@EDY
Yarışlar pistler antremanlar derken sonunda sen de yarışacaksın galiba!!
@boy
Böyle destekçilerin oldukça sırtın yere gelmez dostum![]()
güzel görüntüler edy de göre göre yarışcı olacak bu gidişleboy sanada başarılar.
resimler için tşk. güzel kareler yakalamışsınız
mehmet umarım maddi sorunları aşıp sonuna kadar yarışırsın.
aslında önemli olan o piste çıkıp gaz açmandı onuda yaptın. bundan sonra yarışa devam edememen senin suçun degil. türkiyede bu motosiklet sektörünü üvey evlat gibi görenlerin suçudur.
tv.de magazin programlarında 10-15 sn isimlerinin görünmesi için milyarları dökenler bu tür motosiklet organizasyonlarına sadece seyirci olmayı sürdürdükçe sen ve senin gibiler hep caddede kalacak.
en çok sinir olduğum ise öyle saf saf motosikletlileri izlerken ;
bu motosiklet söktörü türkiyede niye gelişmiyor diye yakınmaları.r:
dedigim gibi umarım saglam bir sponsor bulursun ve becerinin yettigi yere kadar gaz açarsın. olmasada en azından o piste çıkıp o atmosferin havasını solumuş olursun. motorunun lastikleri o asfalta degmiş olur. bu imkansızlıklarda bunları yapman bile büyük başarı.:rendeer:
ben böyle düzeninr:
r:
r:
Boy, Edy, Görkem.
Üçünüze de teşekkürler.
Başka arkadaşlarımız varsa onlara da teşekkürler.
Ben yalnız üçünüzü tanıdım.(resimlerden)
Antreman izlenimlerini de anlatsanız.
Hııı...:okey::
orda olsam kesin gelirdim. gerçekten nasıl yarıştıklarını çok merak ediyorum.yazdıklarına katılmamak mümkün değil. türkiyede motosiklet satışları arttı ama motosiklet kültürü gelişmiyor. motosiklet dergisi almak, yarışlara gidip izlemek bu tarz şeyleri insanlar maddi zarar olarak görüyor. insanlarımız desteklese, yarışlar tıklım tıklım olsa yarışçılar daha rahat sponsor bulurlar. senin dediğin gibi neden türkiyede yarışçı yetişmiyor diyo söyleniyor insanımız işte bundan . mehmet arkadaşımız dizlerini yerlere sürtecek ama slider lar erimesin diye dizini koymak istemiyor yarışlara saklıyor . haftaya yarışlar var, biz kesin gidiyoruz. bir organizasyon düzenleyelim ve kalabalık olarak gidelim. hem mehmet arkadaşımızı destekleyelim hemde motosiklet yarışlarını izleyip sektöre katkıda bulunalım.
önde giden vfr 800 ve kameranın oldugu fazer 1000.
"bu videoda ne var şimdi" demeyin. ben motorların gidişine hasta oldum. yol süper motorlar süper resmen şeritleri yuta yuta gidiyor. hatta gitmiyorlar resmen yolda akıyorlar.:cherry:
touring motorların hakkını vermek bu olsa gerek
[YT]PQEEYKUEIf4[/YT]
:cat: Çok edebi yazılar yazmaya başladın elint..
Başkabir topikte tartıştığımız trafik kültürüne iyi bir örnek olabilir bu video.
Diğer araç sürücülerinin davranışlarına dikkat ettiniz mi?
Hemen yolun en sağına geçip motosikletlere yol açıyorlar.
Hatta karşı şeritten gelenler de olası bir çizgi bozulmasına karşı kendilerini sağa atıp motosiklete hareket alanı bırakıyorlar.
Hep bahsettiğim ve olması gereken davranış biçimlerinden bir tanesine güzel bir örnek.
Saol Elint....
Erdem beee, tam da virajda herifin içine girerken çekmişsiniz. Süper denk gelmiş helal! :cat:antreman turundan kısa bir görüntü.