MT Süper Sport Kullanıcıları - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı

edy

2009 modellerı bekleyecem, R1 veya suzuki olabilir , ben yenı çıkacak olan R1 çok merak ediyorum. bir kaç resim dolaşıyor ama hepsi sıkı photoshoplar. 2-3 ay içerisinde belli olur.

2009 modellerı bekleyecem, R1 veya suzuki olabilir , ben yenı çıkacak olan R1 çok merak ediyorum. bir kaç resim dolaşıyor ama hepsi sıkı photoshoplar. 2-3 ay içerisinde belli olur.

2009'de yine r1'in kasası degişiyor mu:silent:
E yuhh be kardeşim 2 senede bir kasamı degişir yaa. Bu motosiklet firmalarıda iyice işin suyunu çıkarmaya başladı.

edy

2009'de yine r1'in kasası degişiyor mu:silent:
E yuhh be kardeşim 2 senede bir kasamı degişir yaa. Bu motosiklet firmalarıda iyice işin suyunu çıkarmaya başladı.

2004,2005,2006,2007,2008, yeter bence değişikliğin zamanı geldi 5 sene boyunca temel aynı fakat ufak tefek seyler değişti. bence zamanı geldi.

burdaki sayfadan inceleyebilirsin
http://www.bikepics.com/yamaha/r1/

Minor değil major değişiklik lazım R1'e... R1 hep aynı R1 oldu...
Aman ZX-10 gibi yapmasınlar da... namı diğer böcek...

edy

bir kaç tahmın var ama ne akdar gerçek bılınmez

08mayyamahar1smlrz1.jpg

By edy at 2008-07-30

08mayyamahar102ee2.jpg

By edy02 at 2008-07-30

edy

2007'deki degişikligi dikkate alarak söylemiştim. :)

haklısın teknik olrak aslında değişti ama pek farkı yoktu 2006 dan görünüş ve kasa anlamında.

işte sana değişiklik
tabıkı bunlar sadece çizimler gerçek fotolar değil ama 2009 R1 nın farklı olacagına ınanıyorum.

bigyamahayzfr12009bn7.jpg

By edy at 2008-07-30

haklısın teknik olrak aslında değişti ama pek farkı yoktu 2006 dan görünüş ve kasa anlamında.

işte sana değişiklik
tabıkı bunlar sadece çizimler gerçek fotolar değil ama 2009 R1 nın farklı olacagına ınanıyorum.

bigyamahayzfr12009bn7.jpg

By edy at 2008-07-30

2009 r1 tasarımlarıyla ilgili bir topic açmıştım ve orda bu tasarımda vardı. Siz yayınlamakta biraz geç kaldınız sanırsam:p

edy

2009 r1 tasarımlarıyla ilgili bir topic açmıştım ve orda bu tasarımda vardı. Siz yayınlamakta biraz geç kaldınız sanırsam:p

bu resımlerın uzun zamandır ortalarda oldugunu bılıyorum. ben sadece konu oraya geldıgı için bır kaç resım koyayım dedım. renklensın topik dedım. gerçek R1 fotoları sabırsızlıkla beklıyoru. tabı bu arada gsxr1000 modelınınde değişeceği söylenıyor. onuda merak etmıyor değilim. o ıkı motoru gormeden 2009 model motor alınmaz.

Hiçbirinde sinyaller aynada değil... Sinyaller artık aynaya alınacaktır...
En sevmediğim dizayn Zx olsa da , en güzel sinyaller onda bana kalırsa.
mfbike1.jpg

ZX-10%20Becky%20Lisa.jpg

Son düzenleme:
ohhh bee .. içim rahatladı :p 3 yıl sonra ehliyetimi alıyorum sonra da ufaktan bi ss .. senle ufka doğru gaz açmadan bırakmaa. . :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi motosiklet .net çıkarmasını nerden alıyosunuz eger elinizde varsa fazlada banada verin yyha

sanırım ben en iyi cevabı burada alırım ..

uzun süredir kafamı kurcalayan bi soru var .. ss motosikletler yavaş gittiğinde hararet yapıyorlarmış böyle bişey duydum ..

1.kaçla gidilirse hararet yapar
2.hiç yavaş gidilemeyecekmi şehir içinde ne kadar hızlı gidebilirsinki
3.yavaş gitmen gerekiyo ne yapabilirsin
4.bunun bi çözüm yolu varmıdır
5.diyelim grup sürüşündesin tüm herkes yavaş gidiyo ne yapacaksın

bunlara cevap verebilecek biri var mı :)

Son düzenleme:
slm

Merhaba Arkadaşlar bende katılabilirmiyim motorumu yeni aldım, forumda SS kullanıcılarını arıyordum ancak bulabildim...

Merhaba Arkadaşlar bende katılabilirmiyim motorumu yeni aldım, forumda SS kullanıcılarını arıyordum ancak bulabildim...

Hosgeldın

ve bende sorumu tekrarlayayım eski sayfada görünmez ..

uzun süredir kafamı kurcalayan bi soru var .. ss motosikletler yavaş gittiğinde hararet yapıyorlarmış böyle bişey duydum ..

Hosgeldın

ve bende sorumu tekrarlayayım eski sayfada görünmez ..

Yeni başladım ama cevaplamak isterim, Geçen hafta sonu bende Tekirdağ yaptım motorumla ilk kez..İlk deneyimimden çıkardığım kadarıyla, hala tecrube eksikliğim var

1.sürekl 1. ve 2. vites 30- 40 yaparsan trafikte özellikle hararet hemen 103-106 lara çıkıyor, motoru hemen rahatlatman yani ruzgar alacağı şşekilde en az 75-80 ve üzeri yapman gerekiyor.

2.yani 4 vites 85 -100 git şehir içi trafiğinde kullanıcıya göre değişir, daha yavaş yada daha sakin gitmen gereken yerler oluyor.

3.O zaman yavaş gideceksin gerekiyorsa, ancak hararete dikkat tabi

4. :)

5.Grup sürüşünde herkes yavaş gidiyor olabilir ama ne kadar yavaş oda önemli herkes SS kullanıcısı ise en öndekinin ve en arkadakinin hızı aynı ise hararetleride birbirine yakın olacaktır diye düşünüyorum

by_moto

1- 60-70'in altında sürekli gidersen hararet yapar.
2- Yavaş gitsen bile 50'nin altına girmeden motoru zorlamadan yavaş gidilebilinir.
3- Fan açar ve soğutma yapılır 100 derecenin üzerine çıkmamaya devam edilir.
4- Yavaş gitmeyeceksin... :)
5- Grup sürüşüne uymak zorunda değilsin. Gidilecek yere önden gidersin...

:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar