[MT İstanbul]Early Riders-15-16 Tem Yalova-Çınarcık-Esenköy Gezisi(Fotolar 7.sayfada)

serdark' Alıntı:
Arkadaşlar, günü tam anlamıyla doldurabilmek için çoğunluğumuz Cumartesi sabah çıkacağız. Ama Cumartesi çalışanlar veya farklı işi olan arkadaşlar da Cumartesi akşamından gelecekler.

Cumartesi akşamı gelecek arkadaşlar, Rüzgarınoğlu (Murat) 'na buradan PM atarsanız iyi olur, düzenlemeleri Rüzgarınoğlu (Murat) arkadaşımız yapıyor.

Cuma günü akşamından kim ne zaman yola çıkacak belli olacak. Cumartesi sabah eskihisar'da buluşup bineceğiz feribota. Cumartesi akşam çıkanlarda belli bir saat te bir yerde toplanıp mı Eskihisar'a giderler, yoksa direk Eskihisarda mı buluşurlar, kendi aralarında kararlaştırsınlar ki, bizde bu arkadaşları Topçular'dan karşılayalım ve geceye sizle devam edelim..

Görüşmek üzere

Evet arkadaslar olayları serdarın dedıgı gıbı netlestırelım:) Burda ortalık yanıyor.. Tam denız ve selale havası var benden soylemesı..

Selamlar

Alooooooooooooo hala cumartesi sabah listesinde adımı görmüyorum. :queen: :queen: bak kafamı bozmayın sabah gelir eshihisarda hepinizi öperim haberiniz ola :cherry: :cherry: :rendeer: :rendeer:

Motorunuz yola, Ciğerleriniz Oksijene, Gözleriniz Doğaya Doyacak!...

Arkadaşlar liste ve gezi programının son şekli şu şekildedir..

Arkadaşlar 15-16 Temmuz Tarihlerinde planladığımız Yalova-Termal-Çınarcık-Esenköy gezimizin detayları ve katılım özelliklerini aşağıya aktarıyorum..

Gezi akışı şu şekilde planlanmıştır:

1-15 Temmuz sabahı saat 08:00 da Eskihisar Feribot iskelesinde buluşma. İskeleden 8 den sonraki ilk feribotla Topçulara geçilecektir. Bekleme yapılmayacaktır.Biraz uykudan fedakarlık edilip feribotta uyuma yolu seçilebilir..
Feribottan motorla geçiş artçıdan bağımsız olarak 5 Ytl dir. Yani iki kişi bir motorla 5 Ytl ye geçmektedir.Pendikten binilen hızlı feribot ise tek kişi 12 Ytl olup artçı için ilave ücret istenmektedir. Bu fiyat farkı ve Eskihisar feribotunun iç düzen rahatlığı yüzünden bu yol seçilmiştir.
2-Bendeniz sabah 09:00 da Esenköyden basıp gelmek suretiyle sizleri Topçular iskelesinden karşılayacağım. Ruzgarınoğlu ile ben irtibatta olarak bu buluşmayı organize edeceğiz..
3-9:30 Yalova Cine Kafede Yalova MT ile buluşma tanışma…
4-9:45 Termale hareket..
5-10:15 Termal de Çay Molası..
6-10:45 Üvezpınar Şelalesine Hareket(*)
7-11:30 Üvezpınarda dinlenme ve hafif kahvaltı
8-12:00 Üvezpınardan çıkış ve Termal üzerinden Çınarcık yoluna giriş . Bu arada bize katılan Yalova MT den arkadaşlarla ayrılma..
9-Çınarcık da sahilde resim çektirme..
10-Teşvikiye de haşlanmış mısır ve gözleme yeme(**) ve Teşvikiye plajlarında bakış:) Ardından Esenköy yoluna giriş..

