2009 modellerı bekleyecem, R1 veya suzuki olabilir , ben yenı çıkacak olan R1 çok merak ediyorum. bir kaç resim dolaşıyor ama hepsi sıkı photoshoplar. 2-3 ay içerisinde belli olur.
2009 modellerı bekleyecem, R1 veya suzuki olabilir , ben yenı çıkacak olan R1 çok merak ediyorum. bir kaç resim dolaşıyor ama hepsi sıkı photoshoplar. 2-3 ay içerisinde belli olur.
2009'de yine r1'in kasası degişiyor mu:silent:
E yuhh be kardeşim 2 senede bir kasamı degişir yaa. Bu motosiklet firmalarıda iyice işin suyunu çıkarmaya başladı.
2004,2005,2006,2007,2008, yeter bence değişikliğin zamanı geldi 5 sene boyunca temel aynı fakat ufak tefek seyler değişti. bence zamanı geldi.
2004,2005,2006,2007,2008, yeter bence değişikliğin zamanı geldi 5 sene boyunca temel aynı fakat ufak tefek seyler değişti. bence zamanı geldi.
burdaki sayfadan inceleyebilirsin
http://www.bikepics.com/yamaha/r1/
2007'deki degişikligi dikkate alarak söylemiştim.![]()
haklısın teknik olrak aslında değişti ama pek farkı yoktu 2006 dan görünüş ve kasa anlamında.
işte sana değişiklik
tabıkı bunlar sadece çizimler gerçek fotolar değil ama 2009 R1 nın farklı olacagına ınanıyorum.
![]()
By edy at 2008-07-30
2009 r1 tasarımlarıyla ilgili bir topic açmıştım ve orda bu tasarımda vardı. Siz yayınlamakta biraz geç kaldınız sanırsam![]()
Merhaba Arkadaşlar bende katılabilirmiyim motorumu yeni aldım, forumda SS kullanıcılarını arıyordum ancak bulabildim...
Hosgeldın
ve bende sorumu tekrarlayayım eski sayfada görünmez ..
sanırım ben en iyi cevabı burada alırım ..
uzun süredir kafamı kurcalayan bi soru var .. ss motosikletler yavaş gittiğinde hararet yapıyorlarmış böyle bişey duydum ..
1.kaçla gidilirse hararet yapar
2.hiç yavaş gidilemeyecekmi şehir içinde ne kadar hızlı gidebilirsinki
3.yavaş gitmen gerekiyo ne yapabilirsin
4.bunun bi çözüm yolu varmıdır
5.diyelim grup sürüşündesin tüm herkes yavaş gidiyo ne yapacaksın
bunlara cevap verebilecek biri var mı![]()