Estagfurullah yaw..Gelişim Sürücü Kursu' Alıntı:Ferman senindir Devletlüm....
Necdet abi zorlanıyorumdan kastım iş yerinde yeni kural geldi internete giremiyorum kımse yokken 3-5 dakka ancak açabiliyorum. Oyüzden sordum abinecdet' Alıntı:ben hiç zorlanmıyom paşayı ve 007 takip et benim gibi :queen:
sahinhakan04' Alıntı:Necdet abi zorlanıyorumdan kastım iş yerinde yeni kural geldi internete giremiyorum kımse yokken 3-5 dakka ancak açabiliyorum. Oyüzden sordum abi
TRADER' Alıntı:Sanki Ben Orayi Biliyor Gibiyim
Marmaranin Karsisindaki Marmara Pastanesinin Yanindan Girince Gibi Ama Girdikten Sonra Ne Kadar Gidiliyordu Onu Cikaramiyorum Dogrusu
Mekan Hayirli Olsun Bir Kere Cay Icmisligim Vardi Orda ..
zuhtupasa' Alıntı:peki salı günleri naapcaksınız bakalım..kalender üstü secret garden da..:mrgreen:
S&S
:rendeer: takıl mekana:wiinkk: bekleriz perşembe gunu:rendeer:uzman_1907' Alıntı:mekan güzel arkadaşlar hayırlı olsun hepimize:cat:
orda olucam paşam kaçar mı hiç dimi yanizuhtupasa' Alıntı::rendeer: takıl mekana:wiinkk: bekleriz perşembe gunu:rendeer:
S&S
TRADER' Alıntı:Sanki Ben Orayi Biliyor Gibiyim
Marmaranin Karsisindaki Marmara Pastanesinin Yanindan Girince Gibi Ama Girdikten Sonra Ne Kadar Gidiliyordu Onu Cikaramiyorum Dogrusu
Mekan Hayirli Olsun Bir Kere Cay Icmisligim Vardi Orda ..
erdem anlasıldı se saglam bi cadde konvoyu eşliğinde gelicen mekana..:cat: :wiinkk:erdem.gunduz' Alıntı:muratcım istersen biz bostancıda buluşur gideriz