MT Süper Sport Kullanıcıları - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bugun bu kaza olayını konusyoduk bizde bzmkilerden biri 170le patlıo motor bariyere buda arkadan motora saplanıo suruklendikten snr ve kalkıp baska motorla yola devam sanırım sadece ustunde deri mont varmıs:cherry:

Herşey güzelde kalkınca başka motoru nereden buluyor?

Muharrem bu film vizyona hangi cuma giriyo:p

Hikaye iyiydide kalktıktan sonrası masal oldu.:cherry:

yarışlarda 200km hızla düşüpte durana kadar asfaltta sürüklenmek diye birşey imkansıza yakındır ya yoldan çıkarsınız yada çakıl veya kum havuzunda son bulur durma maceranız.

soruyu doğru algılamak gerekir.:farao:

Mustafacım neden imkansızdır?

Son düzenleme:
Herşey güzelde kalkınca başka motoru nereden buluyor?

Muharrem bu film vizyona hangi cuma giriyo:p

Hikaye iyiydide kalktıktan sonrası masal oldu.:cherry:

sanırım 78tane motor varmıs gezide:)

arkadasının motorunu alms geri donmek için caarıyım kendi anlatsın istersen:cat:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
180 le tekerde kafama geçti motor, bilen bilir..
motoru bostancı denizotobüsü iskelesinin içinden aldılar.. 8000 ytl sırf iskeleye zare vermişim, motoru anlatmaya gerek yok:p
ben sürüklenip bariyerlerin arasına girmiişim..
üzerimde nolan kask, spool deri mont, bellik ve alpinestars mafsallı çizme vardı, bayaa parçalandılar bende ise sadece küçük 2-3 sıyrık..
bide bilincim gitti 3 saat kadar.. saçmalamışımi, sağa sola salça olmuşum, sarhoş zannetmişler, alkol muayenesi yapmak istememişler yaptırmamışım falan:) köşe kapmaca oynamışım polislerle, hiçbirini hatırlamıyorum..
tabi kazadan soora bikaçgün kas ezilme ağrısı ve belimde sızlama çektim..
en azından küçük yara izleri dışında hiçbir sakatlığım olmadı..

o süratlerde full koruma patlarsan, düşmesinide az çokk aklında tasarlıyabiliysan biyere çarpmayıp üstünden birigeçmezse muhtemelen kalkıp yürürsün..

Abi ne güzel uçmuşsun bende tekeri en güzel ben yaparım sanıyodum:p, ben mercedes'e en fazla 1.5 milyarlık hasar açabildim, tebrik ederim.:rendeer:

Ancak Mustafa halen ikna olmuş değil, tulumla patlayan örnek bir arkadaşımız olsa keşke.

sanırım 78tane motor varmıs gezide:)

arkadasının motorunu alms geri donmek için caarıyım kendi anlatsın istersen:cat:

Farketmez abi mustafa ikna olmayacak, tulumla patladım ayana yatsa baştan olurduda inat etti tulumsuz kabul etmiyor.:pr:

GKN

yarışlarda 200km hızla düşüpte durana kadar asfaltta sürüklenmek diye birşey imkansıza yakındır ya yoldan çıkarsınız yada çakıl veya kum havuzunda son bulur durma maceranız.

soruyu doğru algılamak gerekir.:farao:

istburak..
120 ile giderken yandaki arabay patladı, hemen arkasındaki minibüsün altına girip sürüklenti.. fsm köprüsünün asfaltı..
sadece bi tişörtle..
motordan azda olsa anlayan herkesin kanısı aynı.. sadece bi mont..
şu an hastanede deri nakli olmak yerine, burda geyik yapıyo olcaktı..
çünkü vicudundaki tek şey sürtünme yanığı..

inat etmiyorum sadece diyorum ki 200km/saat hızla durana kadar sadece asfaltda sürüklenmiş ve tam koruma ( tulum+bot+kask+eldiven) ile bir kişi çıksın öğrenelim neler oluyor tabii ki buraya yazabilecek durumda ise.:p

inat etmiyorum sadece diyorum ki 200km/saat hızla durana kadar sadece asfaltda sürüklenmiş ve tam koruma ( tulum+bot+kask+eldiven) ile bir kişi çıksın öğrenelim neler oluyor tabii ki buraya yazabilecek durumda ise.:p

kalkıp yurur sadece abi yapma gözünü seviyim:bounce:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Aslında bize montla ölmüş ama tulumla ölmemiş bir arkadaş lazım.

