MT Süper Sport Kullanıcıları - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı

yamaha r6 fanatiği 3 oldu :D bende varım :mrgreen: iyleşmem le birlikte bende bi r6 sahibi oluyorum. 2. el alırsam r6 ama 0 alırsam cbr z motor yada cbr onlar daha ucuz.

bursa'da yaşanmaz diyordum 2 sene yaşadım.
hiç kemiklerim kırılmadı diyordum 2 ay önce kolum kırıldı.

Benim de hiç kırılmadı valla hayırlısı :cherry:

Not: Honda'nın Allah belasını versin :cherry: Nedeni bende saklı olsun , ama bundan sonraki motorum Honda olmayacak ::pokey::

edy

yamaha r6 fanatiği 3 oldu :D bende varım :mrgreen: iyleşmem le birlikte bende bi r6 sahibi oluyorum. 2. el alırsam r6 ama 0 alırsam cbr z motor yada cbr onlar daha ucuz.

Benim de hiç kırılmadı valla hayırlısı :cherry:

Not: Honda'nın Allah belasını versin :cherry: Nedeni bende saklı olsun , ama bundan sonraki motorum Honda olmayacak ::pokey::

görkem sonunda seni bile kızdırmışlar.
gel seni hemen transfer edelim başka bir takıma. bak yamahacılar gittikçe çoğalıyor. bütün hondacılar motorsuz geziyor.

bu arada geçen seneden bir resim buldum. belki resimdekileri tanıyan olur

07012007081vo6nw1.jpg

Sevenleri ayırdılar :cherry:

Zaten motor çıksın dilediğim 2 oynama yapıcam üzerinde , sonra satıp er-6 almayı düşünüyorum... Hatta şu anda bir er-6 pazarlığındayım ama motorun akibeti belli olmadığı için pek de gelişme yok...
Bundan sonra cbf500 düşünüyordum ama tövbe... Tamam Honda kaliteli bir marka falan filan ama ben soğudum... Belki ileride Honda düşünebilirim ama bu olaylardan sonra Honda almak istemiyorum. Er-6 veya Fz6 düşünüyorum... Aslında 2 teklif var şu an , bir tanesi Er-6 , biri de 2003 Fazer.

Son düzenleme:

boy

Nedir olm bu R6 fanatikliği? Gelin de kapışalım leeeeeeeeeeeeyn !!! Ben de seviyorum R6'yı yaaa. Hele Deniz abinin makina bir dehşet yaaa, feci gidiyor pistte...

@edy
bu arada geçen seneden bir resim buldum. belki resimdekileri tanıyan olur
Abi ne yaptın sen yaaa? Motorumun orjinal rengini unutmuşum beee. Ne güzel de duruyor simsiyah. Temmuz-Ağustos aylarında yarış grenajını çıkartıp orjinal grenajları takacam. Tabi dişliler ve slick lastikler kalacak :) Özledim valla caddede binmeyi yaaa.

Arkadaşlar benim motor Fiat Doblo nun arkasına sığar mı? Bir tanıdıkta var. Arka koltuklar söküldüğünde ve sağ ön koltuk azıcık ileri doğru kaydırıldığında çaprazlamasına sığar gibi duruyor. Fiat Doblo kullanan var mı? Yanlış bilmiyorsam genişlik 1470 mm, uzunluk 1680 mm olması gerekiyor. Bu durumda a2 + b2 = c2 formülünden (1470)^2 + (1680)^2 = c^2 dersek hipotenüs uzunluğu 2232 mm oluyor. Benim motorun uzunluğu 2030 mm olduğuna göre ucu ucuna sığar gibi geliyor bana. Bu konuda fikirlerinizi alabilir miyim? Aranızda Doblo'ya motosiklet yükleyen var mı?

Son düzenleme:

edy

Nedir olm bu R6 fanatikliği? Gelin de kapışalım leeeeeeeeeeeeyn !!! Ben de seviyorum R6'yı yaaa. Hele Deniz abinin makina bir dehşet yaaa, feci gidiyor pistte...

@edy

Abi ne yaptın sen yaaa? Motorumun orjinal rengini unutmuşum beee. Ne güzel de duruyor simsiyah. Temmuz-Ağustos aylarında yarış grenajını çıkartıp orjinal grenajları takacam. Tabi dişliler ve slick lastikler kalacak :) Özledim valla caddede binmeyi yaaa.

Arkadaşlar benim motor Fiat Doblo nun arkasına sığar mı? Bir tanıdıkta var. Arka koltuklar söküldüğünde ve sağ ön koltuk azıcık ileri doğru kaydırıldığında çaprazlamasına sığar gibi duruyor. Fiat Doblo kullanan var mı? Yanlış bilmiyorsam genişlik 1470 mm, uzunluk 1680 mm olması gerekiyor. Bu durumda a2 + b2 = c2 formülünden (1470)^2 + (1680)^2 = c^2 dersek hipotenüs uzunluğu 2232 mm oluyor. Benim motorun uzunluğu 2030 mm olduğuna göre ucu ucuna sığar gibi geliyor bana. Bu konuda fikirlerinizi alabilir miyim? Aranızda Doblo'ya motosiklet yükleyen var mı?

motorunun eski halini görünce bir garip oluyor dimi insan bu resmi ekimde çektik galiba. 6 ayda çok şey değişti senin motor ameliyat geçirdi. benimki rahmetli oldu :salut:

senin motora gelirsek bence denemekte fayda var, denemekten bişey kaybetmezsin. ölçüler doğru ise sığar.

Ön tekeri söker yerine sehpa koyarsan 1 karış daha mesafe kazanırsın :p
Küçükken bisikleti arabaya sığdırmak için böyle yapardım :cherry:

Abicim göstermeyin şu R6'yı kötü oluyorum yaaaa

@edy

Abi sığar mı sığmaz mı onu bilmiyorum .. Benim babam şu anda kangoo kullanıyor.. Koltuklar çıkarılınca bagaj hacmi büyüyor ama senin 1000RR oraya sığar mı bilmem

Son düzenleme:

boy

@GorkeM
Ön tekeri söker yerine sehpa koyarsan 1 karış daha mesafe kazanırsın
Küçükken bisikleti arabaya sığdırmak için böyle yapardım
Sehpanın kulplarını hesap etmiyorsun herhalde. Ayrıca o kadar dar alanda ön tekeri sökülmüş motoru yüklemek ve hareket ettirmek ölüm. Motorun hiçbir yerini sökmeden sığdırmam lazım.

Sanırım sığmaz ama yaaaa ... Sığsa bile zor sığar ve sakat olur .. Sağlam destekle tutturmak lazım

edy

@GorkeM

Sehpanın kulplarını hesap etmiyorsun herhalde. Ayrıca o kadar dar alanda ön tekeri sökülmüş motoru yüklemek ve hareket ettirmek ölüm. Motorun hiçbir yerini sökmeden sığdırmam lazım.

mehmet şansını deneyeceksın. seni büyük bir dertten kurtaracak eğer sığarsa. öyle yap böyle yap gerekirse ön koltuklarıda sök:) senin o motoru oraya bir şekilde yerleştireceğine inanıyorum.

boy

@edy
senin o motoru oraya bir şekilde yerleştireceğine inanıyorum.
Azimli sıçan taşı deler misali :mrgreen: Valla ne yapıp edip bir şekilde sokmam lazım motoru Doblo'ya yoksa binip gitmek zorunda kalacam ki bu çok büyük eziyet. Bir sürü eşya var taşımam gereken. İşte görüyorsunuz arkadaşlar, yarışmak için iyi motor kullanmak gerekmiyor, bu tür problemleri çözecek sabır ve paraya sahip olmak gerekiyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
@edy

Azimle sıçan taşı deler misali :mrgreen: Valla ne yapıp edip bir şekilde sokmam lazım motoru Doblo'ya yoksa binip gitmek zorunda kalacam ki bu çok büyük eziyet. Bir sürü eşya var taşımam gereken. İşte görüyorsunuz arkadaşlar, yarışmak için iyi motor kullanmak gerekmiyor, bu tür problemleri çözecek sabır ve paraya sahip olmak gerekiyor.

Yok abi sığmaz ben arabaya baktım :mrgreen:

Hiç olmadı ön koltuğu sökersin , sığar... Tabi tanıdığına ayıp olur mu olmaz mı orasını bilemem...

Hiç olmadı ön koltuğu sökersin , sığar... Tabi tanıdığına ayıp olur mu olmaz mı orasını bilemem...

haahahahaha oldu başka :mrgreen: .. Arabayı parçalasın adam istersen :queen:

Ya o motor öyle arabaya sığmaz kolay kolay .. Transporter falan olsa neyse de hafif ticari araçlara sığmaz :wiinkk:

Ön koltuk çıkarsa sığdırırsınız bir şekilde ama ne kadar sağlıklı olur orasını bilemem .. :silent:

DIŞ BOYUTLAR ..
Uzunluk (mm) : 4253
Genişlik (mm) : 1722
Yükseklik (mm) (yüksüz) : 1831

YÜK BÖLÜMÜ ÖLÇÜLERİ
Yük bölümü uzunluğu (mm) 1680
Yük bölümü genişliği max (mm) 1470
Davlumbazlar arası mesafe (mm) 1200
Yük bölümü yüksekliği (mm) 1305
Yükleme eşiği yüksekliği (mm) (yüksüz) 535
Bagaj hacmi (lt) 750

Son düzenleme:

boy

Bu sabah işe giderken bir Doblo gördüm. İçi çok da ufak değilmiş. Ön koltuğu az ileri kardırdık mı sığar gibime geliyor ama kesin sonuç için denemek şart.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Boy Doblo ve benzeri araçlara motosikleti sokamazsın, 200 cm boyundaki kapı girmiyor mesela ben denedim :)

Ha bu arada azimli sıçan (fare) olcak o, dikkat et de tek yarışcımızı forumdan uzaklaştırmak zorunda kalmıyalım :mrgreen:

abi sokarsın ya yukseklık yettıkten sonra gerisi öenmli diil çapraz koyarsın tam oturur önemli olan yükseklik sığıyomu ölç o kadar çapraz sığar kesinlikle.abi istanbulda olsam bizim mercedese atardım motoru.

boy

Arkadaşlar akşam 20:00 gibi SS'çilerin geleneksel buluşma yeri olan Göztepe Kahve Dünyası'nda buluşuyoruz. Organizasyonu ben ve Erdem yaptık. İsteyenler katılabilirler.

Bu arada yarın Körfez'de antremanım var. Motoru götürmenin yolunu bulabilirsem gideceğim. Erdem de büyük ihtimalle gelecek. İşi olmayan gelebilir. En kötü ihtimalle motora binip gideceğim, bana takılabilirsiniz. Motorun üstünde yarış lastikleri olduğundan ve çabuk bittiğinden çok hızlı gitmeyeceğim, 250 km/h altında gideceğim, gelen gelsin :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar