MT Süper Sport Kullanıcıları - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı

edy

@edy

Erdem beee, tam da virajda herifin içine girerken çekmişsiniz. Süper denk gelmiş helal! :cat:

bende kaçmaz mehmet. yine yakalarız umarım güzel videolarını am biraz yavaş gitmen gerek . hızına yetişemiyoruz. ilk fotolarda seni çekicez diye boş yolu çekmisiz:queen::queen::queen:

vayy be mehmet ne dalıyor öyle :cyclopsan

eee bundan sonra mehmet rossi deriz artıkım:p:mrgreen:

mehmetin zaten bir nick'İ var ''BOY'' :cat: . zaten rosside eskisi gibi değil:wiinkk:
@Elint

yukarıdaki videoda benim dikkatimi motorların sürüşlerinden çok arabaların motorları görünce kenara çekilmeleri, motora saygı ben buna derim işte. türkiyede tam tersi oluyor. motoru görünce üstüne kırıyorlar. benim videoyu motora monte edip bir video çekmek gerek ozaman aradaki farkı rahatlıkla görebiliriz. ama yollar gerçekten güzel, videyu çeken arkadaşlar eminim keyif almışlardır.
bizde bu cumartesi yerimizde duramadık. yollara atalım dedik kendimizi.ben, barış ve rüstem ile adapazarına gittik.

edy

videoyu ilk izledigimde farkına varmamıştım.patriote söyledikten sonra farkettim. gerçekten motora gösterilen saygı karşında şok oldum.:cyclopsan

edy

şöyle bir hayal edin;

yolda gazlamış gidiyorsun, önündeki bütün arabalar seni aynadan gördükçe kenara şekilip yol veriyor.:silent:

istanbulda yarım saat motora biniyorsan en az 5 taksi, 3 otobüs, 20 araba önüne kırıyordur ama biz okadar alıştık ki artık normalmiş gibi geliyor. biz böyle bir türkiye göremeyiz herhalde . umarım torunlarımın torunları görebilir.

bir mehmet video'su daha buldum.

[YT]0huJtugw1XI[/YT]

Son düzenleme:
Edy, o üstümüze kıran şoförler olmasa Rossi'ye rakip pilotlar nasıl yetişecek benim naciz ülkemde! Hepsinden allah razı? olsun:pr::pr:

edy

Edy, o üstümüze kıran şoförler olmasa Rossi'ye rakip pilotlar nasıl yetişecek benim naciz ülkemde! Hepsinden allah razı? olsun:pr::pr:

bizim ülkede eğitimler biraz ağır:) caddelerde ağır şartlarda öğreniyor bizim pilotlarımız. piste çıkıncada efsane oluyorlar. kenan sofuoğlu türkiyenin bozuk yollarında yetiştiği için bugün kimse yetişemiyor. kenan kadar iyi motor kullanan eminim çok kişi var.

hafta sonu geliyorsun dimi tderida(nasıl bir nicktir abi bu ya bir türlü alışamadım. okuyamıyorum:) )

birde arkadaşlar üzerinde mehmet ve hakkı yazan tshirtler yapalım diyoruz. 6 kişi gerekli bir liste yapalım. ucuza düz beyaz bir tshirt alıp kendimiz yazalım daha hesaplı olacak. beyaz tshirt üzerine kırmızı harfler yazacaz. mehmet yarışırken bir tarafı giyecez, hakkı yarışmaya başlayınca hemen tshirt'ü ters cevirecez:) kişi başı 3-5 ytl'ye hallederiz herhalde.

fotocu: dinmeyen

1.Edy
2.dinmeyen
3.?????
4.?????
5.?????
6.
7.

Ewt bi aksilik olmazsa geliyorum. t shirt olayını şablon ve sprey boya halleder (dur ben bi tane tshirtte deneyim edy:)

my.php
[/URL][/IMG]

İşte böyle bişey oluyor sprey boyayla boşuna baskı felan uğraşmayın :):mrgreen:

Son düzenleme:
Fransa'da zafer Vermeulen'in

gerçekten zor bir yarış olmuş. birçok sürücü pist dışında kalmış bunların içinde hayden'de var.(motoru havada taklalar atarken içim gitti:pale:).

böyle yagmur altında pist dışına çıkmayan sürücü olmasa süpriz olurdu zaten.

rossi'ye neler oluyor anlamıyorum motorundamı sorun var kendindemi sorun var. :silent:
suzuki pilotu Vermeulen'in yarışı lider bitirdigi görünce şaşırdım açıkcası.:cyclopsan

