[MT-İzmir] 12 Ocak Cuma Yönetim Kurulu Seçim Toplantısı

Moderatör (forrap)
Sevgili MT İzmirliler,
Grupta yeni bir yapılandırılmaya gidilmesi kararı alındığı için,eski problemleri yaşamamak adına 12 Ocak cuma günü yönetim kurulu seçimi yapılacaktır.Herkesin orada olması ve kendini ifade etmesi çok önemli olduğu için katılımın mümkün olduğunca yüksek olması hepimiz için faydalı olacaktır.5 ocakta yani dün yapılan toplantıda alınan kararlar çerçevesinde,demokratik bir şekilde seçim yapılacaktır.
Bu seçim hepimiz için büyük bir önem taşımaktadır,seçmen veya aday olarak katılmak isteyen herkesi bekliyoruz...

Tarih: 12 Ocak 2007
Yer : Teras Cafe [Bornova]
Saat: 20:00

------------------------------------------------------
Sevgili dostlar
MT [İzmir] de yeni bir döneme imza atılmaya çalışılmaktadır. Önümüzdeki toplantıda yeni yönetim kurulu seçilmesi planlanmaktadır. Bu yüzden siz değerli üyelerimizin toplantı öncesinde fikir sahibi olabilmesi için yönetime aday olanların isimlerini açıklaması büyük bir önem kazanmaktadır.
Sevgili dostlar; eğer taşın altına elimi koyarım, çorbada benim de tuzum bulunsun diyorsanız lütfen yönetime adaylığınızı koyunuz. Ama tek ricam ismi açıklanan üyeler hakkında site üzerinden destekleyici/karalayıcı herhangi bir yazı yazmayınız ki bu tür düşüncelerimizi toplantıda daha demokratik bir şekilde dile getirelim. Gereken şeyler her zaman olduğu gibi toplantıda yüzyüze konuşulacaktır.
Aday olabilmek için aranan şartlar:
1.18 yaşından büyük olmak
2.Motosiklet sahibi olmak
3.Motosiklet ehliyetine sahip olmak

Not:Seçim yapılması için üçte iki çoğunluk sağlanmalıdır.Aksi taktirde seçim ilerki bir tarihe ertelenecektir.

Şuan itibari ile toplantıya katılım listesi;

-forrap
-BBRR
-Okram
-Wallace
-Kamberhan
-Kuvva
-APV41
-Speedygirl Şule
-aakreep
-Burk@
-Candyksk
-Tenten35
-I-BEN
-KARAKIZ
-uglychild
-Sokemon
-Erudite
-Nevzat150
-Volkancimen
-Egelim
-MrCool
-Duslemek
-kedii
-Özer + Değerli Eşi
.................

Listeye eklemeyi unuttuğum varsa kusura bakmasın,söyleyin hemen ekleyeyim:wiinkk:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
orda olmayı çok isterdim ama bildiğiniz gibi şuan ist gidiyorum yoldayım 2 hafta aranızda olamıyacağım kim seşilirse seçilsin mt kazanır elbet seçenler ve seçilenleri tam desteklerim hepinize saygılar.

ya bu toplantılar neden çarşambaları yapılmıyor artık..uzun zamandır çarşambaları olduğu için kendimizi ona göre ayarladık..programım uymadığı için ben cumaları gelemem arkadaşlar..

MT İZMİR için bu yeni oluşumun yeni doğan güneş gibi ışıl ışıl ve bir o kadar da sımsıcak olacağını biliyor.Toplantımızı sabırsızlıkla bekliyorum.
Saygı ve sevgilerimle

arkadaşlar hepinizden özür dilerim bu sene öss için hazırlanıyorum ve haftasonları dershanem oluyor o yuzden sınava kadar elimden geldiğince katılmaya çalısırım ancak 12 ocak toplantısına gelemeyeceğim.değişen bir durum olursa haberdar ederim kendinize iyi bakın

o gece çanakkaleye yola çıkacağım ve o akşam katılmam gereken aynı saatlerde başka bir toplantı daha var. ama yinede ayarlayabilirsem katılıcam.

tuncer benim dersim oldugu icin gelemicem....
gerci mt izmirden sayılıyormuyum bilemem ama gelmeyi isterdim oy vermesem bile... orda olmayı ısterdim...
salı gununden ıtıbaren ordayım tekrar ızmır mt deyım gorusmek üzere...
:rendeer: :rendeer: :queen: :rendeer: :rendeer:

Süper Moderatör (BBRR)
bende MT Yönetimi adına sizlerle beraber olacam işallah cuma günü görüşmek üzere

başımızın üzerinde yerin var barış kardeşim. bekleriz.

evet dostlar; umarım grubumuz için hayırlı olur.

Moderatör (forrap)
Arkadaşlar,herhangi bir sorundan kaynaklı nete giremeyen arkadaşlarımız olabilir yazıdan kesin olarak adaylık belirtmeyen seçime aday olarak katılamaz sonucunu çıkartmayın.Çeşitli nedenlerden dolayı adaylığını açıklayamamış olanlar cuma günü toplantımızda da açıklayabilirler.Bu sadece bir ön düşünce oluşması içindir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar