[MT İstanbul]Early Riders-15-16 Tem Yalova-Çınarcık-Esenköy Gezisi(Fotolar 7.sayfada)

Herkese çoooook teşekkür ederim

Arkadaşlar; (haluk, bi sus abi yaaa :queen: :queen: :queen: )
Bu kadar uyum içinde, sorunsuz, herkesle tek tek ilgilenerek, herkesin istediği olsun diye ekstra seçenekler sunarak, bizlere bu eşsiz güzellikleri tatdırdığı için ayrıca mükemmel evsahipliğinden dolayı Murat'a (TRADER) ve eşine sonsuz teşekkür ederim...

Tüm katılan arkadaşlara da samimi muhabbetleri, ilgi alakaları için ayrıca teşekkür ederim.

Bağlar bahçeler içinden geçtik, orman havasını soluduk, müthiş manzalar seyrettik, şelale altında serinledik, yetmedi ertesi gün başka bir şelale altında serinledik, denize girdik, güneşlendik, denize karşı çaylarımızı yudumladık, mangalımızı yaktık mis gibi ziyafet çektik, sabah yöresel bir kahvaltı yaptık, dertleştik, gözümüzden yaşlar gelene kadar saatlerce güldük, 2 günün yorgunluğunu bile hissetmeden sorunsuz bir şekilde evlerimize döndük...

ve en sonunda şuna kanaat getirdim,

EARLY RIDERS BU YAZ ÇOOOOOOK EĞLENECEK...

Saygılar

Arkadaşlar gezi için o kadar güzel şeyler söylemiş ve anlatmışlar ki bana bişey kalmamış.

Ben de güzel insan trader Murat ve güleryüzlü eşine evsahipliklerinden dolayı "had safhada!" (diğer kelimeleri arkadaşlar kullanmış, bana bu kaldı) teşekkür ederim.

Katılan tüm Early riders grubu arkadaşlara da 2 gün boyunca beni çektikleri için teşekkür ederim.

Serdark'ın dedii gibi "EARLY RIDERS BU YAZ ÇOOOOOOK EĞLENECEK..."

------------------------------------------------------------------------------------------------
Merak ediyosunuzdur diye hemen bendeki resimleri koymaya başlayayım.
Resimleri ayrıca Early Riders foto arşivine de attım.
http://www.fotograf.com/albumgoruntule.asp?id=1F991F6D1FAF1F571F57

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
1- Arkadaşlarlar öncelikle gezide emeği geçen her arkadaşıma başta Murat abi olmak üzere çok çok teşekkürler.
2- Tam dönüş hazırlığı yaparken 600 f le resim çektirmek için izin istediğim ama laf olsun duye tamam diyip sonra konuyu kapatın serdar kardeşime. (bu arada resinm çektiremedim)
3- Dönüş yolunda grubu durdurup, bana 10 dakka fırça atan aydın abiye.
4- Aydın abiyi bana fırça atması için dolduruşa getiren Haluk abiyeeeee
5- Ve en önemlisi ESENKÖY'ÜN bütün kızlarına çok teşekkürlerrrrrrrr

selammm herkeseee resimlerde süpermiş yalnız ama

haluk bi sus ya diyen serdara :cat:

iyi oturmuş valla ii eğlenmişsiniz hepinize muckkk

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Oh ayagınıza motorunuza saglık valla ne güsel eglenmişsiniz..:rendeer:
S&S

Arkadaslar Merhaba..

Walla benı mahcup etmıssınız..Gozlerım yasardı... Gezıyı gezı yapan sızlersınız. Sagolun varolun..

Gezı hakkında tafsılatlı bır mesajı daha sonra yazacagım. Sımdılık herkese tesekkurler..

Selamlar

oohhh oohhhh süper bi gezi daha izledik ama aydın abi biraz da dier arkadaşların resimlerini çekseydin ya hep kendin hep kendin olmaz ki bu kadar :queen:
hakaaaannn yok mu sende resim ekleyin artık ya hadi dün yorgunsunuz diye ses çıkartmadım da dinlendiniz arkadaşlar resim istiyorum resiiiiiiiimmmmm

womanrider' Alıntı:
oohhh oohhhh süper bi gezi daha izledik ama aydın abi biraz da dier arkadaşların resimlerini çekseydin ya hep kendin hep kendin olmaz ki bu kadar :queen:
hakaaaannn yok mu sende resim ekleyin artık ya hadi dün yorgunsunuz diye ses çıkartmadım da dinlendiniz arkadaşlar resim istiyorum resiiiiiiiimmmmm

Ya esas resimler serdark'ın makinede. ben benim makine ile birkaç resim almışım. sadece benim olduğum resimleri ise bizim oğlana sırf etrafı gösterelim diye çektirmiştim. o arada grup tıkınmakla meşgul olduğu için yanıma kimse gelmedi :mrgreen:

bide insan eğlenmeyi bi kenara bırakıp foto çekmeyle falan uğraşamıyo hakkaten. bir sürü güzel yer gezdik daha neler gördük neler. keşke hepsini resimleyebilseydik. ama hem yorgunluk hem eğlenceye, gezmeye dalıp gittiğimiz için foto çekmeyi unuttuk çoğu zaman.:pr:

serdar resımler senin makınedeymış olm istek mı yapcaz illa neyi bekliyon koyda resimleri millet görsün ::thanks:

er5

serdar abı resımelrı ıstıyoruz valla catlıcaz meraktan :p

Ya yalovada kızlar üzerime atlayacaktı herşey çok güzeldi ama ben yinede grubumu bırakıp kız peşine gitmedim.:p Organizasyon süperdi tercih hakkımı tabiki organizasyondan yana kullandım:cherry:
Buarada resimler çok ya benim bildiğim 100-150 arası poz çekildi ve daha 10-15 tanesini görebildik.
Aydın abi teşekkürler resimler için ve bizi gezide gülme krizlerine sokan sempatik hareket, tavır ve esprilerin için.:queen:
Hadi diğer resimleride görelim bakalım bekliyoruz.

zuhtupasa' Alıntı:
Oh ayagınıza motorunuza saglık valla ne güsel eglenmişsiniz..:rendeer:
S&S
Paşam teşekkürler sağolasın!
Buarada daha ne gördünüzki resimlerin tamamı gelsin ondan sonra bidaha bakalım.

Son düzenleme:
çok beklersin daha macgyver resimler serdarın makınede
serdar mı nerde
dağa kaçtı
dağ mı nerde
yandı bıttı kül oldu gitti:p :queen: :queen: :flower: :flower: ::deliir:: ::deliir::

er5

çok beklersin daha macgyver resimler serdarın makınede
serdar mı nerde
dağa kaçtı
dağ mı nerde
yandı bıttı kül oldu gitti

ben ınanıyorum resımelrı atıcak serdar abı
:cherry: inş

Esenköy Gezimiz:)

"Motorunuz Yola , Ciğerleriniz Oksijene , Gözleriniz Doğa'ya doyacak..."

Merhabalar…

Esenköy gezimizi bu hafta sonu gerçekleştirdik. Genelde çok keyif aldığımız bir gezi oldu. Olumsuzlukları ise birlikte olmanın verdiği sinerji ile aştık. Geziden aldığım notlar aşağıda:

1-Cuma gününden HAKANACAN ve eşini Yalovada aldık ve yol boyu gezerek Esenköye geldik. Yolda Teşvikiye’de pide yedik.Öğleden sonra Esenköy şelalesine girdik. Akşam köy kahvesinde oturduk geyik yaptık. Cumartesi sabahı buluşmak üzere arkadaşları pansiyonlarına bıraktık.

2- Cumartesi sabahı HAKANACAN ve EŞİ ile beraber saat 7:30 da Esenköyden çıktık. Yalova ya geldiğimizde arkadaşlar Topçulara inmişlerdi.10 dakika gecikmeyle arkadaşlarla buluştuk.

3- Beraberce basıp Yalova şehir merkezine geldik. Ordam planlanladığımız gibi TIGEM de YALOVA MT den arkadaşlarımızla buluştuk.Aynı mekanda DOSTDARK ve ekibinden biriki arkadaş daha vardı. Onlarla da görüştük. Beraber resim çektirdik. Hasret giderdik.

NOT:Burada Yalova MT hakkında bir iki çift laf etmek gerekiyor. Bu arkadaşlarımız her seferinde bizi mahçup edecek ağarlamalar yapıyorlar..Göksel başta olmak uzere bu kez yine Oguzhan Muhsin Metin ve Oguzhan arkadaşlarımız ellerinden geleni yaptılar. Orda Nurettin ağabeyimizi de görme imkanımız oldu. Adını hatırlayamadıgım birkaç yeni arkadaşla tanıştık. Serkan arkadaşımız da aramıza katıldı. Daha sonra MUTLUEMLAK ve eşi geldiler. Hep beraber ikram edilen limontayı içtik.Çaylarımızı yudumladık..Ardından Oguzhan arkadaşımız bizi Yalova şehir turu yoluyla Termal yoluna bıraktı.

Gezinin gerikalan bölümünde de gerek Muhsin gerekse Başkan Göksel arkadaşlarımız bizimle bizzat ilgilendiler. Esenköy de Gökselin bir akrabasını devreye sokarak derdimizi ve isteğimiz olup olmamasını sordurması ve bizlere çay ikram edip buz ihtiyacımızı gidermesi gerçekten bizi duygusal yönden çok etkiledi. Buradan MT grubuna aşıkça söyluyorum. Yalova da gerçek dostlarınız var ne zaman ıstersenız kapılarını çalabilirsiniz..Teşekkürler YALOVA MT…Sagolun varolun..

4- Termal de kısa bir dinlenme süresi geçirdik . Bu arada AYDIN abi kendine masaj yaptırdı:) Belgeleri elimizde nasılsa inkar edemez diye bunu yazalım dedim:) Bazı arkadaşlarımız tesis içindeki çufçufa bindiler.

5-Ardından beraberce Üvezpınar şelalesine gittik. Suya girdik.Çok eğlendik. Sanırım bu mekanı begenmeyen arkadaşımız olmamıştır..

6- Şelale sonrasında Çınarcık üzerinden Teşvikiyeye geldik. Burada Erdem Arkaşımız bizden ayrılarak Izniğe gitmek istediğini belirtti ve ayrıldı. Bizler basıp Esenköye geldik. Buradaki şelale restoran da balıklarımızı yedik ve serbest zaman için pansiyona geldik. Bazı arkadaşlarımız pansiyonun genel görüntüsü ve özel sebebler nedeni ile gecey, çınarcıkta geçirme kararı aldılar .Onları yolcu ettik. Ve denize girdik. Akşam bir mangal partisi düzenledik ve gece 1.5 a kadar denize sıfır muhabbet ettik. Bu sohbetin içeriği “off the record” olduğu için bahsedemiyorum ama şu kadarını söyleyeyim eve gittiğimde hala gülmekten uyuyamıyordum. Düşünün artık:)

7-Bu arada gece Yasemin feribot ve minibus yoluyla ER5 ve Arkadaşı motorlarıyla bize katıldılar..

8-Pazar sabahı saat 7.30 da pansiyondan ayrıldık köy kahvesinde çayımızı içip Yörük çadırında kahvaltımızı yaptık. Ardından Armutluya bastık dağyolunda oksijen depolayarak yol yaptık. Armutlu iskelede çok havalı bir şekilde durup çay içtik.

9-Armutlu dönüşünde bazı arkadaşlarımız denize girdi bazı arkadaşlarımız ise Şelaleye geldiler. Şelale de çok eğlendik. Haluk arkadaşımızın her seferinde bir bahane bulup sudan kaçmasına bir kere daha şahit olduk.

10-Akşama dogru ERDEM MUTLU EMLAK ve BERK bize katıldılar. BERK in başından ufak bir talihsizlik geçmişti ve ERDEMİN motorunda sorun vardı Başta RR uzmanı Ahmet olmak üzere ERDEM in sorununu çözmeye çalıştık ama olay çekicide bitmek zorunda kaldı. Böyle şeyler oluyor. Allah can saglıgı versin demek lazım..

11- Akşam köyde yemek yedikten sonra arkadaşlarımızı yolcu ettik ..

Gezimizde genelde olumsuzlukla hizmet aldığımız yerlerin fiyatları değil de hizmet kaliteleri ileilgili oldu. Neticede bu tip olaylarda hizmet kalitesini ölçmek zor oluyor. Sadece fiyat konuşmak yeterlı olmuyor . Ama ne yapalım bu işler böyle..

Yine de bu gezilerde beraberlik oldugu için güzel vakit geçiriliyor. Bu,askerliği yapmak ya da bir kızı sevip sonradan ayrılmak gibi:) Hep iyi şeyler hatırda kalıyor. Umarım katılımcı arkadaşlar da aynı şeyleri hissetmişlerdir.

Geziye katkı veren herkese çok ama çok teşekkür ediyorum. Mesafe çok uzun olmasa da yolların durumu göz önüne alındıgında çok başarılı bir gezi yaptıgımızı dusunuyorum.Cınarcıga giden arkadaşlarımızda sureklı bize bilgi akışı sağlayarak çok akıllıca bir tavır sergilediler aklımız onlarda kalmadı iyi oldu.

Açık teşekkürlerimi:

-Öncelikle katılımcı arkadaşlarımın tümüne gösterdikleri uyum takım ruhu ve özveri için tek tek
-Yalova MT grubunun elemanlarına tek tek
-Yazlıkta misafirim olmalarına rağmen bu gezi sırasında gösterdikleri anlayış için Eşime Kızkardeşime ve eşine …

Ve aklıma şu an gelmeyen diğer kahramanlara sunuyorum

Başka gezilerde beraber olabilmek umuduyla..

Selamlar.

NOT: Resimleri adam gibi bir internet baglantısı buldugumda yukleyecegım. Vıdeolarınız bende:) Haluk ve Aydın abi merak etmesin Hakan her şeyi çekmiş:)

Şelalede bir an...

Şelaleyi gösteren masum köylü...Yavrum beeeeeeeee.....:queen: :queen: :queen:

Gidiş sabahında Arabalı vapurda sabah kahvaltısı Serdark sevgili annenin ellerine sağlık börekler harikaydı...:cat:

Dostdark Sonerim sabah birlikte geçtik Yalovaya...

Bu adam (Haluk) hep konuşur...
Haluk bi sus abi yaaaaaaaaa.......:p

Bendeki resimler bu kadar çünkü eşim makinayı şelalede düşürdü ve pert etti.Canı sağolsun...:) :mrgreen: :queen:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------:wiinkk: :wiinkk: :wiinkk:

Bu resimleri bu akşam Murat yolladı bağlantıdaki bi problemden dolayı siteye koyamamış.
Trader Muratın objejtifinden Esenköy gezisi...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------:cat: :cat: :cat:

Yalova MT ile buluşmamız...

Termalde çay molası...

RegalRaptorları bi teknik servise soktuk o gün...:queen: :queen: :queen:

Ne şelaleydi orası....

Yörük Çadırında bi nefes aldık o akşam...:cat:

Sabah kahvaltısındada Yörük çadırında idik...

Arkadaşlar Trader Murat arkadaşımız yarın resimlerin devamını siteye ekleyecek şuanda bunları yüklememi istedi...

Saygılar...

Son düzenleme:
Early Riders, helâl olsun size!:cat:
Ne güzel bir birliktelik, ne güzel bir kardeşlik, ne keyifli bir hafta sonu. Gıpta etmemek elde mi?:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar