[Muğla - MT]

herkese selamlar
muğla mt gündüz içtimasında
2 er 1 çiçeği burnunda baba
1 bitli piyade 1 hayalet moderatör ile
emir ve görüşlere hazırdır :p
marmoka gidenler el kaldırsın bakem
bende artçı olarak gelcem gibi
asker kardeşlerim , sizlere de kucak dolusu selamlar
ösledim bea :pale:

abi hayırlı olsun en ykın zamanda görüşmek dileklerimle.Yeğenimi gözlerinden öpüyorum.Allah Uzun Ömür Versin:rendeer:

Sevgili Mehmet Omurcali 14.06.2008 tarihjinde ağbisini kaybetmiştir. Burdan Sevgili Omurcalının acısını paylaşıyoruz. Başın sağolsun omurcalı...

çok çok sabırlar diliyorum. allah geride kalanlara sabır, uzun ve sağlıklı ömürler versin. Başınız sağolsun!

artvine martvine gemiyoz :) sen bitir gel yaparız bişeyler o zamana alırım bi motor inşallah hadi görüşürüz yavrıım

olum senin burda yazma hakkın yok. sen motosikletci deilsin artık! bence sen 2teker deil 4teker forumlarına takıl. dışlanıyosun diyede üzülme! :p

az kaldı 55 gün sallamaya başlarız inceden topici

alperim bizi özleyen falan yok baksana:pben seni çzledim yeter mi kardeşim benim:Dkendine oralarda iyi bak atarsa 55

ağrıdan kalktı tren samsunda yaptı fren p..ç dedemin şafagı olmuş 55 alkışlamayan g........... v..........n!!!!!!!

bu arada benide şafak sıkıştırmaya başladı :) şafak olmuş 301 bu şafaktan sonra beni kızdırman :cherry:

bu araeda banro darısı bizim başımıza. allah analı babalı büyütsün.

Barış bebek huzurlarınızda.Hoşgeldi sefalar getirdi. Görüldüğü gibi aynı ben,ikimizde keliz:mrgreen:

maşallah diyelim
nazar boncuğu için para biriktiriyorum
şu aralar işsizim de :pale:
askerlerimize de selamlar

Banro tebrikler kardeşim.

Allah analı babalı büyümesini nasip etsin... Görüşmek üzere kendine iyi bak...:rendeer:

çok çok sabırlar diliyorum. allah geride kalanlara sabır, uzun ve sağlıklı ömürler versin. Başınız sağolsun!

olum senin burda yazma hakkın yok. sen motosikletci deilsin artık! bence sen 2teker deil 4teker forumlarına takıl. dışlanıyosun diyede üzülme! :p

ağrıdan kalktı tren samsunda yaptı fren p..ç dedemin şafagı olmuş 55 alkışlamayan g........... v..........n!!!!!!!

bu arada benide şafak sıkıştırmaya başladı :) şafak olmuş 301 bu şafaktan sonra beni kızdırman :cherry:

bu araeda banro darısı bizim başımıza. allah analı babalı büyütsün.

Kes uleeyynnn

herkez şafağı kadar konuşsun

susss torunmudur mezar taşımıdır nedir oralardan konuşup duruyor daha 300 demiş aboooowww

Biter mi lann

BitMeezzzzzzzzzzZZZ

abi allah analı babalı büyütsün.bugün dedik 37...başka yok azalıyor.
Ağustos 21'de bir aksilik olmazsa yola çıkacağım.Benimle gelecekler inceden hazırlanmaya başlasın;)Planım şu köyceğiz çıkışında buluşuyoruz ayın 21 inde yazı tura atıyoruz yazı gelirse ege tura gelirse akdenize gaz açıyoruz plansız kaçamakları özledim.

Barış bebek huzurlarınızda.Hoşgeldi sefalar getirdi. Görüldüğü gibi aynı ben,ikimizde keliz:mrgreen:

Banro... Baris Bebeğin resmini senden izin almadan başka bir yerde Hoşgeldin Bariş Bebek diye kullandim. eee artık dava açarsan mahkemede hesaplaşırız. Selamlar...:queen:

Canın sağolsun yorgun. Sepetli goldwing alayım,beraber gezilere katılırız artık.:mrgreen:

ii ilk kutlama benden olsun
aramıza hoşgeldiiiin :rendeer:
artık bizi tek evlilik ayırır :queen:

Ben bittim arkadaşlar.Sabah akşam bebek bakacağız artık.:mrgreen: Hanımdan ve bebekten izin alabilirsem çıkarım yollara:p
Şahin hoşgeldin.Aklın varsa maksimum süre geç evlen.Yada madem evlendin maksimum süre geç çocuk sahibi ol.

abi sen sırayı saldın sıra bana gelior ama ilk önce selim var:pmüsait zaman gezelim hayırlısıyla

Herkeze Selamlar...

Alper daha yarıya gelmemişsin lan!!!!! nasıl bitcek olm bu askerlik? abooooooo :pr:

bari izne gelde bi kafaları kıralım :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar