Arkadaşlar, Cuma günkü antremanda çok büyük bir ihtimalle lastik artık son demlerindeyken yolu tutmayı bıraktı ve düştüm. Ancak bu düşüş, kayıp yana düşme şeklinde olmadı. Pirelli virajına gelmeden önceki virajda 180 km/h gibi bir süratte gaz açıyorken arka lastik kaydı ve tekrar yolu tuttu. Motorun önce arkası sonra da önü dağıldı, kontrolü kaybettim, direksiyon amortisörü hiçbir işe yaramadı ve motor beni üzerinden farlattı (highside oldum yani) önce asfalta sert bir biçimde çarptıktan sonra sürüklenip pist dışındaki mıcırlara sürüklendim, oradan da taklalar atarak lastiklere kadar gittim ve lastiklere çarparak oturur şekilde durdum. Sağ dirseğimin tulumun içinde sürtünmeden dolayı yaklaşık 10 cm kadar derisi yüzüldü. Sol tarafa daha şiddetli düştüğüm için sol dirseğimden ele doğru giden kaslarda ezilme var. Bileğim de biraz acıyor. Kırık çıkık yok. Kaskın sol arka tarafı zımparaya sürtülmüş gibi olmuş, havalandırmaların biri sürtünmeden yok olmuş. Sol eldivenin avuç içi parçalanmış, üzerindeki bazı parmak korumaları sürtünmeden aşınmış. Gelelim tuluma... İnanmayacaksınız ama çizik bile yok! Gerçekten hayretler içinde kaldım. Bundan önceki yarışın antremanında bir arkadaşımın motoru pert olmuştu, kendisinin de omuzu çıktı ve yer değiştirdi, ameliyat olacak. Tulumun halini görmeliydiniz, dikişleri patlamış, paramparça olmuştu. Bu olaylardan şunu anlıyoruz : Tulum gerçekten çok önemli bir aksesuar, paraya kıyıp bilinen markaları tercih edin! Bu sayede M-Tech bizzat test edilmiş ve onaylanmıştırBu arada motorda ciddi bir hasar yok, ufak tefek şeyler...
mehmet tekrar geçmiş olsun, beni arayıp söyleyince çok üzüldüm. düşmek malesef yarışların bir parçası, bugüne kadar yarışıpta düşmeyen yoktur herhalde.
pazar günü yapılan supersport yarışlarında barış Tok ve sinan sofuoğlunun kapışması çok heyecanlıydı. başa baş bir mücadele oluyordu ki barış Tok hırsına yenik düştü ve bir virajda geç fren yaptı pistten çıkıp düştü. pazar gününün tek kazası bu değildi. hemen hemen bütün yarışlarda kaza vardı. düşmek belki hoş bir şey değil ama insana deneyim kazandırıyor.
mehmet umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşup aramıza dönersin.