Süper Moderatör (BBRR)
tüm resimler ilk mesaja eklenmiştir
muhendis1959' Alıntı:İşte arkadaşlar benim MT ye üye olduğumdan beri sürekli etrafımdaki insanlara anlatmak istediğim buydu, ses duyurabilmek ve problemlerin hallolması için kamuoyu oluşturmak şart, bunuda sosyal etkinliklerle ancak sağlıyabiliriz, bu sosyal etkinlikler hem vicdani bir görev hemde sorunların anlatılabilmesi için olmazsa olmaz bir yöntemdir,ben ve arkadaşlarım bunu darülaceze ziyareti ve arkasından kazaları protesto sürüşü ile başlattık, Savaş kardeşimizde ben biliyorum işini gücünü aksatma uğruna büyük özveriyle bu televizyon organizasyonunu yaptı, geriside artık tüm üyelerin desteğiyle gelecektir, inanın bugün çevremdeki insanların birçoğu motosikletlerin bir hareketlenme içinde olduğunun farkında.
Ben televizyona katılamadım çünkü kardeşim gibi sevdiğim yeğenimin düğünü vardı, erken kaçabilirim sanıyordum ama saat 2 de ancak ayrılabildim, ondan sonrada eve gidip televizyondan izledim, savaşın konuşabilmek için verdiği mücadeleyi hatta okanı burayı terkederiz diye tehtid etmesi bizi amacımıza ulaştırmıştır, yoksa oraya gittiğimiz gibi dönecektik SAĞOL SAVAŞ KARDEŞİM, bu arada katılımın artması ve bazı alt yapı çalışmalarında GÖKSEL in çabalarınıda gözardı etmememiz gerek.
KILIÇBALIĞI Kardeşimizle tanışamadığıma çok üzüldüm, inşallah bidahaki sefere tanışırız hatta benim motosikletle yapacağım GAZİANTEP gezisinde belki Adana da tanışırız.
[B]Bu arada Barışın şarkısını söylemesine izin vermiyen OKAN Bayülgen de prostat olur inşallah, ama Barış sen iyi bir müzisyensin merak etme kardeşim bu etkinlikler devam edecek sen bize çok lazımsın.[/B]
sonuç olarak bundan ne çıkarmamız gerek hocam??entellektüel' Alıntı:Bizleri orada temsil ettiğiniz için teşekkürler. Ancak böylece Magazin dünyasını yakından görmüş oldu arkadaşlar. Bende katılmıştım ama ben Kulisten sigaramı ve çayımı içerek izledim Programı. Sabah ta program bittiğinde Okan Bayülgenle sohbet yapıp kahvaltı için Çektim gittim. Ama bu zaga programıydı. Daha Televizyon Makinası yoktu. O zamanlar... Neyse Artık Benim Motosiklet günlüğü Programıma konuk olarak gelirsiniz ve düzeyli bir şeyler yaşarsınız. Bu ülkede Magazin ve tele vole kültürü oldukça Motosiklet Kültürü biraz sancılı oluşacak.Ne zaman Hülya Avşar, Sibel Can, Seda Sayan, vs. Motosiklete binerler o zaman motosiklet kültürü magazinel bir şekilde yeralır basında. Kaç gazetede yada kaç yayın organında var motosikletle ilgili konular var? Toplumun nabzını tuttuklarını öne sürenlerin atladığı bir şeyler var. Bu nedenle Bu tür Televole kültürü var olduça daha çok trafik magandası can yakacak... Belediye Başkanları duyarsız oldukça Daha çok yolların bozukluğundan oluşacak kazalarda annelerin babaların yüreği yanacak.Dünya'nın en pahalı benzinini kullanan bir ülkenin tepkisiz vatandaşları olmaya devam ettikçe Yetkililer ve sorumlular daha çok uyku modlarına devam edecekler. Sıcak günlerde esnaflar yol sulamaya devam ettiklerinde daha çok motosikletler kayıp yerlerde sürünecek...Ne yapalım ki bu ülkede yaşıyoruz ve hep birlikte çözümler için daha güvenilir koşullarda motosiklet kullanmak için mücadele edeceğiz. Her şeye rağmen Cennet ülkemizi daha yaşanılacak hale getirmek için uğraşacağız.Yinede Arkadaşlarımızın orada olması güzeldi. Keşke bir arkadaşımızda konuk olsaydı. Seyirci olmasaydı. Yıllardır bu ülkede siyasileri seyrediyoruz.Ayni filmi defalarca yeni versiyonlarla izliyoruz. İsrail ve nicelerini değişen sadece oyuncular ve zaman ama öz yine aynı savaş yine çocuk bebek demeden can almaya devam ediyor dünyada....
umarım bir gün bu ülkede Bir motosiklet Vakfının kurulduğunu görmeden ölmem

muhendis1959' Alıntı:
Bu arada Barışın şarkısını söylemesine izin vermiyen OKAN Bayülgen de prostat olur inşallah, ama Barış sen iyi bir müzisyensin merak etme kardeşim bu etkinlikler devam edecek sen bize çok lazımsın.
desperadost' Alıntı:sevgili barış tanışmıyoruz ama o şarkı hepimizin! inanıyorumki sende motosiklet tutkunu olarak motosiklet ci şarkısı yaparsın yapmasanda nasıl olsa bir şarkımız var ve sizler gibi arkadaşlarımız var !sağlık ve işleriniz de başarı dilerim sevgili meslektaşım....bu arada okan zaten bu kafay la gider lafının sözünün arkasında durmaz ise bırak prostat ı durumu dahada kötü olacaktır....bilmem artık![]()
FutureShock' Alıntı:Ben de en karizma seçilen kılıçbalığı abimizle dolmabahçe de Cami nin wc sinde tanıştım :queen:
Mete han abi işin yoksa atla gel hadi tophaneye oturuyom ben ofiste gel hade makara yaparız![]()
inşallah barışcım görüşmek tanışmak umuduyla sevgiler...ccbbdd' Alıntı:Tabiki hepimizin,eline diline sağlık...İlk fırsatta galata'ya bekliyorum şarkını hep beraber söyleyelim ufaklığıda getir.....:rendeer: Boşver Okanı mokanı kokanı takma kafaya..::cherry: .O önce gitar çalmayı öğrensin,kabiliyetsiz adamın teki.. :queen:
metehan nediyosun ya anneme söyle sabah geliyorum kızarmış ekmek yemeyemete_han' Alıntı:Hatasız kul olmaz hatamla sev beni....![]()
kılıçbalığı' Alıntı:sonra sen kırmızı (özge)
ve sen vın vın