MotoGP - Le Mans Sıralaması

1 Chris VERMEULEN AUS Rizla Suzuki MotoGP SUZUKI 50'58.713
2 Marco MELANDRI ITA Honda Gresini HONDA 51'11.312
3 Casey STONER AUS Ducati Marlboro Team DUCATI 51'26.060
4 Dani PEDROSA SPA Repsol Honda Team HONDA 51'36.041
5 Alex HOFMANN GER Pramac d'Antin DUCATI 51'47.879
6 Valentino ROSSI ITA Fiat Yamaha Team YAMAHA 51'52.276
7 John HOPKINS USA Rizla Suzuki MotoGP SUZUKI 51'59.786
8 Loris CAPIROSSI ITA Ducati Marlboro Team DUCATI 52'19.954
9 Makoto TAMADA JPN Dunlop Yamaha Tech 3 YAMAHA 51'34.842
10 Sylvain GUINTOLI FRA Dunlop Yamaha Tech 3 YAMAHA 51'40.165
11 Fonsi NIETO SPA Kawasaki Racing Team KAWASAKI 51'50.572
12 Colin EDWARDS USA Fiat Yamaha Team YAMAHA 51'06.769

[GV]7944336166220796739&q[/GV]

edy

Ewt bi aksilik olmazsa geliyorum. t shirt olayını şablon ve sprey boya halleder (dur ben bi tane tshirtte deneyim edy:)

my.php
[/URL][/IMG]

İşte böyle bişey oluyor sprey boyayla boşuna baskı felan uğraşmayın :):mrgreen:

işte budur süper olmuş:cat:, evde eski beyaz tshirtlerle bile olur. bir kutu spreyy boya ile hem mehmet hem hakkı yazarız. kırmızı harflerle yazarız diye düşünmüştük. abi sen o tshirtü bozma üstüne kırmızı boya ile tekrar geçeriz. yarıştan önce bir gün toplanalım , hem bir kahve içeriz, hemde haftasonu için plan yaparız.

gerçekten zor bir yarış olmuş. birçok sürücü pist dışında kalmış bunların içinde hayden'de var.(motoru havada taklalar atarken içim gitti:pale:).

böyle yagmur altında pist dışına çıkmayan sürücü olmasa süpriz olurdu zaten.

rossi'ye neler oluyor anlamıyorum motorundamı sorun var kendindemi sorun var. :silent:
suzuki pilotu Vermeulen'in yarışı lider bitirdigi görünce şaşırdım açıkcası.:cyclopsan

dediğin gibi bir yerde sorun var , rossi galiba lastiklerden dertli . bu sene galiba casey stoner alacak kupayı. rossi her yarışta iyi başlayıp aradan 5-6 tur geçince birer birer geçiliyor. bir sonraki yarış bakalım nasıl olacak

buluşmayı son güne bırakmayalım.

mehmet ve hakkı arkadaşları destekliyoruz.
adamlar zaten sıfır imkanla bişeyler yapmaya çalışıyorlar en azından manevi desteğimizi hissettirelim.

bu gün kahve dünyasında buluşalım herşeyi planlayalım ok?

MOTO GP mükemmeldi. motorlar çatır çutur düştüler her tur 5 sefer sıralama değişti, son tura kadar nefes kesen enfes bi yarış oldu.

boy

Arkadaşlar ben bugün saat 16:45-17:00 sularında Mototal'de olacağım. Yarış lastiklerim gelmiş iki takım, onları alacağım. Oralarda olan olursa görüşürüz. Akşam Kahve Dünyası'nda buluşursanız belki kaçabilirim biraz. Erdem, giderseniz bana haber versene.

Hakkı parmağın nasıl oldu? Yarışa girebiliyorsun değil mi?

Son düzenleme:
Eee kahve dünyasında buluşacakmıyız...
Mehmet abi ne lastiği bunlar??? Ben de 5'de mototaldaydım ama seni göremedim... Servisteydim...

edy

yeni geldim arkadaşlar daha yeni gördüm yazılanları, bu akşam biraz işim var

buluşma olmadığı iyi oldu. kimseden ses çıkmayınca bi arkadaşla küçükyalı sahilde tavla oynamaya gittim, saat 18:50-19:00 gibi bu senenin en sağlam sağanak yağmuru bastırdı.

edy

dün kimse buluşamamış bizde bügün buluşmayı düşünüyoruz. gelmek isteyen varsa buyursun. bu sefer diyorumki başka bir yerde buluşalım. fikri olan yazsın

Günün Programı

1.hafta sonu planı
2.mehmet ve hakkı için yapılacak tshirtler
3. sohbet
4.kahve içmek

1.edy
2.dinmeyen
3.

edy

büyük bir ihtimal anadolu yakasında olacak, saat 20:00-20.30 gibi buluşuruz. genelde bagdat caddesi kahve dünyasında buluşuyoruz. daha iyi fikri olan varsa oralarıda değerlendiriz.

Cevap için teşekkürler ama ben avrupa yakasındayım,artık başka zamana veya 27 mayısta piste gelen olursa orada tanışırız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar