annadım, umarıkm kavuşursun bir an önce, bizde bi taylormade sesi duyarız :wiinkk:
elimde bi site var 2007 oncesi her motorun service manueli var nerdeyse ihtiyacı olan varsa![]()
Onemli degil , tahmin etmistim
Gsxr'a gelirsek, motosiklet uzerinde cok fazla karbon kullanilmasi bence sadeligi bozuyor. Hele ki parcalarin cogunun sadece kaplama oldugunu dusunursek , bence motoru basitlestiriyor.
Egzoz bir yana kış geliyor, yağmurlar dolayısıyla da yeni 1000RR'ın en büyük sorunu yine can sıkmaya başladı.
Şimdi sorun şöyle;
Bu 2008 1000RR'ın arka çamurluğu;
![]()
Bu da performans çamurluğuymuş, performansa ne etkisi olacaksa;
![]()
İkisi arasındaki fark şu performans için sunulan arka tekerin ortasına kadar geliyor, orjinalse neredeyse tekeri hiç örtmüyor arka amortisörü koruyormuş gibi duruyor ama onu bile sudan çamurdan koruyamıyor.
Orjinalde en ufak suya girince sırt ense kask arkası ve botlar aynen rezalet ancak motorla ücretsiz geliyor
Diğeri eski(2007 kasa) 1000RR'da ki gibi tekeri ortaya kadar kapatıyor aynı derecede korusa(koruyacağını düşünüyorum) kafi ancak fiyatı 370Ytl(ohhaa) gibi bir rakam.
Bu nelet ukraynada var mıdır Görkemcim, varsa ne kadardır.:cherry:
Sen servise bayil , seninkinden kalip cikarir satariz![]()
Az önce Mustafa'yla(magma) tartıştık, neymiş 200kmh hızla düşüp asfaltta süründüğünde hiç bir yere çarpmasan ve hiç birşey sana çarpmasa dahi hayatta kalmak imkansıza yakınmış, tulumun pek bir faydası olmazmış.
Bense ciddi oranda koruyacağını düşünmekteyim.
Ortalama 150kmh ve üstü hızlarda düşen ve/veya düşenleri gören tanıyan arkadaşların nacizane tecrübelerine ihtiyacım var, yoksa yiyecez birbirimizi.:cherry:
tanıyorum abi sanırım hiç bisey olmuyo![]()
tulum korimicak olsa yarışlarda nasıl oluyorda adam 10 dk sürüklendikten sonra ayağa kalkıyor....
bence bu karşı tarafı çürütücek en basit örnek:silent:
Söylüyorum ama Mustafa diyorki pistin asfaltı farklıymış, ayrıca pistten çıkıp kum havuzuna gidiyormuş, otobanda kum havuzu yokmuş felan felan.
tulum korimicak olsa yarışlarda nasıl oluyorda adam 10 dk sürüklendikten sonra ayağa kalkıyor....
bence bu karşı tarafı çürütücek en basit örnek:silent: