Mtye Radyo Acildi Test Yayinindayiz !

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
EVET ARKADAŞLAR BUYUK UGRAŞLAR SONUCU ORTAYA BOYLE BİŞEY CİKTİ

EYER RADYO TUTARSA TARAFİMDAN DOMAİN ALACAGİM

TEST YAYİNİ

www.motosikletnet.tr.gg

Açmanız ya da açmamanız konusuna herhangi bri şekilde yorum yapmıyorum, karar sizlerindir. Ancak benim tek bir ricam olacak ; site açılınca otomatik olarak yayına girmesin, uyuz oluyorum o tip müzikli - yayınlı sitelere...

Kurmuşsun ama bu radyo 60-70 dinleyici ile çöker :)
Daha büyük bir host gerekli

Moderatör
Vatana millete ve MT'ye hayırlı olsun ne diyelim :)

Kolay gelsin deneme bir ki yayın gelmiyo

sırf adında motosikletnet geçiyor diye bi radyo dinlenmez. baltalamak gibi olmasında tutmaz bu motopisklet!

hemen muhalefet yapmayalım arkadaşlar belki tutar ama önce açılması lazım açılmıyo bu:silent:

valla onca dememize ragmen kendi bildiğini okudu.. Radyo bu değil.. bu Bir Sesli Chat apleti.. bu MT'ye Layık Değil :pr:

hemen muhalefet yapmayalım arkadaşlar belki tutar ama önce açılması lazım açılmıyo bu:silent:

muhalefet olmasa güzel şeyler çıkar mı?
1-2 gün önce radyo açsak topiği, bugünde radyoyu açtık topiği. altyapı yok üstyapı yok hiç bişey yok. tanıtım, söyleşi, röportaj, tartışma, reklam vesaire olmadan motosiklet.net radyosu olur mu? olmaz. tıngır tıngır müzik çalan zaten bimilyon istasyon varken bu iş yapar mı? yapmaz.

muhalefet olmasa güzel şeyler çıkar mı?
1-2 gün önce radyo açsak topiği, bugünde radyoyu açtık topiği. altyapı yok üstyapı yok hiç bişey yok. tanıtım, söyleşi, röportaj, tartışma, reklam vesaire olmadan motosiklet.net radyosu olur mu? olmaz. tıngır tıngır müzik çalan zaten bimilyon istasyon varken bu iş yapar mı? yapmaz.

biraz acele olduğu konusunda hemfikiriz motopisiklet arkadaşımız azcık heycanlı olduğu için fazla aceleci davrandı galiba ama bakalım bakalım nası bişey olucak ben merak ediyorum en azından denedi adam...

deneme 3-4 login olduk tık yok

Şimdilik başarısız bir deneme gibi görünüyor.
Ayrıca "-Israel- Radio Toolbar Free Download" yazısından kıllandım !

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar