Cevap için teşekkürler ama ben avrupa yakasındayım,artık başka zamana veya 27 mayısta piste gelen olursa orada tanışırız.
Allah izin verirse piste gelicem. yağmur gözüküyo gerçi ama ben taş da yağsa gelirim.
Cevap için teşekkürler ama ben avrupa yakasındayım,artık başka zamana veya 27 mayısta piste gelen olursa orada tanışırız.
bu tulumlar da çok sırıtır adamın üzerinde.
edy ben kendime özel korumalı pantolon diktirmeyi düşünüyorum kispet brandasından. kemik önleri cepli olacak oraya koruma kullanacam.
şimdilik bir fikir olarak aklımda.
elbette bunlar çok gerekli şeyler ama bizde okadar açılacak ekonomik durum yok :küçük_emrah_smileysi:benim fikrime göre bütün supersport kullanıcıları deri tuluma sahip olmalı. motogp , superbike, supersport yarışlarında, motosiklet kıyafetleri üreten firmaların test sonuçlarından kazanılan deneyimlere göre, deri en iyi korumayı sağlıyor . kendin diktireceğin pantalonun sürtünmeden kaynaklanan yüksek ısılara dayanıklı olması gerek. aynı zamanda dikiş yerlerininde çok sağlam olması gerekli, ceplere koyacağın korumaların çarpışma anında çarpışmanın enerjisini emebilmesi gerekli . bence böyle bir tuluma verdiğin paranın 1 kuşunu dahi sokağa atmıyorsun. sana bir örnek resim göstereyim. ben kaza yaptığım zaman üzerimde olan ceket. üzerimde deri kıyafet olsaydı belki kolum kırılmayacaktı.
bahsettiğim güreşçilerin giydiği kıspetin bezi. heralde dünyada daha sağlam bir bez yoktur, kolay yırtılsa herkül gibi adamlar asılıyor, ozaman yırtılırdı.
merhaba arkadaşlar ben 10 gün önce yamaha R600 aldım yani spersport da yeniyim Allah kaza bela vermez inşallah.sizlerin bilgi paylaşımına çok ihtiyacım var ayrıca bursadaki diğer motorcu arkadaşlara nasıl ulaşırım?
edy
Yukarıda bahsettiğin firmalar kendini kanıtlamış , kaliteli firmalar... M-Tech olsun Dainese olsun Clover olsun hepsi gelişigüzel yapılmamış , biryere kadar full koruma sağlayan tulumlar... Aralarında az çok farklılıklar olsa da asıl fark şudur: Biz...
Ben kesinlikle (bedenim de itibariyle) üzerimi en güzel saran , korumları en güzel oturan , en rahat hareket edebildiğim ve en güzel hava alabilen tulumu tercih ederdim.. Bunun için de "Ah Dainese kalitelidir , onu alayım" demez , her tulumu tek tek dener (fuarda mont almam gibi , 4 günün 4ünde de mont denedim" bana en güzel oturanı alırdım...
M-Tech , Dainese , Clover , Spidi tulumların çok iyi olduklarını biliyorum , Alpinestars ve Spyke hakkında bir duyum almadım ama eminim onlar da çok kalitelidir.
Tüm SS kullanıcıların giymesi konusunda , tabiki en iyi koruma tulumdur , fakat şehir içi kullanımda 2 parça giyilmesi çok daha kullanışlı olacağından ben genel kullanımda 2 parça derim... "Dinmeyen" 'in de kullandığı gibi , takım olarak 2 parça giyilen korumalar , tulum kadar olmasa da koruyacaktır , ve şehirde çok daha rahat olacaktır...
dinmeyen
O ne resim öyle... "Terminator 7"