Napim olm, foruma da yazdık derdimizi ama olayı çözemedik hala. Sırtımıza yükleyip gidecek halimiz yok herhalde.Benim fikrim o lastikleri yolda harcamaman ama başka çare yoksa sen bilirsin abi...
Körfez 100 km... Sen merak etme benim yavaşıma ayak uydur, arkada kalma yeter :mrgreen:gidiş 60-70 km vardır herhalde. mehmet'le çekilmez şimdi o yol gaza gelip gazada basamaz yoksa yolun yarısında biter lastikleri
Körfez 100 km... Sen merak etme benim yavaşıma ayak uydur, arkada kalma yeter :mrgreen:
:queen::queen::queen::queen:
yarın fotograf makinemi getireyim. bir kaç resim ve video çekerim.
Zahmet olmasın.
Nihayet geziden önce akıl ettin.
Mehmet yavaş gidecekmiş.
Sende 230 la usul usul yetişmeye çalışırsın.
Kaplumbağalar yanınızdan geçerken dikkat edin.
Rüzgarından üşütüp nezle falan olmayın...:mrgreen:
Boy;
Sen de o kadar para harcadın. Bi tane römork al be kardeşim.
Senin örnek; bütün parayı motora verip benzin alamadığı için binemeyen adama benziyor.![]()
Abi oralardan konuşmak kolay tabi. Burada pistin günlüğü 3500 YTL sen oralarda 50-60 EUR verip giriyorsun. Türkiye'deki şartlar çok farklı. İmkansızlıkta imkan yaratmaya çalışıyoruz. En ucuz römork 2000 YTL, çeki demiri, onun ruhsata işletmesi 1000 YTL, yani toplam 3000 YTL harcamam lazım. Bu benim için büyük para. O kadar çok masrafım oldu ki, giderek de artıyor. Her yarışta bir lastik bitiyor, bir takım lastik 700 YTL... Buradaki işlerin detaylarını bilseydin ne demek istediğimi anlardın. Ben elimden geleni yapıyorum. Bunun yanında evliyim, maaşla çalışıyorum, yani belli sorumluluklarım var. Kazandığım bütün parayı bu işe yatıramam. Her antreman için işten izin alıyorum, yıllık izinlerimden yeniyor.Boy; Sen de o kadar para harcadın. Bi tane römork al be kardeşim. Senin örnek; bütün parayı motora verip benzin alamadığı için binemeyen adama benziyor.
the_cayman
daha gidilmedi dolayısıyla daha bitmedi..
yarın inşallah kazasız belasız gidilecek ve gün sonunda herşey güzel bitecek![]()
@patriote
En ucuz römork 2000 YTL, çeki demiri, onun ruhsata işletmesi 1000 YTL, yani toplam 3000 YTL harcamam lazım. Bu benim için büyük para. O kadar çok masrafım oldu ki, giderek de artıyor. Her yarışta bir lastik bitiyor, bir takım lastik 700 YTL... Buradaki işlerin detaylarını bilseydin ne demek istediğimi anlardın. Ben elimden geleni yapıyorum. Bunun yanında evliyim, maaşla çalışıyorum, yani belli sorumluluklarım var. Kazandığım bütün parayı bu işe yatıramam. Her antreman için işten izin alıyorum, yıllık izinlerimden yeniyor.
300 EUR 500 YTL ediyor. O fiyatlara ben de hallederdim. Dediğim gibi burası çok farklı abicim. O yüzden de bir halt olmaz bu memleketten. Ne yarışçı çıkar, ne de insanlar caddede gazlamaktan vaz geçer. Normal bir SS kullanıcısı piste girecem dese en az 3000-4000 YTL harcaması lazım.Römork en fazla 300-500 euroluk bişey burada.
Hahahahhaaaa sen neden bahsediyorsun arkadaşım? Burada firmaların bu tip şeyler yapmasını bırak adamlar doğru düzgün kendi işlerini bile yapmıyorlar. Parça istesen adam burun kıvırıyor, önceden parasnı alıyor öyle sipariş ediyor. Parça da 2-3 ayda gelirse kendini şanslı bil. Bu memlekette günlüğü 14 EUR ya hiçbir şey kiralayamazsın, zaten o tip hizmetler de yok. Firmalar sadece motor satar, herşey satana kadar, sonra da yüzüne bakmazlar. Dedim ben sana burada olaylar çok farklı diye.Fakat motosiklet firmalarının böyle bir hizmeti yok mu? Örneğin benim motosiklet için özel römorkum yok. Ama pist ekipmanları takılıyken, trafiğe çıkamayacağımdan, mecburen ben de motoru taşımak zorundayım. Gidiyorum Honda garajına, günlüğü 14 eurodan kiralıyorum.