bende MT Yönetimi adına sizlerle beraber olacam işallah cuma günü görüşmek üzere
hay ağzına sağlık lodos çok ilgi çekici bi konuşmaydı ayakta alkışlıyorum bu duruşunu.:cat: :cat: :cat:değerli izmirli arkadaşlarım, dostlarım...izmir mt için bu önemli dönemeçte ve diğer etkinliklerde her zaman yanınızda olacağız...
Ancak yönetim kurulu seçiminde belirleyici rol oynamamak için ve mt nin kendi iradesini oylamaya sağlıklı yansıtabilmesi adına ,en azından oylamaya katılmama kararı almış bulunuyoruz. ÇÜNKİ İZMİR MT için en hayırlısı ve sağlıklısı bu :cat:
üzerindeki bu uğursuz toprağı atmış dinamik ,capcanlı, kıpırkıpır olacağına inandığımız yeni oluşumun ilerki zamanlarda planlayacağı ve yapacağı tüm güzel etkinliklerde buluşmak ve paylaşmak dileği ile :rendeer:
bizi her zaman içlerinden biri gibi gören izmir mt'li dostlarımıza sonsuz teşekkürler...serkan,iskender,mecit,özlem
bizi her zaman içlerinden biri gibi gören izmir mt'li dostlarımıza sonsuz teşekkürler...serkan,iskender,mecit,özlem
Evet arkadaşlar toplantımız yarın.Katılacak arkadaşları bekliyoruz.Şimdilik katılım listesi;
-forrap
-BBRR
-Okram
-Wallace
-Kamberhan
-Kuvva
-APV41
-Speedygirl Şule
-aakreep
-Burk@
-Candyksk
-Tenten35
-I-BEN
-KARAKIZ
-uglychild
-Sokemon
-Erudite
-Nevzat150
-Volkancimen
-Egelim
-MrCool
.................
Listeye eklemeyi unuttuğum varsa kusura bakmasın,söyleyin hemen ekleyeyim:wiinkk:
MECİT;541917' Alıntı:ya bu toplantılar neden çarşambaları yapılmıyor artık..uzun zamandır çarşambaları olduğu için kendimizi ona göre ayarladık..programım uymadığı için ben cumaları gelemem arkadaşlar..
o gece çanakkaleye yola çıkacağım ve o akşam katılmam gereken aynı saatlerde başka bir toplantı daha var. ama yinede ayarlayabilirsem katılıcam.
imkanımız elverdiğince sizlerle olmaya,ortak bir zevki paylaşmaya çalıştık,ama manisa mt den 1 kişi bile hatırlanmıyor
bunun üstüne yorum bile yapmama gerek yok,
verilen değerler çok net ortaya çıkıyor !!!
forrap lafım sana değil çok genel bir söylem.
ARKADAŞLAR SÖZLER DAVRANIŞLARLA PEKİŞTİRİLMEDİKÇE ANLAM KAZANMAZ!