zuhtupasa' Alıntı:evet 007 at bakalım bi link buraya..![]()
S&S
zuhtupasa' Alıntı:farkında olmadan bazı kişilere yakın olmuş..napalım o arkadaşlar gelirken yürüyerek gelicekler artık..
![]()
S&S
erdem.gunduz' Alıntı:Arkadaşlar
bu güne kadar daha çok anadolu yakasında buluşuyorduk. ayrıca buluşmak için hep birilerinin topic açması gerekiyordu. şimdi salı günleri avrupa yakası perşembe günleride anadolu yakası sabit mekanımız olunca bilirizki hafta içi 2 günümüz de işimiz yoksa gittiğimiz zaman MT den birileri muhakkak olacak. özellikle sende gel diye kimseye tek tek çağrı yapmaya da gerek kalmamış olur. toplanma saatini 20:30 değil de 19:30 dan itibaren yapalım. kimin hangi saatte işi biterse mekana gelmeye başlar
zuhtupasa' Alıntı:anaa necdet coştu bi kere..:mrgreen:
S&S
Nejdet abi perşembe tamamda salı nerede saat kaçta bellimi abi ben takip etmekte zorlanıyorum topiklerinecdet' Alıntı::queen: :queen: :queen: :queen:
sahinhakan04' Alıntı:Nejdet abi perşembe tamamda salı nerede saat kaçta bellimi abi ben takip etmekte zorlanıyorum topikleri
sahinhakan04' Alıntı:Nejdet abi perşembe tamamda salı nerede saat kaçta bellimi abi ben takip etmekte zorlanıyorum topikleri
necdet senden korkulur takip taylor gibi adamsınnecdet' Alıntı:ben hiç zorlanmıyom paşayı ve 007 takip et benim gibi :queen:
zuhtupasa' Alıntı:necdet senden korkulur takip taylor gibi adamsın![]()
S&S
007' Alıntı:Türk Arsen Lüpen o Paşam... Turkish dürüm seven versiyonu...:queen:
zuhtupasa' Alıntı:necdet senden korkulur takip taylor gibi adamsın![]()
S&S