11-Esenköy e 5 km kala 3000 yıllık Çınar önünde durma ve resim çektirme..
12-Esenköy girişinde Papaz Tepesi nde durarak tepeden köye kuş bakışı bakış ve resim çektirme.
13-14:00 Esenköye giriş.
14-Esenköyden çıkış ve Ağlayan Kayada bir duruş

15-14:30 Pansiyona varış ve odalara geçiş(***)

16-17:00 ye kadar denize giriş ve dinlenme.
17-17:30 Şelale Restaurant'da Yemek Yeme.(****)

18- Yemek sonrası şelaleye yürüyüş . Ve isteyenlerin suya girmesi.
19- 19:00 Pansiyona dönüş ve Free Time(Serbest Zaman)(*****) başlangıcı..
20- 16 Temmuz sabahı beraber kahvaltı yapma(******) ve serbest zaman
21- 16 Temmuz saat 15:00 gibi pansiyondan ayrılma ve geri dönüş..

İlave açıklamalar:

*Guzergah 10 km civarındadır. Asfalt kalitesi zayıftır ve virajlı bir yoldur. Yolun en zor parkurudur.
** Mısır 75 Ykr dir. Gezi zamanına kadar zam gelirse elimizden bir şey gelmez.
*** Pansiyon üçer kişilik odalardan oluşan biçimdedir. Oda fiyatı gecelik 30 YTL dir. İki kişi kalmak isteyen çiftler bu bedeli 15 er YTL olarak vereceklerdir. Üçkişi kalanlar 10 ar YTL. Toplam kapasite 40 kişi ile sınırlı oldugundan bu rakamın üstünde ismini yazdıran arkadaşlar olası fiyat farkını ödemek suretiyle Atmutlu ya da Çınarcık da konaklama yolunu seçmek zorunda kalacaklardır. Özetle bu organizasyon ilk 40 kişiye aynı yerde konaklama garantisi vermektedir. Bu husus önemlidir.
****Şelale Restaurant da anlaşılan Menu: Balık , salata, kola-ayran,meyve tabagı , sınırsız çay –kahve. 12 YTL dir.
***** Serbest zaman içerisinde;
1-Köye kahvesine gidilip orda geç vakitlere kadar muhabbet edilebilir. Çay 500 YKR nargile 5000 ytldir
2-Köy de alışveriş yapılabilir. Büyük olmayan bir çarşısı vardır.
3-Esenköy de diskoya gidilebilir.
4- Çınarcık da Kio ya da Purple Bar a gidilebilir. Kio nun sahibi TYCOON un arkadaşıdır. PURPLE da ise Yalova MT den Mehmet arkadaşımız DJ lık yapmaktadır.Çınarcığa gidecek arkadaşlar yolun riskini kendileri alacaklardır. Alkol alımı durumunda geri dönüş sorunlu olabilir.
5-Armutlu ya gezmeye gidilebilir. 14 km mesafe olup guzel bır dag yoludur. Ancak geceyolculuğu önerilmez..
6-Pansiyon önü ve içinde denize sıfır ates ve mangal olayına girilebilir.
7-Sabah için arzu eden arkadaşlarla balıga çıkılabilir. Bu konuda yapılan görüşmelerde kayık fiyatlarının saati 5 YTL olup pazarlık yapılabilir.
******Kahvaltı için gelen arkadaşlar beğenirse şelale restoran da 5 YTL ye fıyat alınmıştır. Bu konuya gezi sırasında karar verilecektir.

Yolculukla ilgili açıklamalar:

1- Güzergah genel olarak sürat yapmaya müsait değildir. Ortalama suratımız 70-100 kmdır. Yollar virajlı olup jandarma bazen ehliyet sorabilmektedir.
2- Köy içlerinde kask vs koruma kullanma alışkanlığı burada yoktur .Ancak yollarda tam koruma ile yolculuk yapılacaktır. Örnek günlük sürüş resmi ektedir:)

3- Toplam km tahminlerime göre İstanbul Kadıkoyden kalkan biri için gidiş geliş için maximum 180 km dir.
4- Cumartesi sabah gelemeyecek ancak bize katılmak isteyen arkadaşlar belli bir rakama ulaşırlarsa cumartesi akşamı belli saatte kararlaştırılan yerden YALOVA MT den arkadaşlar tarafından alınıp Esenköye teslim edileceklerdir.Bu konuda önumuzdekı hafta içinde açıklama yapılacaktır. Ancak hoş olan sabahtan geziye katılmaktır. Gelecek arkadaşların imkanlarını zorlamaları iyi olur.
5- Katılımcı arkadaşların şu veya bu şekilde kamu düzenini bozacak şekilde alkol kullanımına gitmeyeceklerine ve grubu tehlikeye atmayacaklarına olan güvenim sonsuzdur..
6- Katılımcıların Mayolarını altlarına giymeleri önerilir..Üvezpınar da bazı arkadaşlarımız şelale altına girmek isteyebilirler..

Başka konular aklımıza gelirse ekleme yaparız…

Ve Liste….

Toplamda 40 kişi max olması planlanmaktadır.(Kalınacak yer imkanları sebebi ile)

1-Trader -
2-Ruzgarınoğlu +1
3-Ataper +1
4-Hakanacan +1
5-Serdark
6-Tycoon
7-ER5
8-HPoyraz
9-McGyver
10-Goya
11-Uzman 1907 +1
12-MutluEmlak +1
14-sahinhakan04
15-gurolcbr125 +1
16-halilertan +1
17-Erdem
18-Teksasözgür

..

Toplam:23

Son düzenleme:
İçimden geldi walla :)

Cumartesi sabah feribota binecek arkadaşlara 1 tepsi ev yapımı börek getiricem, yumuluruz artık feribotta, çaylar sizden ama :p :p :cherry: (ben yapmıcam rahat rahat yiyebilirsiniz :p )

Süslenince yaklaşık böyle gözüküyor ::dpac:: ::dpac:: ::dpac::
borek1yy.jpg

Yok kardeşim böyle bir hizmet :) Muratcım (TRADER) sana ayırırım merak etme :cat:

ÖNEMLİ NOT....................:
1,5 gün önce başladığım rejime 15-16 temmuz ara vereceğimi üzülerek bildiririm... Bilmem anlatabildim mi ? :queen: :queen: :queen:

serdark' Alıntı:

Cumartesi sabah feribota binecek arkadaşlara 1 tepsi ev yapımı börek getiricem, yumuluruz artık feribotta, çaylar sizden ama :p :p :cherry: (ben yapmıcam rahat rahat yiyebilirsiniz :p )

borek1yy.jpg

Yok kardeşim böyle bir hizmet :) Muratcım (TRADER) sana ayırırım merak etme :cat:

1,5 gün önce başladığım rejime 15-16 temmuz ara vereceğimi üzülerek bildiririm... Bilmem anlatabildim mi ? :queen: :queen: :queen:

Way vay vay kardeşim sende neler varmış böyle.Bak ben seni çok severim bilirsin ona göre...:queen: :queen: :queen:

serdark' Alıntı:
Arkadaşlar, günü tam anlamıyla doldurabilmek için çoğunluğumuz Cumartesi sabah çıkacağız. Ama Cumartesi çalışanlar veya farklı işi olan arkadaşlar da Cumartesi akşamından gelecekler.

Cumartesi akşamı gelecek arkadaşlar, Rüzgarınoğlu (Murat) 'na buradan PM atarsanız iyi olur, düzenlemeleri Rüzgarınoğlu (Murat) arkadaşımız yapıyor.

Cuma günü akşamından kim ne zaman yola çıkacak belli olacak. Cumartesi sabah eskihisar'da buluşup bineceğiz feribota. Cumartesi akşam çıkanlarda belli bir saat te bir yerde toplanıp mı Eskihisar'a giderler, yoksa direk Eskihisarda mı buluşurlar, kendi aralarında kararlaştırsınlar ki, bizde bu arkadaşları Topçular'dan karşılayalım ve geceye sizle devam edelim..

Görüşmek üzere

Serdark iyi bir konuya değindi.Arkadaşlar cumartesi akşam gelecek olan arkadaşlarımız varsa lütfen bana özelden veya buraya yazsın.Gelecek arkadaşları organize edeceğiz...

Saygılar...

Trader dostum...Listeye bu şekilde bi değişiklik ver derim.
Hunluata,Gyazıcı ve Goya pazar sabahı gelmek istiyorlar isterlerse sabah bizden bir kişi topçulardan alabilir.
Ayrıca ER5 dostum sende istersen akşam yerine pazar sabahı bu arkadaşlarımıza katıl.

Son düzenleme:
Yarın sabah macera başlıyoorrrr....:)

Megafon, siren, telsiz, mp3 player v.s. elektronik ne varsa hazırladım.
Haluk düğmeni almayı unutma.. herkes merak ediyor, gittiğimizde amcalara göstericen...:queen:

Arkadaşlar..

Lıste ısını formal hale getırmek bıraz zor olacak . Bazı arkadasların programları son dakıka degısebılır . Zaten sonradan gelecek arkadasların telefonları da bızde var. Bıldıgımız arkadaslar dısında gelecek olanlar olursa bana cepten ulassınlar yıne yardımcı olalım..0532 25159452

Murat sen yarın sabah ferıbota bınerken benı ara abıcım ben de buyuk ıhtımalle yolda olurum o saatte.. Walla sızlerı ozledım gelın artık:)

Mayoları alta gıyın cok sıkı gıyınmeyın burda motorda pısmeyın. :)

Selamlar

serdark' Alıntı:

borek1yy.jpg

seradarım kardesım 600 f im şalap şulup banada var dimi kardeşim:queen:

dedimki konu güncel kalsın

milleti biraz daha ayar edeyim kıvama gelsin herkes :queen:

bari bi tanede resim koyayım yahu, boş mesaj olmasın.. öylesine yani yanlış anlaşılmasın :p :p :p

içinden geldi...

sucukmangal4bo.jpg

*Hala rejimdeyim ona göre...

Bilgi Köşesi :p
Mangal sözcüğünün Batı dillerindeki karşılığı olan ‘‘barbekü’’ 17'inci yüzyılda bulunmuş. Guyana'daki Aravak yerlilerinin kullandığı ‘‘borbecu’’ sözcüğü, Fransız ve İspanyollar tarafından Avrupa'ya taşınmış. 18'inci Yüzyıl'dan itibaren de bütün köy ya da kasaba halkının toplu olarak katıldığı ortak bir ritüel olmuş mangal yakmak. (Bu bilgi Hürriyet yazarı Ayşe ÖZEK KARASU'nun bir yazısından alıntıdır)

Demek ki ben önceki hayatımda (varsa) Guyanada yaşamışım :queen: :queen: :queen:

offff ya abi böyle resimlerle falan işkence haline getirdiniz geziyi yaf..
geçmek bilmiyo zaman.
hadi yarın olsun gidelim gidelim

Ahh ahhh 2 gunluk geziye gelemem ben.
Kopegim var, tuvalete cıkamaz çatlar ölür sonra. o yuzden anca günübirlik katılabiriz biz eşimle.
Biz olmadan geziye çıkarsınız haaa, alayınızın tekeri patlasın. 200 km motor ittirin, müstehak size...
:(

serdark' Alıntı:
Merhaba arkadaşım;
Öncelikle, geziye katılım sorun değil de,
- Motorun nedir ? (Malum uzun yol)
- Adın nedir? (Tanışsaydık önce)
- Tecrüben varmı? (Uzun yol olduğu için önce kendine sonra bize zarar olmasın)
- Ki bu sadece BENİM KİŞİSEL GÖRÜŞÜM, hiç tanımadığın insanlarla 2 günlük uzun yol? aynı odada kalacağız belki ? Sana ne kadar çekici gelir ?

Belki biz sana uyamayacağız !!! Senin hızına yetişemeyeceğiz !!! bunu da düşün..

Bence ilk önce, bizim 2 günde bir çay toplantılarımız oluyor denize nazır, havai fişek eşliğinde (şansa oluyor gerçi ya) oraya gelirsin. Bizim seni tanımamızdan önce sen bizi tanırsın, bakarsın senin kafana uyuyormuyuz !.. Zaten ondan sonrası gelir.

Kısacası ben senin yerinde olsam 2 günlük uzun yola çıkmam.

Sakın bu yazdıklarımı dışlama gibi algılama, bu sadece ve sadece benim kişisel görüşüm, kimse adına veya herhangi bir grup adına konuşmuyorum. Yazdıklarım için tepki göstereceksen tek muattabın benim yani.. Ne yapayım benim mizacım bu, eğri otur doğru konuş derler !!!

Yaz uzuuunnn , daha çoook gezip tozucaz..

Görüşmek üzere arkadaşım.

öncelikle merhaba yaklaşımın biraz tuhaf buldum senin görüşündür saygı duyarım ben eski mt üyesiyim geçen yaz org. takriben hepsine katıldım erhan iyi tanır beni... neyse motorum 250 cc jınlun ve 11000 km bunların çoguda uzun yolda oldu ve ilk motorum değil neyse belkide sen haklısınıdır tanımadığım insanların arasında ne işim var.... ayrıca geçen seneki çınarcık gezisine katılmıştım formda arat resimlerimizi görürsün... neyse artık tüm hevesim gitti ama yaklaşımın hiç hoşuma gitmedi egri oturup doğru konuşmak gerekiyor... ve ayrıca emin ol aynı odada kalmak bende istemem hırlısı var hırsızı var dimi.... sözlerim bu kadar insanları tanımadan yargılamak yok sen şuraya gel buraya gelme demek hoş değil ben nacizane kibar bi şekilde yabancılık çekermiyim arkadaşlar diye sordum... şimdi sana iyi eglenceler.. iyi sürüşler....

saygılarımla
Rüzgarsevdalısı

Haa bak başka bir fikrim var.
Biz sabah Freak ve Wahshe olarak karı/koca gelelim katılalım.
Ama akşama evimize dönmüş olalım biz.
Size uyar mı arkadaşlar?

Gofy' Alıntı:
öncelikle merhaba yaklaşımın biraz tuhaf buldum senin görüşündür saygı duyarım ben eski mt üyesiyim geçen yaz org. takriben hepsine katıldım erhan iyi tanır beni... neyse motorum 250 cc jınlun ve 11000 km bunların çoguda uzun yolda oldu ve ilk motorum değil neyse belkide sen haklısınıdır tanımadığım insanların arasında ne işim var.... ayrıca geçen seneki çınarcık gezisine katılmıştım formda arat resimlerimizi görürsün... neyse artık tüm hevesim gitti ama yaklaşımın hiç hoşuma gitmedi egri oturup doğru konuşmak gerekiyor... ve ayrıca emin ol aynı odada kalmak bende istemem hırlısı var hırsızı var dimi.... sözlerim bu kadar insanları tanımadan yargılamak yok sen şuraya gel buraya gelme demek hoş değil ben nacizane kibar bi şekilde yabancılık çekermiyim arkadaşlar diye sordum... şimdi sana iyi eglenceler.. iyi sürüşler....

saygılarımla
Rüzgarsevdalısı
Merhaba,
Öncelikle yaklaşımımı tuhaf bulabilirsin... Ama birde şöyle düşün;
- Daha 1. mesajı atıyorsunuz
- Merhaba arkadaşlar bende aranıza katıldım, adım şudur budur... gibi bir yaklaşım olabilirdi ilk mesaj (bana göre tabii)
- Ayrıca mesajında tam olarak demişsiniz ki
Gofy´isimli üyeden Alıntı
merhaba arkadaşlar ben hasan... bende gelmek istiyorum sevdim ben bu geziyi yanlız tek sorun mt deki ilk gezim olucak ve kimseyi tanımıyorum umarım yabancılık çekmem aranızda....
Sadece yukardaki 2 alıntıdaki kırmızı yazıları okusanız yeter !!! Buna yorum yapmıyorum.
ve ayrıca emin ol aynı odada kalmak bende istemem hırlısı var hırsızı var dimi....
Ayrıca böyle bir cümle kurmakta ne kadar doğru(!)... Saygımdan ötürü buna da yorum yapmayacağım.
sözlerim bu kadar insanları tanımadan yargılamak yok sen şuraya gel buraya gelme demek hoş değil ben nacizane kibar bi şekilde yabancılık çekermiyim arkadaşlar diye sordum
Madem sormuşsun bende kendi düşüncelerimi paylaştım sizinle... BEN OLSAM TANIMADIĞIM İNSANLARLA 2 GÜNLÜK YOLA ÇIKMAM. dedim.. Bunun neresi artniyet, neresi yanlış, neresi kötü davranış, neresi bir dışlama !!!!
Sorduğun Soru şu "YABANCILIK ÇEKERMİYİM ARKADAŞLAR" Benim verdiğim cevap bu kadar absürd mü ??? Ben olsam çekerdim, bunu düşünerek yazdım... "Yok kardeşim sen gelme, aramızda ne işin olur" anlamına çektiniz sanırım.

Burası bir topluluk. Aynı hobiyi, çoğu zaman aynı hayat görüşünü, aynı heyacanı paylaşan insanların buluşma yeri. Burası kimsenin çiftliği değil. İstediğiniz arkadaş grubuna istediğiniz zaman girebilir muhabbet edebilirsiniz. Emin olun kimsede size ters davranmaz. O kadar sıcakkanlı insanlar bu forumdakiler. Ben 3 aydır yoğun yazışıp aktivitelere katılıyorum. Bana gösterilen sevgi ve saygı, hiç tanımadıkları halde (sizin deyiminizle, hırlımıyım hırsızmıyım sorgulamadan) insanı GURURLANDIRIYOR.

Nasıl düşünürseniz düşünün, buradan yazışmak tepkili, iğneli sözler sarfetmek hoş değil... Sizi özellikle gezimiz sonrasında SALI günü yapacağımız Paşalimanı Cafe toplantımıza davet ediyorum... Size bir çay ısmarlayalım, tanışalım, konuşalım... Doğrusuda bence bu... yinede siz ben tepkili kalayım derseniz saygı duyarım.

Görüşmek üzere

Gofy' Alıntı:

saygılarımla
Rüzgarsevdalısı

Gofy dostum merhaba,

Serdark arkadaşımızın yaklaşımını yanlış anlamışın. serdark'ı iyi tanırım ve tahmin ettiğinden daha sıcak biri. Yazılarda insanın düşüncesi yanlış anlaşılabiliyo. Senin sandığın gibi demek istememiştir. bunu bi belirteyim istedim.
İsteyen herkes gezilere gelebilir tabii ki. ben de senin olduğun başka bi geziye senin teklifin gibi bi teklifle gelebilirim. bu konuda hiç bir kıstlama olamaz ve yokta.
Serdar ın endişesi şu olmuştur ;
Motorun hacmini, tecrübeni v.b. söylemeden (seni de tanımadığı için) gelme teklifi yapmışsın. Biliyorsun grup sürüşü olacak, daha önce acemi arkadaşların bu tür sorunlar çıkardığı, kendini ve grubu tehlikeye attığı olaylar olmuştur.
Bundan tedirgin olmuş lafı evirip çevirmiş bence, tanımadığın insanlar falan filan.
Neyse lafı çok uzatmayayım, iyi niyetli bir "teklifti" (keşke daha açıklamalı girseydin konuya) ve iyi niyetli bir "eminmisin" cevabı oldu. yanlış anlaşılmalar olmasın.
İstediğin zaman takılabilirsin bize, hevesim kaçtı falan demişsin, üzüldüm.
Açıklamalarım tatmin ettiyse yarın sabah bekleriz seni de. :rendeer:
Serdar'ı da görür kafa geçersin :p hatta biz tutarız sen döversin :queen: :queen:

neyse belkide sen haklısındır... biraz agresif davrandığım için özür dilerim.. ama öyle söyleyince istenmeyen kişi imajını hiç beğenmedim... neyse tekrar özür dilerim.... ama bu geziye gelmeyi düşünmüyorum artık... çay davetine gelicem tanışırız benimde anlatıcaklarım var şimdiden size iyi eglenceler. iyi sürüşler kazasız belasız..

ataper sanada teşekkür ederim... çok incesin, iyi eglenceler..

Freak' Alıntı:
Haa bak başka bir fikrim var.
Biz sabah Freak ve Wahshe olarak karı/koca gelelim katılalım.
Ama akşama evimize dönmüş olalım biz.
Size uyar mı arkadaşlar?

Freak ve diğer gezi ile ilgili arkadaşlar,
bazılarımız cumartesi çalıştıkları için sabahtan katılamayacaklar. işiniz nezamn biterse canınız nezaman gelmek istersen gelebilirsiniz. kimilerimiz cumartesi öglen katılacak, kimi aksam kimileri ise pazar sabah gelecekler. Dolayısı ile istediğiniz zaman gelip katılabilirsiniz. Geri dönüş için zaten bir engelleme yok isteyen istediği anda gruptan ayrılıp kafasına göre takılabilir.

Gofy arkadaşım yukarıdaki konuşmalarda şahsınıza herhangi bir itham bulunmamaktadır. Serdar arkadasımız kendisi olsa ne yapardı sorusuna kendince cevap vermiştir. Grubumuz ve diğer gruplar ehliyeti olmayan gelmesin diye haklı bir şekilde uyarıda bulunmaktadırlar ve herkezinde katılacagı üzere haklıdırlar. ama benim ehliyetim yok ve her geziye katılırım kimsede bana niye geldin demez. ama benim ehliyetim ile ilgili bir problem oldugu zaman ben grubu gezi akışını bozmamak için anında gruptan ayrılır başımın çaresine bakarım. aynı şekilde birimizin motorunda bir arıza çıkarsa eminimki o arkadaşta grubu engellememek için kendi başının çaresine bakacaktır.
tabi bu demek değildirki grup basına birşey gelen kişiyi umursamaz arkasında bırakır basar gider. Böyle birşey olmadı olmazda! grup konuşarak bir hal çaresini bulacaktır gereken yapılacaktır.

sonuç olarak ben sizlerin geziye katılmasını çok isterim ve bundan da herkez memnun olacaktır herhangi bir yabancılık çekmeyeceğinize eminim. yinede karar sizlerin.

TycOOn' Alıntı:
Freak ve diğer gezi ile ilgili arkadaşlar,
bazılarımız cumartesi çalıştıkları için sabahtan katılamayacaklar. işiniz nezamn biterse canınız nezaman gelmek istersen gelebilirsiniz. kimilerimiz cumartesi öglen katılacak, kimi aksam kimileri ise pazar sabah gelecekler. Dolayısı ile istediğiniz zaman gelip katılabilirsiniz. Geri dönüş için zaten bir engelleme yok isteyen istediği anda gruptan ayrılıp kafasına göre takılabilir.

TycOOn,
cumartesi sabah haricinde gelecek arkadaşlar (kimse sormadı ama) ;
nasıl ve nereye gelecekler, bizi nasıl bulacaklar?
birkaç parti halinde geliniyo gibi, her gelen partiyi karşılamamız ve mekana getirmemiz mümkün olamayacak.
bunu bir açalım ve neticeyi yayınlayalım derim.

er5

gofy aramıza hos geldın

ımzana( Member of Early Riders) eklersen cok sevınırız.he bıde bızım gurubu tanısan bu yanlıs anlamalar kalıcak emın ol neyse tekrar hos geldın aramıza :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar