MT Süper Sport Kullanıcıları - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı

Benim fikrim o lastikleri yolda harcamaman ama başka çare yoksa sen bilirsin abi...

Bu akşam saat 19'da kadıköydeyim , işim biterse uğramak isterim...

edy

gidiş 60-70 km vardır herhalde. mehmet'le çekilmez şimdi o yol :queen: gaza gelip gazada basamaz yoksa yolun yarısında biter lastikleri:queen:

Son düzenleme:

boy

@GorkeM
Benim fikrim o lastikleri yolda harcamaman ama başka çare yoksa sen bilirsin abi...
Napim olm, foruma da yazdık derdimizi ama olayı çözemedik hala. Sırtımıza yükleyip gidecek halimiz yok herhalde.

@edy
gidiş 60-70 km vardır herhalde. mehmet'le çekilmez şimdi o yol gaza gelip gazada basamaz yoksa yolun yarısında biter lastikleri
Körfez 100 km... Sen merak etme benim yavaşıma ayak uydur, arkada kalma yeter :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:queen::queen::queen::queen:
yarın fotograf makinemi getireyim. bir kaç resim ve video çekerim.

Zahmet olmasın. :)
Nihayet geziden önce akıl ettin.

Mehmet yavaş gidecekmiş.
Sende 230 la usul usul yetişmeye çalışırsın.:p

Kaplumbağalar yanınızdan geçerken dikkat edin.
Rüzgarından üşütüp nezle falan olmayın...:mrgreen:

Boy;

Sen de o kadar para harcadın. Bi tane römork al be kardeşim.

Senin örnek; bütün parayı motora verip benzin alamadığı için binemeyen adama benziyor.:)

edy

Zahmet olmasın. :)
Nihayet geziden önce akıl ettin.

Mehmet yavaş gidecekmiş.
Sende 230 la usul usul yetişmeye çalışırsın.:p

Kaplumbağalar yanınızdan geçerken dikkat edin.
Rüzgarından üşütüp nezle falan olmayın...:mrgreen:

Boy;

Sen de o kadar para harcadın. Bi tane römork al be kardeşim.

Senin örnek; bütün parayı motora verip benzin alamadığı için binemeyen adama benziyor.:)

mehmet ne yapsın be abi , elinden geldiğince bişeyler yapmaya çalısıyor. sadece römork almakla bitmiyorki . onu çekecek araba, ........ . zaten bir ton masraf yaptı. burda yarışmak çok masraflı.

bu sefer senin için foto çekecem .

Doyurun beni fotoya...

Eğer sonradan bir aksilik olmazsa ağustos sonu Türkiye'ye geliyorum.

Henüz uçak mı? Araba mı? neyle geleceğim belli değil ama mutlaka İstanbul'u gezeceğim.

İnşallah müsait olursunuz da tanışır sohbet ederiz.

Geldiğim de olmasa da bir kaç gün İzmit'teyim.
Bir ara kaçarım İstanbul'a da...:wiinkk:

boy

@patriote
Boy; Sen de o kadar para harcadın. Bi tane römork al be kardeşim. Senin örnek; bütün parayı motora verip benzin alamadığı için binemeyen adama benziyor.
Abi oralardan konuşmak kolay tabi. Burada pistin günlüğü 3500 YTL sen oralarda 50-60 EUR verip giriyorsun. Türkiye'deki şartlar çok farklı. İmkansızlıkta imkan yaratmaya çalışıyoruz. En ucuz römork 2000 YTL, çeki demiri, onun ruhsata işletmesi 1000 YTL, yani toplam 3000 YTL harcamam lazım. Bu benim için büyük para. O kadar çok masrafım oldu ki, giderek de artıyor. Her yarışta bir lastik bitiyor, bir takım lastik 700 YTL... Buradaki işlerin detaylarını bilseydin ne demek istediğimi anlardın. Ben elimden geleni yapıyorum. Bunun yanında evliyim, maaşla çalışıyorum, yani belli sorumluluklarım var. Kazandığım bütün parayı bu işe yatıramam. Her antreman için işten izin alıyorum, yıllık izinlerimden yeniyor.

abi çok haklısın piyango bileti aldım güvercin pisledide üstüme :p çıkarsa bi pist yaptırırım belki ne bu ya gençler ölüyo her gün neden pist yok ve altındaki makinayı paso kasıyorlar şöyle her bölgede pist olsa 250 euro gibi bir ücretle olsa süper olacak.ve o gençler ölmese ne paralar kazanırlar bundan eminim.bi süre fırsat tanımaları lazım bence.eee abi snn işin yine iyi ben napacam :mrgreen: alanyada

paylasimciturk

Bence piyango çıkarsa ancak go-kart pisti yaptırabilirsin :cherry:

edy

Yarın ben gelemiyorum , fazla yük olmayayım sana da arkanda... Yarış gibi çok iş olmayacağı kanısındayım zaten...

merhaba :queen:
bişi merak ettim 3500 ytl lik olan pist neresi ve ne kadar zaman için bedel bu sanırım orhanlıdaki pist bu kadar değil !!

the_cayman

daha gidilmedi dolayısıyla daha bitmedi..
yarın inşallah kazasız belasız gidilecek ve gün sonunda herşey güzel bitecek :)

@patriote
En ucuz römork 2000 YTL, çeki demiri, onun ruhsata işletmesi 1000 YTL, yani toplam 3000 YTL harcamam lazım. Bu benim için büyük para. O kadar çok masrafım oldu ki, giderek de artıyor. Her yarışta bir lastik bitiyor, bir takım lastik 700 YTL... Buradaki işlerin detaylarını bilseydin ne demek istediğimi anlardın. Ben elimden geleni yapıyorum. Bunun yanında evliyim, maaşla çalışıyorum, yani belli sorumluluklarım var. Kazandığım bütün parayı bu işe yatıramam. Her antreman için işten izin alıyorum, yıllık izinlerimden yeniyor.

Allah yardımcın olsun kardeşim ne diyeyim.
Römork en fazla 300-500 euroluk bişey burada. Öyle ruhsat falan muhabbeti de yok.
Benim motosikletin egzosu yaklaşık 600 euro.
Yani yarış ekipmanı için harcanan paranın yanın da römork para bile değil, diye düşünmüştüm..

Fakat motosiklet firmalarının böyle bir hizmeti yok mu?

Örneğin benim motosiklet için özel römorkum yok.
Ama pist ekipmanları takılıyken, trafiğe çıkamayacağımdan, mecburen ben de motoru taşımak zorundayım.
Gidiyorum Honda garajına, günlüğü 14 eurodan kiralıyorum.
Orada ne dendiğini bilmiyorum. Burada atelaj dediğimiz, römorku arabaya bağlamak için bir aparat var.
Genelde tüm arabalar da vardır.
(benim arabada yok:) işin fenası hanımın araba da da yok. :mrgreen:)
Ama çoğunlukta olduğu için araba bulmak kolay oluyor.
Belki böyle bir sistem olabilir.
Şansını bir dene istersen...

boy

@patriote
Römork en fazla 300-500 euroluk bişey burada.
300 EUR 500 YTL ediyor. O fiyatlara ben de hallederdim. Dediğim gibi burası çok farklı abicim. O yüzden de bir halt olmaz bu memleketten. Ne yarışçı çıkar, ne de insanlar caddede gazlamaktan vaz geçer. Normal bir SS kullanıcısı piste girecem dese en az 3000-4000 YTL harcaması lazım.
Fakat motosiklet firmalarının böyle bir hizmeti yok mu? Örneğin benim motosiklet için özel römorkum yok. Ama pist ekipmanları takılıyken, trafiğe çıkamayacağımdan, mecburen ben de motoru taşımak zorundayım. Gidiyorum Honda garajına, günlüğü 14 eurodan kiralıyorum.
Hahahahhaaaa sen neden bahsediyorsun arkadaşım? Burada firmaların bu tip şeyler yapmasını bırak adamlar doğru düzgün kendi işlerini bile yapmıyorlar. Parça istesen adam burun kıvırıyor, önceden parasnı alıyor öyle sipariş ediyor. Parça da 2-3 ayda gelirse kendini şanslı bil. Bu memlekette günlüğü 14 EUR ya hiçbir şey kiralayamazsın, zaten o tip hizmetler de yok. Firmalar sadece motor satar, herşey satana kadar, sonra da yüzüne bakmazlar. Dedim ben sana burada olaylar çok farklı diye.

arkadaş R6 ya NOS taktırmış

r6_nos_59927448ao2.jpg

r6_nos14860082iz9.jpg

r6_nos14312225jy9.jpg

ya abi bi arkadaş var amerikada mühendis ya bnm araçlara hiç hevesim yok diyor istesem son model mercedes çekerim altıma diyor 400 500 euroya 1 sene kiralayabiliyon burada diyo şaştım kaldımi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar