MT Süper Sport Kullanıcıları - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı

yeni arkadaşlarla tanışmak amacı ile bu akşam veya yarın akşam toplansak diyorum...

edy

yeni arkadaşlarla tanışmak amacı ile bu akşam veya yarın akşam toplansak diyorum...

yeni arkadaş edinme fikri güzel bir fikir. eskilerinden bazılarılarının motorcu olup olmadığından şüphelenmeye başladım. kimden bahsettiği tahmin ediyorsundur herhalde Hakkı . tabiki NECO'dan. cafeterya motorcusu NECO'ya seslenıyorum. kendisini 1 yıldan fazladır tanıyorum. fakat doğru düzgün 1 kere beraber bir yere gittik. bu pazar değil öbür pazar NECO gezisi düzenleyecem. gidip evinden alacam sonunda.

Yine sanırım iptal oldu her zamanki gibi... Yarın Kadıköyde buluşma varmış bilginize...

Evet gidiyorum :)
Neyle diye sormadan sen cevap vereyim , otobüs ve şehir içi deniz hattı vapuruyla... :cherry:

edy
Bu ani kararın önemli bir sebebi var mı abi? veya tam tersi...
Bu önemli kararın ani bir sebebi var mı abi?

Son düzenleme:

edy

bırakıyorum derken şaka yapmıştım. R6'yı bırakmaya karar verdım.:mrgreen: satıldıktan sonra 1000 lık bişeyler bakacam. ne zaman satılır, ne zaman yenısını alırım bilemiyorum. benim motoru bırakmam zor.

Haydaa... ben de dedim edy motoru ancak başına kötü birşey gelirse bırakır... korka korka sordum bak... ::yanliss:
Yağ azaltmayan 1000rr deneyebilirsin mesela :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar