er5' Alıntı:ben artık dolmusla gelırım o atarafa :cherry:
er5' Alıntı:ben artık dolmusla gelırım o atarafa :cherry:
FutureShock' Alıntı:OOohhh ne güzel oldu yav bu sabit yerler.Salı avrupa perşembe anadolu.
Mekanlar da çok güzel.
Emeği geçen herkezi tebrik ediorum.
TRADER' Alıntı:Sanki Ben Orayi Biliyor Gibiyim
Marmaranin Karsisindaki Marmara Pastanesinin Yanindan Girince Gibi Ama Girdikten Sonra Ne Kadar Gidiliyordu Onu Cikaramiyorum Dogrusu
Mekan Hayirli Olsun Bir Kere Cay Icmisligim Vardi Orda ..
TRADER' Alıntı:Arkadaslar
Benım bulusma saatıne ıtırazım varSoyle kı zaten bu bulusma noktası anadolu yakasındakı arkadaslar ıcın aranje edıldı sanırım.. Bu acıdan bakınca:
1-Mıllet ısten evıne gıdıp ordan motorunu alıp gelecekse zaten bu saat cok erken . Kımse bu saatte evıne gıdıp evden motorunu alıp gelemez.. 6 da ısten cıkan 7 de evde olsa yarım saatte oraya gelmesı zor...
2-Mıllet dırek ısten motorla gelecekse o zaman da erken... Yanı 6 da ısten cıksanız bır bucuk saat orda bekleyıp sıkılmaz mıyız??,
Yanı bulusma saatının daha makul bır saate cekılmesı dogru olur dusuncesındeyım.. Yanı daha erken ya da daha gec olsun ama saat 7,30 kımılerının gelıp canının sıkılacagı kımılerının ıse yetısemeyecegı bır saat gıbı geldı bana..
Ama denırsekı boyle ıyı bır dıyecegım yok .. Boynumuz kıldan ınce![]()
Selamlar..
sen simdi yürüyerekmi gelicen:mrgreen:praetorian' Alıntı:yarın aksam 730ta ordaım...herkesı beklıoruz)
anlasıldı senin niyetin bozuk..praetorian' Alıntı:dusunuorum nası gelsem dıebısıkletımle gelıyım dıcem kask garıp durcak ama ambıansı bozmak ıstemıorum zaten,heralde motorla gelırım..sora belkı bı yere fln gıdılır..