ve affınıza sığınıyorum.:pale::salut:
Sanırım yanlış mekan ve yanlış saatte karar kılmamız stratejik bir hatamız oldu.Şimdiye kadar hiçbir toplantıya gelmemeyi bırak geç bile kalmadığımı belirtir ve tekrar affınızı rica ederim.:pr:

:queen::queen::queen:
Kardeşim Levent napalım bu toplantı maçlara kurban gitti. Biliyorum moralinde çok bozuk napalım Allah tan umut kesilmez inşallah UEFA da başarılı olursunuz... Daha çok gençsin gel istersen Sana doğru yolu göstereyim Fenerbahçe li ol tüm sıkıntılardan kurtul...:cat::queen::rendeer::wiinkk:

:queen::queen::queen:
Kardeşim Levent napalım bu toplantı maçlara kurban gitti. Biliyorum moralinde çok bozuk napalım Allah tan umut kesilmez inşallah UEFA da başarılı olursunuz... Daha çok gençsin gel istersen Sana doğru yolu göstereyim Fenerbahçe li ol tüm sıkıntılardan kurtul...:cat::queen::rendeer::wiinkk:

Abi o kupayı Şükrü Saraçoğlu'nda kaldırırız belki de belli mi olur, yapmadığımız şey değil yani...:queen:

Ben akşam oralardaydım ama çok kalabalıktı mekanlar... Ki sizleri de tanımadığım için girmedim içeri...Sizlerle tanışmayı çok istiyorumm.Bir daha ki sefere artık...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar