MT Süper Sport Kullanıcıları - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı

limitlerde gidersen patlama olasılıgın çok fazla.
ben hep pay bırakıyorum.

o geçen sene ölen arkadaş için 200 ile viraja girmeyi denedigi söyleniyordu.
bu gün aklımda kalanıyla orada 1 ya da 2 viraja 200 ve biraz üstüyle girelebilir.
diger virajlar için 200 gibi bir hız limit ve limitin üzeri demektir ki arkadaş rahmetli olmuş.

bi de viraj çıkışı yolda beliren inekler, hatalı sollama yapan arabalar kum döke döke giden kum kamyonları olmasa...

Hakkı ben de seviyorum ve gidiyorum ama riva yolunun güzelliği yanıltıcı.

geçen sene bir arkadaş 1000 lik suzuki siyle virajda karşıdan gelen arabanın altında kalıp öldü o güzel yolda.

Nemrut
Evet o yol gerçekten güzel bir yol... Fakat bence 200 bir viraj için yüksek bir sürat... Sen ne kadar iyi viraj alırsan al , ani bir durumda hatanı tolare edecek bir hız değil 200.

Hakkı pistte değilsin.Riva yolundasın.Virajları zevk alarak dön risk alarak değil.

Edy ile dinmeyen çok gittiler o yolu inekleri iyi hatırlıyorlar.

Yurtdışında geyiklere çarptıktan sonra kurtaranların çok videosu var , bizde ineğe çarpsan kurtaramazsın da :p

İneğe çarpmak duvara çarpmakla eşdeğer olsa gerek

İneğe çarpınca tahminimce üstündeki sürücü de motor da yamulur :queen:

inek diyip geçmeyin.
bazı besili ineklerin 1 tona yakın ağırlıgı var (yanlış hatırlamıyorsam ben 700 küsür kilo gördüm) . nerdeyse bir araba kadar...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba arkadaşlar.
Bir süredir Türkiye'de tatilde olduğumdan fazla takılamadım.
Bu arada yazdıklarınızı da takip ettim.
Sanırım son günlerin en çok merak edileni CBR1000RR 2008 de nasıl bir şekilde karşımıza çıkacak?

Ben de dahil daha önce bu konuda tahminler yapmıştık.

Doğru resmi ise Görkem asmış.

Evet 2008 CBR1000RR budur.

2008cbr1000rrblackandremz0.jpg

Bu haftaki Moto Revue dergisi resimlerini ve kısa teknik verilerini yayınladı.
Dergiden taradığım için pek de güzel olmayan resmi de koyayım.

cbr1000rrxc5.gif

Gördüğünüz gibi modelde bir çok değişiklik var. Fakat en dikkat çekici unsurlar, dikiz aynalarına monte edilmiş sinyaller ve depo tasarımı. Tabii Depo üstündeki Logoyu da unutmamak gerekiyor.

Şimdi aklıma geldi. Derginin internet sitesinden daha net bir foto..

cbr1000rrnetab9.jpg

Egzos kilo avantajı için yan tarafa konuşlanmış. Bu sayede ağırlık merkezi de aşağıya alınmış.
2008 CBR1000RR 175 kg ağırlığında ve 180ch güce sahip.
Fransa satış fiyatı 14000 euro olarak belirlenmiş.

Tarayıp astığım fotoda pek belli olmasa da Siyah-Metalik gri renkler harika olmuş...

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Uyandığında kabusun devam etmesi gibi birşey, iğrenççç:pr:

patriote İlkay abim geri dönüşünü yaptın demek...Umarım bir daha görüşmemiz kısmet olur...Az da olsa çok güzel muhabbetimiz oldu...

bu arada 1000RR bence daha küt kuyruk ve kafası ile daha hoş olmuş...

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Görkem cumartesi pazar Boy'a destek için İzmit'e gidicez dimi?

Kimler gidiyor kaçta yola çıkılcak vs. grup halinde gidelim mümkünse, bilgi verirseniz sevinirim. :)

boy

Arkadaşlar, önümüzdeki haftasonu olan yarış bu sene katılacağım son yarıştır. Ondan sonraki yarış İzmir'de olduğundan ve maddi olarak giderleri karşılayamayacağımdan, aynı zamanda işten bu kadar uzun süre izin alamayacağımdan katılamayacağım. Son yarış da Kasım ayında olacak, çok büyük ihtimalle yağmur olacağından ve yağmur lastiğim olmadığından ona da katılamayacağım. O yüzden sizlerden ricam sezonun bu son yarışında MT ailesi olarak yanımda olmanızdır. Gelenler de gelmeyenler de sağolsun...

Tarih : 23 Eylül 2007 Pazar
Saat : 10:30 gibi orada olsanız iyi olur
Yer : İzmit Körfez Pisti

aYe
Abi biz zaten cuma veya cumartesinden gidip orada kalıyoruz mehmet abiyle...
Siz Barış abiyle pazar günü için sabahtan plan yapabilirsiniz... Eğer isterseniz 1 gün kalmalı da gelebirsiniz bu sayede hem pazar sabahı zor olmaz hem de cumartesi sıralama turlarını izleyebilirsiniz :cherry:

Arkadaşlar, önümüzdeki haftasonu olan yarış bu sene katılacağım son yarıştır. Ondan sonraki yarış İzmir'de olduğundan ve maddi olarak giderleri karşılayamayacağımdan, aynı zamanda işten bu kadar uzun süre izin alamayacağımdan katılamayacağım. Son yarış da Kasım ayında olacak, çok büyük ihtimalle yağmur olacağından ve yağmur lastiğim olmadığından ona da katılamayacağım. O yüzden sizlerden ricam sezonun bu son yarışında MT ailesi olarak yanımda olmanızdır. Gelenler de gelmeyenler de sağolsun...

Tarih : 23 Eylül 2007 Pazar
Saat : 10:30 gibi orada olsanız iyi olur
Yer : İzmit Körfez Pisti

Abi acıtasyon yapma be böyle konuşmalarına alışkın değiliz :salut:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Ch;
Fransızcada chevaux (beygir) kelimesinin kısaltmasıdır. Hp değerini şu an kafadan çeviremeyeceğim kusura bakma.

patriote İlkay abim geri dönüşünü yaptın demek...Umarım bir daha görüşmemiz kısmet olur...Az da olsa çok güzel muhabbetimiz oldu...

bu arada 1000RR bence daha küt kuyruk ve kafası ile daha hoş olmuş...

Kardeşim dönüş telaşı içerisinde bir çok arkadaş gibi seni de aramayı unuttum. Kusura bakma. Tanıştığımıza çok memnun oldum.
keşke vaktim olsaydı da diğer arkadaşlarla da buluşabilseydik.
Artık seneye inşallah.
İlgin için çok teşekkür ederim.
Buluşmamızda benim motoru sormuştun.
Gerçi bir kaç kez fotoğraflarını foruma asmıştım ama seni zahmetten kurtarayım.
Sağdaki benim motor. Soldaki de iki önceki motorum.
coq_presantesion.jpg

Bu da pistteki hali..

pistbi4.jpg

Bu da yukarıdan görünüşü.:)

dscn0926on7.jpg

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
aYe
Abi biz zaten cuma veya cumartesinden gidip orada kalıyoruz mehmet abiyle...
Siz Barış abiyle pazar günü için sabahtan plan yapabilirsiniz... Eğer isterseniz 1 gün kalmalı da gelebirsiniz bu sayede hem pazar sabahı zor olmaz hem de cumartesi sıralama turlarını izleyebilirsiniz :cherry:

Kalmalı derken? nerde kalıyorsunuz? :silent::cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar