- Konu Yazar
Merhaba Arkadaşlar;
Anadolu yakası bağlama ekibi olarak yine karşınızdayız!!!
Bildiğiniz gibi bir çoğumuz; 15 Haziran 2006 Perşembe akşamı ZühtüPaşa'nın düzenlediği organizasyonda sizlerle biraradaydık. Caddebostan'da buluşma ve Bostancı'daki dürüm ziyafetinden sonra güzel bir mekan olan CafeSera'ya gittik.
ZühtüPaşam bizi cafeye götürdüğünde birçoğumuz şaşkınlığımızı gizleyemedik. Çünkü burası Feneryolu'nda şehrin göbeğinde, ağaçlar içinde, gürültüden uzak hiç de küçük sayılamayacak bir alana kurulmuş serin ve ferah bir cafeydi!
Cafe'nin iki girişi ve her iki girişte de motorlarımızı rahatlıkla park edebileceğimiz birer otopark mevcut. Otopark paralı değil.
Cafe'nin büyük bölümünü şirin masaları ve 1-2 çardağıyla bahçesi oluşturuyor. Kışın veya soğuk havalarda kullanılmak üzere, bahçesine nazaran daha az kapasiteli oturma düzenine sahip bir de kapalı bölümü var. (Bahçe çok geniş
kapalı alan ise çok kalabalık gitmediğimiz sürece yeterli:cat: ) Kapalı alanın çok hoş bir detayı ise, resimlerden de görebileceğiniz gibi tam ortasında güzel bir şöminesinin bulunması
Kışın ve soğuk havalarda şömine etrafında nargilelerimizi içerek hoş sohbetler yapmamız münkün
Unutmadan, cafe nin nargile servisi mevcut. Serin çardağımızda oturmuş rahatlarken bir yandan nargile keyfi yapmamız mümkün
Mekanın tuvaletleri son derece temiz. Kendim kullanmadım ama resimlerini çektim
Siz de hak vereceksiniz
Bu buluşma noktasında sabit olarak Perşembe gününü uygun gördük. Daha sonra mekan sahibi ile yaptığımız görüşmede (Erdem Gündüz Abi'mize teşekkürler çünkü onun arkadaşlarıymış.
) kendilerininde eşi ile birlikte motorcu olduğunu öğrendik.
Sonuç olarak, bu mekanı
“Perşembe akşamları saat 20:30 itibariyle
Kadıköy yakası SABİT BULUŞMA NOKTASI “
olarak kararlaştırdık.
*(Bu arada sevgili 007’ninde Avrupa yakasında muhteşem bir sabit mekan çalışması var. Çok yakında onuda sizlerle paylaşacağız.)
Yarın gerekli kroki ve uydu görüntüsünü eklemeye çalışacağım. İşte buluşma noktamızdan bazı kareler:
İşte giriş:
Aman basamaklara takılmayın
Kapalı bölümün yandan görünüşü:
Bahçeden bazı kareler:
Bunlar da kapalı bölümden bazı fotoğraflar:
Geldik tuvaletlere
(Bu görüntü erkekler bölümünden, bayanlar tuvaletini gözlemleyemedim
)
bu da erdem abinin katkılarıyla kroki
Anadolu yakası bağlama ekibi olarak yine karşınızdayız!!!
Bildiğiniz gibi bir çoğumuz; 15 Haziran 2006 Perşembe akşamı ZühtüPaşa'nın düzenlediği organizasyonda sizlerle biraradaydık. Caddebostan'da buluşma ve Bostancı'daki dürüm ziyafetinden sonra güzel bir mekan olan CafeSera'ya gittik.
ZühtüPaşam bizi cafeye götürdüğünde birçoğumuz şaşkınlığımızı gizleyemedik. Çünkü burası Feneryolu'nda şehrin göbeğinde, ağaçlar içinde, gürültüden uzak hiç de küçük sayılamayacak bir alana kurulmuş serin ve ferah bir cafeydi!
Cafe'nin iki girişi ve her iki girişte de motorlarımızı rahatlıkla park edebileceğimiz birer otopark mevcut. Otopark paralı değil.
Cafe'nin büyük bölümünü şirin masaları ve 1-2 çardağıyla bahçesi oluşturuyor. Kışın veya soğuk havalarda kullanılmak üzere, bahçesine nazaran daha az kapasiteli oturma düzenine sahip bir de kapalı bölümü var. (Bahçe çok geniş
Unutmadan, cafe nin nargile servisi mevcut. Serin çardağımızda oturmuş rahatlarken bir yandan nargile keyfi yapmamız mümkün
Mekanın tuvaletleri son derece temiz. Kendim kullanmadım ama resimlerini çektim
Bu buluşma noktasında sabit olarak Perşembe gününü uygun gördük. Daha sonra mekan sahibi ile yaptığımız görüşmede (Erdem Gündüz Abi'mize teşekkürler çünkü onun arkadaşlarıymış.
Sonuç olarak, bu mekanı
“Perşembe akşamları saat 20:30 itibariyle
Kadıköy yakası SABİT BULUŞMA NOKTASI “
olarak kararlaştırdık.
*(Bu arada sevgili 007’ninde Avrupa yakasında muhteşem bir sabit mekan çalışması var. Çok yakında onuda sizlerle paylaşacağız.)
Yarın gerekli kroki ve uydu görüntüsünü eklemeye çalışacağım. İşte buluşma noktamızdan bazı kareler:
İşte giriş:
Aman basamaklara takılmayın
Kapalı bölümün yandan görünüşü:
Bahçeden bazı kareler:
Bunlar da kapalı bölümden bazı fotoğraflar:
Geldik tuvaletlere
bu da erdem abinin katkılarıyla kroki