İşte arkadaşlar benim MT ye üye olduğumdan beri sürekli etrafımdaki insanlara anlatmak istediğim buydu, ses duyurabilmek ve problemlerin hallolması için kamuoyu oluşturmak şart, bunuda sosyal etkinliklerle ancak sağlıyabiliriz, bu sosyal etkinlikler hem vicdani bir görev hemde sorunların anlatılabilmesi için olmazsa olmaz bir yöntemdir,ben ve arkadaşlarım bunu darülaceze ziyareti ve arkasından kazaları protesto sürüşü ile başlattık, Savaş kardeşimizde ben biliyorum işini gücünü aksatma uğruna büyük özveriyle bu televizyon organizasyonunu yaptı, geriside artık tüm üyelerin desteğiyle gelecektir, inanın bugün çevremdeki insanların birçoğu motosikletlerin bir hareketlenme içinde olduğunun farkında.
Ben televizyona katılamadım çünkü kardeşim gibi sevdiğim yeğenimin düğünü vardı, erken kaçabilirim sanıyordum ama saat 2 de ancak ayrılabildim, ondan sonrada eve gidip televizyondan izledim, savaşın konuşabilmek için verdiği mücadeleyi hatta okanı burayı terkederiz diye tehtid etmesi bizi amacımıza ulaştırmıştır, yoksa oraya gittiğimiz gibi dönecektik SAĞOL SAVAŞ KARDEŞİM, bu arada katılımın artması ve bazı alt yapı çalışmalarında GÖKSEL in çabalarınıda gözardı etmememiz gerek.
KILIÇBALIĞI Kardeşimizle tanışamadığıma çok üzüldüm, inşallah bidahaki sefere tanışırız hatta benim motosikletle yapacağım GAZİANTEP gezisinde belki Adana da tanışırız.
Bu arada Barışın şarkısını söylemesine izin vermiyen OKAN Bayülgen de prostat olur inşallah, ama Barış sen iyi bir müzisyensin merak etme kardeşim bu etkinlikler devam edecek sen bize çok lazımsın.