Şimdi iki fare yakalayıp birini montla birini tulumla patlatıcan farkı göstercen de bu Mustafanın bilime de saygısı yok, bunca insan tulumu kalçaları güzel gözüksün diye giyiyor yoksa tamamen gereksiz.:pr:

GKN

ya tmm hasta oldum gece gece hee:p
suomy de indirim varmış korlas ruhat u arayalım açsın dükkanı, alalım bi tulumda ben bi patliim bakalım noolcak :p

Aslında bize montla ölmüş ama tulumla ölmemiş bir arkadaş lazım.

Şimdi iki fare yakalayıp birini montla birini tulumla patlatıcan farkı göstercen de bu Mustafanın bilime de saygısı yok, bunca insan tulumu kalçaları güzel gözüksün diye giyiyor yoksa tamamen gereksiz.:pr:

fare ölmeyebilir ama insan ölür diye bi cvp almayalım sonra:p

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat

Süper bir örnek, çok teşekkürler.
(gerçek ghost rider da böyle bodozlama patlıyosa ooo yandık, çakma olmasın bu?)

fare ölmeyebilir ama insan ölür diye bi cvp almayalım sonra:p

Kesin alırız çünkü videolarada 140 bu 200 değil diye itiraz ediyor.
(msn'de kavga ediyoruzda)

Direkt tecrübe konuşsun ozaman burdayım bakın yaşııyorum ama arada 30 km sürat var tabiki :)

kartepeye çıkarken 170 km süratle girmiş olduğum güzel viraja sonu çok keskin olması sebebiyle drekt patladıım aslında makına altımdan çıktı firenin etkisi ile makıne bariyere ben makınaya :p
Makınenin altına ayğım sıkıştı 3 kişi beni 13 kişide motsikletimi çıkardı :cherry:

üstümde deri montum vardı eldivenim altımda se kot pantol montun üstünde yan sürünmüşüm çok şükür bende bişi yoktu normal bi şekilde ayağa kalktım sadece ayağımda ufak bi ağrı :)

Yani düşüş pozisyonu önemli sanırım

Yanı sıra 3 gün sonra kabrii ziyaret edeceğimiz necdet abimiz takriben 70km gibi bir süratle kaza yaptı üzerinde en iyisinden tulum ve kask vardı, ama yetmedi kaybettik Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

yani darbeyi nerden aldığımız çok önemli şimdi gülerek anlatıyoruz ama esasında hafife alınmayacak şeyler bunlar

2 yaşanmış örnek verdim umarım faydalı olmuştur :)

Aye kardeşim o gün geziye gitmiştik başka bir site gurubu ile 70 küsür motor :)
kazadan sonra yakın bi arkdaşaımın 600f motorunu alıp yoluma devam ettim arabaya binmedim yinede öle bi huyum var işta :p

Son düzenleme:
Süper bir örnek, çok teşekkürler.
(gerçek ghost rider da böyle bodozlama patlıyosa ooo yandık, çakma olmasın bu?)

Kesin alırız çünkü videolarada 140 bu 200 değil diye itiraz ediyor.
(msn'de kavga ediyoruzda)

ghost rider cöm halidir belkide bu zamana gelesiye kadar kac makina pert etti :queen: :queen:

tabi gençler varken bize düşmez dimi :p

estağfurullah, bak gönüllü çıktı ben kahvemi yudumlamaya devam edim, sen çıkıp çeksene videosunu :mrgreen:

mototalda beyaz clover tulum var onu istiyorum shark rsr2 kask alpinstar smx plus cizme ve alpinestar gp1 eldiven motor farkketmez 200yapsn ytr:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar